Autors Tēma: atkritumu apsaimniekotāja korporatīvais kalendārs  (Lasīts 1140 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

atkritumu apsaimniekotāja korporatīvais kalendārs
« : 2020. gada 22. decembris, 08:57:49 »
https://www.tvnet.lv/7138132/neparasti-atkritumu-apsaimniekosanas-uznemums-izdod-kalendaru-ar-setniekiem-soferiem-un-citiem-darbiniekiem

Izlasīju virsrakstu, nodomāju - cik forši, malači, safoķēs tos, kas patiešām strādā. Bet bildēs rezultāts izskatās ļoti neprofesionāli nofotošopēts, ja reiz to pamanīju pat es, kas neko nejēdz no fotomākslas. Cilvēki nobildēti skaisti, bet skaidri var redzēt, ka viņi uzlikti uz atkritumu fona, un tā nu tam nevajadzētu būt.

Varam izvērst tēmu par kalendāriem un to dāvināšanu vispār. Pagājšgad dabūju dāvanā to uz galda stutējamo piramīdas tipa kalendāru no cilvēka, kas nestrādā attiecīgajā firmā, tātad bija to nabaga kalendāru jau saņēmis dāvānā iepriekš un atdāvinājis tālāk man. Pie sevis, protams, noburkšķēju, bet tad sagadījās tā, ka galveno darba vietu iekārtoju otrā istabā, kur man pie sienas kalendāra nav un īsti nav vietas, kur viņu tiešā redzeslokā piekārt, bet mazo kabatas kalendāru šķirstīt pie katra e-pasta, lai saprastu, kurā datumā piedāvātajam darbam deadlines, baigi neērti un neuzskatāmi. Un tad tas kurbāžņa kalendārs pat ļoti noderēja.

Vārdsakot, dalieties ar pārdomām/stāstiem par un ap kalendāriem. Drīkst likt arī linkus uz kalendāriem ar seksīgiem, līdz jostasvietai kailiem ugunsdzēsējiem, kuri rokās tur kaķēnus  :in-love:     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Luīze

Atb: atkritumu apsaimniekotāja korporatīvais kalendārs
« Atbilde #1 : 2020. gada 22. decembris, 09:11:07 »
Oi, kaut kad sen, pirms gadiem ~20, man atsūtīja vai arī kāds parādīja kalendāru (virtuāli), kurā modeles ir patiešām vecas sievietes, turklāt kailas. Nekādas estētikas, bet re, šo faktu atceros joprojām :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2020. gada 22. decembris, 09:28:50 »
Mums draugi katru gadu dāvina savu, profesionāli taisītu kalendāru ar  fotogrāfijām sākumā bija skaisti puķu pušķi visādās vāzēs  pieskaņoti attiecīgajam mēnesim (tie man, godīgi sakot, patika vislabāk). Bet var jau saprast, ka 5-6 gadus bildējot, tas sižets apnīk un tad sākās visādi eksperimenti, šogad tādi monohromi dabas sižeti
WC mums tāpat gadiem acu augstumā ir piekārts Dienas kalendārs. Tur gan tagad problē'ma, vairs nepasūtu un tagad jāmeklē kaut kas piemērots

Sievietes atceros, bija tak filma

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #3 : 2020. gada 22. decembris, 09:42:05 »
Diezgan pabriesmīgas bildes, manuprāt.
Laikam visneitrālākie ir skaistu puķu bilžu vai ainavu kalendāri, un laikam arī vislabāk patīk, ja tiešām skaisti un sezonai atbilstošām fotogrāfijām.
Tie galda kalendāri gana ērti, ja ikdienā vajag fiksi saprast, datums tāds un šitāds ir pēc 2 nedēļām trešdienā. Man liekas ērti.

Visos kalendāros man svarīgi, lai dienas būtu sarakstītas pa nedēļai vienā rindā, ne viss vienā garā rindā. Tas attiecas gan uz plānotājiem, gan galda, gan sienas kalendāriem.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #4 : 2020. gada 22. decembris, 11:03:32 »
Ideja varbūt bija laba, bet rezultāts pavisam nebaudāms tām kalendāra bildēm.

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2020. gada 22. decembris, 11:58:53 »
stulbākie ir ārzemju kalendāri, kur nedēļu sāk ar svētdienu

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2020. gada 22. decembris, 12:39:58 »
Nez, man nepatika. Tas zili sarkanais ir nenormāli nomācošs (fotošops arī traucē). Es būtu taisījusi savādāk. Piemēram, parkā norasojusi atkritumu tvertne, miglā braucoša Norba, saullēkts pār atkritumu ķīpām utml. - no realitātes ņemtus mākslas foto. Pielasītus pēc gadalaika, dažādos toņos. Man, piemēram, patīk, kad, nomainot mēnesi, ir cita krāsa bildē. Tāda svaiguma sajūta.

Es esmu taisījusi kalendārus vairākus gadus - A3, pie sienas karināmos pa mēnešiem. Atrisināju visas Ziemassvētku dāvanu problēmas. Katru gadu tematiskais - no tāla ceļojuma, ar kukaiņiem, makrobildes. Draugiem patika, kolēģi jautāja, vai šōgad arī būs. Eh, bija laiki, kad zāle bija zaļāka...

Bet ja par kalendāriem, tad fenomens, ka autoservisā karājas pliku sieviešu kalendārs, laikam izzudīs tikai kopā ar autoservisiem (es domāju autoservisu nevis smalko dīleru naudas kāstuvi. :D )
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies e518

« Atbilde #7 : 2020. gada 22. decembris, 15:44:09 »
parkā norasojusi atkritumu tvertne, miglā braucoša Norba, saullēkts pār atkritumu ķīpām
Nevis vienkārši Norba, bet Norba Alfredovna !  :saule:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #8 : 2020. gada 22. decembris, 16:03:44 »
Esam taisījuši paši no dažādu gadalaiku jūras skatiem. Šogad vīrs ierosināja, lai savus putnus salieku kalendārā, taču c19 sērgas dēļ, tā arī to nerealizēju.
Veikalā nopērkamajiem bieži visa ir vai nu par daudz - krāsu, fontu, ķiņķēziņu, vai arī par maz - nav vārdadienu, Mēness fāžu...
Pēr draudzene iedāfināja Rīgas mežu kalendāru ar dzīvnieku attēliem - patika, lai arī pārāk izdaiļots (informācija par attēlā redzamo, manuprāt lieki lakotu klājumu laukumi). Cik redzēti, patikuši Latvijas valsts mežu kalendāri - kantorī pie sienas karājās ar meža skatiem. Un pirms pāris gadiem redzēts arī mežinieku - PATAs kalendārs, tas bija atturīgāk noformēts, manuprāt labāks par LVM.
Vīrs savulaik bruģiniekiem taisīja ar bruģa klučiem un pusplikām modelēm.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies e518

« Atbilde #9 : 2020. gada 22. decembris, 17:36:39 »
Es taisu šeit : picturehappy.lv
Parasti radiniekiem uz Ziemassvētkiem salieku katram mēnesim atbilstošas bildes no  fotoalbūmiem. Ir iespēja atzīmēt dienas ( piem. 21.12 - Jāņa dzimš. d. , u.t.t ) Parasti uz novembra beigām ir atlaides

Atslēdzies Trix

« Atbilde #10 : 2020. gada 22. decembris, 18:00:17 »
picturehappy arī ir variants. Man gan nepatika viņu piedāvātais dizains (manā izpratnē bilde par mazu, cipari par šķidru, caku par daudz...) Bet tas, protams, ir variants, ko var izmantot "cilvēks parastais". Man darbs dizainerisks, tāpēc taisīju no nulles, kā pašai patika.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #11 : 2020. gada 22. decembris, 20:45:36 »
... taisīju no nulles...
Baigā piša :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #12 : 2020. gada 22. decembris, 23:49:15 »
Baigā piša :)

Toties tā, kā es gribu, nevis tā, kā var dabūt. Nafig jāsamierinās ar to, kas man nepatīk, ja es varu sev uztaisīt labāk? Tu arī staigā neglītās kurpēs un tizlās drēbēs, jo atrast skaistas ir piša?  :thinking:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2020. gada 23. decembris, 00:05:00 »
Tās kalendāra bildes ir fanny baisas  :n+:  nu aprasojušu miskasti arī negribētu mēnesi redzēt. Ja tas kalendārs domāts nozares darbiniekiem, tieši ko pretēju ikdienai - ko tīru skaistu, ne ikdienas mēslu čupas ar balerūniem. Tīru vidi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2020. gada 23. decembris, 08:53:52 »
Kalendārs tiešām ļoti dīvains. Tie dejotāji ir atkritumu firmas darbinieki??
Man labi liekas jebkuri kalndāri - ka tik pilda savu funkciju. Parasti vīrs nopērk  katrai telpai, tad vēl nàk klāt preses izdevumiem un beigās parasti ir par daudz.
Pati visu pierakstu un atzmēju telefona kalendārā, man nevajag papīra formātu.
Visvairāk palicis atmiņā, kad radinieks bija uztaisījis tipa ģimenes kalendāru, kurā bija mani foto, kurus nekad neliktu kalendārā. Nākamajā gadā pati aizsūtīju savas bildes kalendāram, lai nav vai katru mēnesi par sevi jāšausminās  :rofl:
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 23. decembris, 09:18:36 no Nāra »