Autors Tēma: Navaļnijs  (Lasīts 5989 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: Navaļnijs
« Atbilde #30 : 2021. gada 03. februāris, 19:21:40 »

Par Zigfrīdu jūsma pārgājusi?  :thinking:

Zigis forever!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #31 : 2021. gada 03. februāris, 21:22:23 »
Oi, iesakiet man arī kādu, kuru platoniski mīlēt. Citādi neviens nepatīk, neviena man nav..  :(

Zigis forever!

Ko tad čīksti ? :?: :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #32 : 2021. gada 04. februāris, 09:49:06 »

...nu kādu vēlies, ja ar bārdu - tad Če Gevaru, ja bez, tad Di Kaprio, ja blondīnu, tad mani :D
klau, Spārka!
Kapēc daddy jebkuru tēmu pārvērš par savu reklāmu?....blondīns, redz... :scratch:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #33 : 2021. gada 04. februāris, 10:01:03 »
klau, Spārka!
Kapēc daddy jebkuru tēmu pārvērš par savu reklāmu?....blondīns, redz... :scratch:

a ko Tu sūdzies kā mazais puisīts audzinātājai?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #34 : 2021. gada 04. februāris, 10:08:32 »

Nakats sapurina savu blondo frizūru, pārmet matus aiz pleciem, izspļauj sērkoviņu un saka: "He, konkurents atradies...!"

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #35 : 2021. gada 04. februāris, 10:23:29 »

te tak tāda kārtība...kauties, mest ar spainīti vai lāpstiņu nedrīkst :smej:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #36 : 2021. gada 04. februāris, 10:43:50 »
Sūdzambībeļi, memmīši  :taunt:

Atslēdzies reno

« Atbilde #37 : 2021. gada 05. februāris, 17:23:34 »
Navaļņiju tiesā, ka kara veterānu esot apsaukājis. Ņevzorovs vēl trakāks -iesūdzēts par "nacisma reabilitāciju",  jo noķengājis jauno grāvēju "Zoja"

Atslēdzies reno

« Atbilde #38 : 2021. gada 06. februāris, 17:49:06 »
  Zoja K. bija brīvprātīgā diversiju -izlūkošanas Armijas daļā 9903, kuru командовал легендарный разведчик-диверсант Артур Спрогис.

Nezināju, ka šiem diversantiem kaujas uzdevums bija nodedzināt visus ciemus vismaz 40 km dziļumā no frontes līnijas. Zoju noķēruši vietējie iedzīvotāji

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #39 : 2021. gada 16. aprīlis, 18:29:12 »
Citāts
Krievijas opozīcijas līderis Aleksejs Navaļnijs, kas cietumā Vladimiras apgabalā turpina badastreiku, piektdien sociālajā tīklā "Instagram" pavēstīja, ka viņam veiktās asins analīzes "liecina par nopietnu veselības pasliktināšanos un risku" veselībai.
https://jauns.lv/raksts/arzemes/438723-navalnijam-veiktas-asins-analizes-liecinot-par-nopietnu-veselibas-pasliktinasanos
Vai kāds vēl atceras "auksto karu", kur šāda veida mēs droši zinējam ka sacer CIP pārraudzībā? Tagad mēs zinām ka tā nav taisnība, tas nav CIP , bet Lenglija.  :fp: :taunt: Kā jums šķiet vai šoreiz "Krievijas atbrīvotājs" nomirs (atkārtojot Ņemcova likteni), vai vēl 40 gadus karāsies starp dzīvību un nāvi?       
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #40 : 2021. gada 16. aprīlis, 18:37:31 »
viņam cietumā ir pieejams "Instagram" konts?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #41 : 2021. gada 22. aprīlis, 11:51:55 »
tēma sākās ar Navaļnija troļļošanu, bet tagad ir notroļļota LTV un Saeimas deputāti...pie tam, laikam jau to izdarīja Navaļnija pretinieki, piespēlējot viltus Volkovu...nav 1.aprīlis, bet jautri, jo pa lielam nekāda skāde priekš LV nav, vienīgi LTV ir iesēdies "mēslos"...nu, tādos, par kuriem smejas! :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #42 : 2021. gada 22. aprīlis, 13:16:37 »
tēma sākās ar Navaļnija troļļošanu, bet tagad ir notroļļota LTV un Saeimas deputāti...pie tam, laikam jau to izdarīja Navaļnija pretinieki, piespēlējot viltus Volkovu...nav 1.aprīlis, bet jautri, jo pa lielam nekāda skāde priekš LV nav, vienīgi LTV ir iesēdies "mēslos"...nu, tādos, par kuriem smejas! :D
https://m.pietiek.com/raksti/propagandonu_patiesibas_mirklis/

Re, šitā :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #43 : 2021. gada 22. aprīlis, 13:34:57 »
Cik es nojaušu, tad pirmais tika piečakarēts kāds Saeimas deputāts, kurš tad nosūtīja viltus Volkovu uz LTV...nu, kā var neticēt, ja nāk no Saeimas?   
Es lieku uz Kaimiņu!   :mrgr:     
Viņš ir gan tur kādas komisijas vadītājs pār medijiem, gan piemērota persona šādai izjokošanai...varbūt pat paša Artusa cirks!  :rofl:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #44 : 2021. gada 22. aprīlis, 14:08:32 »
Kaimiņa līmenis ir "pats muļķis".
Krievu savienībā arī nav baigie šahisti.
Varbū Nils Briselē garlaikojas :)