Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81835 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #1275 : 2022. gada 28. maijs, 14:20:11 »
Nomierinies. Kvadra nenodarbojas ar kidnepingu. Skolotāji var zināt, ja iepriekš kārtīgi informēti.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1276 : 2022. gada 28. maijs, 14:38:39 »
Tu par informēšanu neko nerakstīji. Teici, ka mierīgi vari ieiet skolā un paņemt Juri. Noteikumi ir tieši tādēļ, lai sveši cilvēki nevar klīst pa skolu. Un pretstatā tev, man no bērnu drošības viedokļa tas šķiet normāli.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1277 : 2022. gada 28. maijs, 16:59:45 »
Tu par informēšanu neko nerakstīji. Teici, ka mierīgi vari ieiet skolā un paņemt Juri. Noteikumi ir tieši tādēļ, lai sveši cilvēki nevar klīst pa skolu. Un pretstatā tev, man no bērnu drošības viedokļa tas šķiet normāli.
Vai man būtu jāsāk ar to, ka sīki smalki jāatskaitās par to, ko daru, un jau provizoriski jātaisnojas, ka neesmu kamielis?
Viss, ko es gribēju pateikt, ir, ka mazā skoliņā, kur visi pazīst visus, ir vienkāršāka tā komunikācija nekā lielā, kur objektīvi nespēj pazīt.
Bet tas Tev netraucē, vispār neko tuvāk nezinot, apvainot skolu likumu pārkāpšanā un mani tiesiskā nihilismā bērnu drošības jautājumos konkrēti un jebkādu noteikumu piekāšanā un anarhismā vispār.  Un turpināt to darīt joprojām, pat tagad, kad pēc sīkas iztērpināšanas esmu izskaidrojusi, kā tas mans "likuma pārkāpums" īstenībā noticis.
Patiesībā jūtos, ka esi man atvainošanos parādā. Ko, protams, nesagaidīšu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1278 : 2022. gada 28. maijs, 17:59:19 »
Par ko man jāatvainojas, par to, kādi ir likumi?  :b:   :?: 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1279 : 2022. gada 28. maijs, 19:18:38 »
Neizliecies nu, ka nesaprastu.
Par to, ka mani apvaino - nepamatoti - to apzinātā pārkāpšanā un vispār po-ismā pret likumiem un noteikumiem, tai skaitā satiksmes (nez kādā sakarā vispār), un tieksmē pēc anarhijas.
Bet es jau negaidu, neesmu tik "naiva māmiņa". :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1280 : 2022. gada 28. maijs, 20:02:22 »
Kur es rakstu, ka TU pārkāp satiksmes noteikumus???  :rat:
Es saku, ka noteikumi nav no zila gaisa pagrābti. Bāciens, kuram kā nopratu saistība ar skolu, ja ko nejaucu, jau iepriekš teica, ka tādi tie noteikumi ir. Tiešām jocīga.  :?:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1281 : 2022. gada 28. maijs, 21:23:52 »
Ivo Goldmanis kirdik. No kovida. RIP

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1282 : 2022. gada 28. maijs, 21:49:09 »
Ivo Goldmanis kirdik. No kovida. RIP

Neaizmirsti, kādā stāvoklī viņa organisms dzīvesveida dēļ, visticamāk, bija. Covids un covids

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1283 : 2022. gada 28. maijs, 21:54:56 »
Vakcinēts vai nevakcinēts, tāds ir jautājums. Bet pēc atlaišanas tas dzīvesveids tāds kā nu bija, bija. Bet lai viegli.RIP.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1284 : 2022. gada 28. maijs, 22:05:09 »
Kur es rakstu, ka TU pārkāp satiksmes noteikumus???  :rat:
Es saku, ka noteikumi nav no zila gaisa pagrābti. Bāciens, kuram kā nopratu saistība ar skolu, ja ko nejaucu, jau iepriekš teica, ka tādi tie noteikumi ir. Tiešām jocīga.  :?:
Pati jocīga - laužas atvērtās durvīs, bāž un bāž man degunā tos noteikumus, it kā es kaut kur būtu apgalvojusi, ka, nē, tādu nav vai ka tādi nafig nebūtu vajadzīgi. Nu IR viņi tādi, IR, nomierinies.  :mrgr:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #1285 : 2022. gada 28. maijs, 22:19:53 »
No covida   :fp: daaa....
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1286 : 2022. gada 28. maijs, 22:32:51 »
Pati jocīga - laužas atvērtās durvīs, bāž un bāž man degunā tos noteikumus, it kā es kaut kur būtu apgalvojusi, ka, nē, tādu nav vai ka tādi nafig nebūtu vajadzīgi. Nu IR viņi tādi, IR, nomierinies.  :mrgr:

Tad par ko man jāatvainojas, ja pati un skola pārkāpuši?   :?:  Tad vēl jautājums, kuram nu jāatvainojas.  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1287 : 2022. gada 28. maijs, 22:38:13 »
Žēl. Tik nejēdzīgi cilvēks sabeidza savu dzīvi un jauns aizgāja.  No kā nomira, to tik tuvinieki zina. Negribas zelēt šo tēmu, lai cilvēkam TUR miers.
Ka tās covida kā nāves cēloņa diagnozes nav par pilnu ņemamas, tas jau tā kā sen saprotams.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1288 : 2022. gada 28. maijs, 22:45:25 »
Tuviniekiem ir cita diagnoze? Kā zini?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #1289 : 2022. gada 28. maijs, 22:47:01 »
bet lūdzu šo arī nevajag- sabeidza savu dzīvi.  :smoker: Neviens no malas, nekad nezin un nevar zināt cik daudz un ko katrs personīgi var izturēt un kad šī robeža beidzas....
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega