Autors Tēma: Navaļnijs  (Lasīts 5973 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Aste Risks

Navaļnijs
« : 2020. gada 26. decembris, 18:07:45 »
ziņa gan kādas dienas veca, bet tomēr interesanti  8:04

Atslēdzies LVSNor

Atb: Navaļnijs
« Atbilde #1 : 2020. gada 26. decembris, 18:41:28 »
Sparka viņam piešķirtu soda punktus :D :D :D Tā nedrīkst darīt :)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies e518

« Atbilde #2 : 2020. gada 27. decembris, 08:06:51 »
Forums lēnām sāk pārvērsties par delfu pielikumu ? Kāpēc šeit tiek reklamēts tas klauns navaļnijs ???
Ja Kremlis tiešām gribētu viņu novākt, tad viņš sen jau būtu beigts, nevis "pusindēts" aizvests uz Vāciju !

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #3 : 2020. gada 27. decembris, 16:39:30 »
klauns navaļnijs ielika tik resnu kloķi Vovam pēcpusē ka es pat nezinu kādas basņas šiem būs jāsacer  :smej:.
Agrāk es arī funktierēju kāpēc tad nepiebeidza ja gribēja piebeigt. Šajā materiālā Konstantīns Borisa dēls apstiprina ka viņiem vienkārši tupi neizdevās - nelabvēlīga notikumu sakritība.
par delfi neko nezinu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2020. gada 27. decembris, 16:52:02 »
Tēma interesanta, Navaļņiju drusku tviterī palasu.

Atslēdzies dip

« Atbilde #5 : 2020. gada 27. decembris, 19:44:34 »
Ar tik platām acīm sen neko nebiju skatījusies.

Skatoties uz Pu, neatstāj pārliecība, ka tas jau ir kāds septītais dublikāts. Nu nevar viņš būt tik stulbs.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #6 : 2020. gada 28. decembris, 10:49:15 »
Ar tik platām acīm sen neko nebiju skatījusies.

Skatoties uz Pu, neatstāj pārliecība, ka tas jau ir kāds septītais dublikāts. Nu nevar viņš būt tik stulbs.
No otras puses ir jāņem vērā, ka mūs biedē ar PU un KF, lai mēs neredzētu "paši savas kakas, kurās sēžam". Vai Navaļnijs būtu labāks Krievijas cars, varbūt, bet mani neuztrauc vairāk kā kurš būs pavests Vatikanā. Kamēr Rinkevičs būs ārlietu ministrs Latvijas pilsoņu uztraukumi par ārlietām ir lieki, viņus tāpat neviens vērā neņems, un varbūt labi vien ir.     
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2020. gada 28. decembris, 10:57:07 »
Forums lēnām sāk pārvērsties par delfu pielikumu ? Kāpēc šeit tiek reklamēts tas klauns navaļnijs ???
Ja Kremlis tiešām gribētu viņu novākt, tad viņš sen jau būtu beigts, nevis "pusindēts" aizvests uz Vāciju !
tak noklausies video....Navaļniju izglāba mediķi, ja lidmašīna nebūtu nosēdusies un izsaukta ātrā palīdzība, tad klaunam būtu kirdik...Navaļnijs ir kā mūsu L.Lapsa, bet tam pietiek prāta nelīst politikā....     
...tagad Dimam jābaidās no Kadirova čečeniem....kremlis šitos jokus nepiedos un pielietos drošāku veidu...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #8 : 2020. gada 28. decembris, 11:01:29 »
Navaļnijs ir kā mūsu L.Lapsa, bet tam pietiek prāta nelīst politikā....     
Kā jau es teicu, varbūt labi ka ir Rinkevičs. :) P.s. l.lapsu sieva ir mana kaimiņa meita, kamēr nav darbā, normāls džeks. :)   

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #9 : 2021. gada 18. janvāris, 12:56:06 »
Navaļnijs atgriezies Krievijā, aizturēts un patreiz notiekot tiesa policijas iecirknī...baigais jau prāta darbs - atgriezties, lai nonāktu aiz restēm...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #10 : 2021. gada 18. janvāris, 13:09:47 »
Navaļnijs atgriezies Krievijā, aizturēts un patreiz notiekot tiesa policijas iecirknī...baigais jau prāta darbs - atgriezties, lai nonāktu aiz restēm...
Navaļnijs nav stulbs un upurēties arī diezvai ietiltpst viņa plānos.
Gan jau šim azotē ir kāds ļoti spēcīgs trumpis un viņš apzinās, ka viņu neiesēdinās uz gadiem.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #11 : 2021. gada 18. janvāris, 13:19:21 »
Trumpji varbūt arī ir, bet kāpēc tik pārliecināts, ka viņu nenovāks?....Kadirovs pavēlēs kādam čečenam, iedos AK47...un kas? ....viens vairāk vai viens mazāk...ASV protestēs un sankcijas?...tak ne pirmās un ne pēdējās...bet cilvēka tak nebūs....

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2021. gada 18. janvāris, 16:39:41 »
Trumpji varbūt arī ir, bet kāpēc tik pārliecināts, ka viņu nenovāks?....Kadirovs pavēlēs kādam čečenam, iedos AK47...un kas? ....viens vairāk vai viens mazāk...ASV protestēs un sankcijas?...tak ne pirmās un ne pēdējās...bet cilvēka tak nebūs....

Ja Tevi mēģinātu aizturēt, kāds protestētu?  Padomā, ar ko Tavs domāšanas veids atšķiras no Navaļnija :)
https://www.tvnet.lv/7158132/saistiba-ar-navalnija-atgriesanos-krievija-aiztureti-69-cilveki

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2021. gada 23. janvāris, 19:04:06 »
Šodien diezgan karsti iet, pārsvarā jaunā paaudze ielās.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #14 : 2021. gada 23. janvāris, 21:09:34 »
Nu šodien bija ilgi plānotais plašu protestu datums, skatieties ziņas. :) Pat #BLM neko nevar izdarīt lielvalsts prezidentiem. :)