Autors Tēma: Navaļnijs  (Lasīts 5998 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Navaļnijs
« Atbilde #15 : 2021. gada 02. februāris, 11:24:56 »
....LV atbalsta Navaļniju...bet kādas ir LV intereses Krievzemē?....revolūcija, jukas un nestabilitāte? ...mums to kaimiņos vajag?...manuprāt, LV interesēs ir stabils un prognozējams kaimiņš...kāds teiks, ka tomēr neprognozējams?...muļķības, patreiz viss notiek prognozējami - ja būsi vājš un bez NATO, tad dabūsi bietē...mēs to prognozējam un esam gatavojušies...Putinam pils?...nu, visiem cariem ir pilis...Putinam ir arī Kremlis, šīs pils vērtība ir noteikti daudz lielāka par to Gelendžiku...skaidrs, ka amerikāņiem ir izdevīgs tāds Navaļnijs un jukas Krievijā...mums, to tiešām nevajag

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2021. gada 02. februāris, 11:50:19 »
Jukas lielajā kaimiņvalstī ir patiesi biedējošas. Un galīgi neesmu pārliecināta, ka tās ir uz labu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2021. gada 02. februāris, 11:59:34 »
vēlēšanas tuvojas...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #18 : 2021. gada 02. februāris, 12:36:09 »
Kāda starpība, vai atbalsta vai nē...  :?: Jukas tur ir ik pa brīdim, neatkarīgi no mūsu interesēm, tāpat kā to sekas nav atkarīgas no mūsu rīcības. Ja Krievijai vajadzēs novadīt tvaiku no iekšējām problēmām, kur to vērst viņa atradīs jebkurā gadījumā un iemeslu arī atradīs, kādu vajadzēs. Nekāds nado sidetj, slišite vy, tiše vodi, niže travi nelīdzēs. Starp citu, nesen Satori bija Zandera raksts par spriedzi Krievijā un tās neprognozējamību.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #19 : 2021. gada 02. februāris, 12:39:31 »
Jā, Krievija ir samērā neprognozējams pie jebkura cara :/  Mūsu interesēs būtu ja tur būtu stabila demokrātija vai tā sašķeltos sīkās savstarpēji naidīgās kņazistēs.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #20 : 2021. gada 03. februāris, 16:43:26 »
Mūsu prese gandrīz visās ziņās sauc Navaļniju par opozīcijas līderi...tas būtu pareizi?... ja nav pat partijas, bet ir FBK (korupcijas cīņas fonds), kas laikam krievu likumdošanā ir organizācija, kur ir fonda locekļi...nu, kaut kas privāts un sabiedrisks samiksēts kopā...nu, nezinu es konkrēti....vai par opozīcijas līderi tiek saukts kaut kas cits?...nu, nezinu...man šķiet, ka Navaļnijam nav nekāda mandāta, ja neskaita FBK, kur laikam viņš ir galvenais privātais īpašnieks...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2021. gada 03. februāris, 16:45:36 »
Mūsu prese gandrīz visās ziņās sauc Navaļniju par opozīcijas līderi...tas būtu pareizi?... ja nav pat partijas, bet ir FBK (korupcijas cīņas fonds), kas laikam krievu likumdošanā ir organizācija, kur ir fonda locekļi...nu, kaut kas privāts un sabiedrisks samiksēts kopā...nu, nezinu es konkrēti....vai par opozīcijas līderi tiek saukts kaut kas cits?...nu, nezinu...man šķiet, ka Navaļnijam nav nekāda mandāta, ja neskaita FBK, kur laikam viņš ir galvenais privātais īpašnieks...

citi opozicionāri jau kapos (Berezovskis, Ņemcovs) vai trimdā (Hodorkovskis)... tā sanāk, ka Navaļnijs pirmajās rindās (uz kapu)... klau - Tu negribi pieteikties?? :D  nagraģat posmertno... :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #22 : 2021. gada 03. februāris, 16:54:05 »

citi opozicionāri jau kapos (Berezovskis, Ņemcovs) vai trimdā (Hodorkovskis)... tā sanāk, ka Navaļnijs pirmajās rindās (uz kapu)... klau - Tu negribi pieteikties?? :D  nagraģat posmertno... :)
nu, ja es būtu Če Gevara ...melna berete man ir, tev nav kalašņikovs, ko aizdot šai misijai?...tad var mēģināt! :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #23 : 2021. gada 03. februāris, 17:19:49 »
automāts... vai Tu spāniski māki?? kaut Hijo de puta? :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2021. gada 03. februāris, 17:31:09 »
Man patīk Navaļnijs kā vīrietis.
Amālija atzinās par Dumpi

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #25 : 2021. gada 03. februāris, 17:49:20 »
Oi, man tak vispār tie gudrie. Ar humora izjùtu. Kaut gan muļķim nevar būt laba humora izjùta.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #26 : 2021. gada 03. februāris, 18:29:52 »
Man patīk Navaļnijs kā vīrietis.
Amālija atzinās par Dumpi

Oi, iesakiet man arī kādu, kuru platoniski mīlēt. Citādi neviens nepatīk, neviena man nav..  :(

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2021. gada 03. februāris, 18:33:29 »
Oi, iesakiet man arī kādu, kuru platoniski mīlēt. Citādi neviens nepatīk, neviena man nav..  :(

Keita Vinsleta   :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #28 : 2021. gada 03. februāris, 18:34:50 »

...nu kādu vēlies, ja ar bārdu - tad Če Gevaru, ja bez, tad Di Kaprio, ja blondīnu, tad mani :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2021. gada 03. februāris, 18:51:43 »
...ja blondīnu, tad mani :rofl:

Par Zigfrīdu jūsma pārgājusi?  :thinking: