Autors Tēma: eglīšu rotas  (Lasīts 725 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

eglīšu rotas
« : 2020. gada 28. decembris, 15:35:03 »
https://yablor.ru/blogs/vokrug-elki-chast-tretya-igrushki-i/4746807

Nesen pamanīju, tās, kas nav tik ļoti krieviskas, ir interesantas. Mūsu FB redzēju -10 eur gab.
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 28. decembris, 15:40:30 no reno »

Atslēdzies kvadra

Atb: eglīšu rotas
« Atbilde #1 : 2020. gada 28. decembris, 15:59:15 »
Man patika, ka tolaik tās mantiņas bija dažnedažādas figūriņas, nevis tikai bumbuļi vien, turklāt komplekts vienā krāsā. Pozitīvais moments, protams, ir, ka tie bumbuļi neplīst, nejauši zeme nokrituši, kamēr no padomju mantiņām daudz stikla lausku esmu kopā vākusi.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #2 : 2020. gada 28. decembris, 16:08:39 »
Jādavina pa 1 mantiņai mazběrniem. Katru gadu. M?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #3 : 2020. gada 28. decembris, 16:48:55 »
Man tieši māc nostaļģija pēc stikla rotājumiem. Pietrūkst TĀS īpašās sajūtas, kad mantiņas tika ļoti uzmanīgi iesaiņotas, lai pēc gada tik pat uzmanīgi izsaiņotu un iekarinātu eglītē. Un katrai mantiņai savs stāsts, jo tās tika dāvinātas..

Pieslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2020. gada 28. decembris, 19:19:08 »
mēs ar meitu vienu laiku pirkām katru gadu 1 tiešām ekskluzīvu mantiņu. Vai arī janvāra vidū ar lielajām atlaidēm
Tagad kādām 4 lielām eglēm pietiktu

Atslēdzies magda

« Atbilde #5 : 2020. gada 28. decembris, 22:32:30 »
Reno- es ar tā daru. Gadus 10. Katru gadu 1 ļoti skaistu un īpašu, nu labi- reizēm 2  :)  , ja ļoti iekrīt acīs! Parasti, Stokmanī. Tagad Ikea. Kopš ir mazbērns, cenšos pirkt figūriņas. Atceros,ka pašai bērnībā tādas patika visvairāk.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2020. gada 28. decembris, 22:35:01 »
Man arī bija tāda apņemšanās - katru Jauno gadu vienu, visjaukāko rotājumu. Pēdējie divi gadi  izpalika....  :thinking:

Atslēdzies sanda

« Atbilde #7 : 2020. gada 29. decembris, 00:16:12 »
Pūces labprāt saliktu egles zarā (pēd. gados man liels zars).
Vecās stikla figūriņas man  šķita patiess brīnums un egles greznošana -svētki.
Nevienu citu tik skaistu mantiņu, kā man bija, nekur vairs neesmu redzējusi.

Šovakar esmu dramatiski traģiskā noskaņojumā - "nekad vairs nebūs tā, kā bija agrāk", agrāk, protams, bija labi. Uznāk reti, bet pamatīgi.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #8 : 2020. gada 29. decembris, 10:32:11 »
Man padomjlaikos bija dāds rituāls - uz jauno gadu nopirkt jaunu mantiņu, tik kāda man bērnam gaume bija un ko tad varēja dabūt.
Kamēr Shishi bija Tērbatas ielā arī katru gadu kaut ko tur pirku. Man patika stilizētie putni ar atšķirīgu stikla struktūru - viengand plaisām, citugad kā ledus kristāliem. Diemžēl pēdējos gadus tos vairs neatradu un daļa saplīsa remonta laikā mājās.  :sad_smiley:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Pieslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2020. gada 29. decembris, 11:56:58 »
Man arī tāds ir,  :clap: , tikai viens. Uz stabu ielas bija veikaliņš, kur pirkām itāļu rotiņas

Pieslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2020. gada 29. decembris, 11:59:17 »
Vienu gadu meita salasīja mazos rokaspulkstenīšus un ar šleifītēm salika adventes kronī