Autors Tēma: Kovids un āriene  (Lasīts 5273 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Atb: Kovids un āriene
« Atbilde #15 : 2020. gada 30. decembris, 16:54:09 »

Kurš Tev izvirza, pašas izvirzām katra pēc savas patikas. ja nespēj turēties pretī mistiskām prasībām, tad pati vainīga  :taunt:

Tad parādās Nāra: nu kā tā var un drīkst? Kuram lielākas izvirzītās prasības? Nārai vai tam/tai, kas TV ekrānā?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2020. gada 30. decembris, 17:00:15 »
Jā, man kā tv vērotājai ir savas izvirzītās un pierastās prasības pret ētera personībām :D
Ikdienā neko nevienam neizvirzu...kāds sakars  :?:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #17 : 2020. gada 30. decembris, 17:14:09 »
Citāts: Nāra
Arī tīklos daudzi deklarē, ka nu staigās sirmi un bez nagiem :D
Man šī ieraksta daļa likās būtiskāka. TV kaut kā vienalga.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2020. gada 30. decembris, 18:36:24 »
Nu nekad nebūs labi, ka tik par ko cepties. Kad pirmajā tūrē manikīrus\pedikīrus piegrieza, tad cepās par sabiedrībā redzamo dāmu svaigi veikto manikīru! :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2021. gada 18. februāris, 16:33:23 »
Mīļo hilfigera vilnas džemperi mīļajā tumši aveņu krāsā, aukstajā laikā visu laiku vilku, nu tā savēlās, ka nekāda skata - piegriezās,  sagriezu, apgriezu un sašuvu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2021. gada 18. februāris, 23:07:08 »
vells,kas par tēmu garām paslīdējusi..
aa zin, kas man uzkrītoši uzkrita uz nerva ? vārdiņš- sakopšanās.es nezinu kur redzēju ,laikam jau kkādā uzsaukumā par brīvību sakopējiem :)
 vienkarši skatos un nesaprotu..nu camon..tiešām vairs paši nevar neko???
tā pielikto nagu, putnu uzacu, kāpuru skropstu un citu parspīlejumu ēra bija kkā jāpiebremzē un tad nāca -covids :D :D

un tiem visiem augšminētajiem nekāda sakara ar sakopšanos ... :cnk:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #21 : 2021. gada 18. februāris, 23:55:50 »
Karpu lūpas vēl nepieminēji  :fp:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #22 : 2021. gada 19. februāris, 23:28:46 »
kvadra-  :smile: , jā ,es izmisīgi domāju, zinaju ,ka vēl kkas ir piemirsts  :scratch: bet zin kā ..jau aizmirsies kādi tie cilvēki izskatījās  :mrgr:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #23 : 2021. gada 25. februāris, 18:30:01 »
Nu bet bļāviens tie vīrieši - tāda sajūta, ka laimīgi, ka var neiet pie friziera un nesportot un neiespringt. Domāju - tas viņu dabiskais slinkums. Paskatos reizēm tv - hallo- tev grūti bārdu nodzīt??? (vakar - Zakatistovs). Tiešām daudzi kā padomjlaikos izskatās :D Tagad saprotu, kāpēc visi bijām tik neglīti.. Un stāsts nav par botoksu vai ko tur, bet parastu sakopšanos.. Es vairāk par vīriešiem, jo sievietes kkā pamanās normāli izskatīties :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #24 : 2021. gada 25. februāris, 22:48:54 »
zakats gan jau pēc zapoja. zanders vairāk izceļas. Bet tās dāmas ir daudz trakāk sevi aizlaidušas. Daudzām nekāda superfrizūra nelīdzētu

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2021. gada 25. februāris, 23:43:40 »
Paskatos reizēm tv - hallo- tev grūti bārdu nodzīt??? (vakar - Zakatistovs).
Šito es arī nesaprotu, mož mode tagad tāda, ja reiz pat TV ētera personības rādās ar 2dienu rugājiem?

Atslēdzies Milka

« Atbilde #26 : 2021. gada 25. februāris, 23:45:43 »
Nebiju kādus 3 mēnešus dažas paziņas redzējusi. OMG! Viena, izskatās, ka dzer, otrai un trešai vismaz pa 10 liekiem kg katrai. Par to, ka nekrāsojas, manikīra nav, es vispār klusēju.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #27 : 2021. gada 26. februāris, 11:07:25 »
Savulaik divu dienu rugāji tiešām bija mode.

Bet uzskati par sakoptību mani jau labu laiku tracina. Kopš kura laika sakoptībai nepieciešams krāsot skropstas, tetovēt uzacis, lakot nagus utt., un bez tā visa sakopts nekādi? Sanāk māmuļa ar sirmu galvu pēc definīcijas nevar būt sakopta? Man sakoptība saistās ar tīrību un eleganci.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #28 : 2021. gada 26. februāris, 12:53:45 »
Savulaik divu dienu rugāji tiešām bija mode.

Bet uzskati par sakoptību mani jau labu laiku tracina. Kopš kura laika sakoptībai nepieciešams krāsot skropstas, tetovēt uzacis, lakot nagus utt., un bez tā visa sakopts nekādi? Sanāk māmuļa ar sirmu galvu pēc definīcijas nevar būt sakopta? Man sakoptība saistās ar tīrību un eleganci.

eu, no kurienes Tu rāvi, ka pastāv tādi uzskati? Vai Tu neesi sieviešu žurnālu jūgā? Vai arī uzturies tīņu vecuma meiteņu sabiedrībā?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #29 : 2021. gada 26. februāris, 12:57:48 »
Nebiju kādus 3 mēnešus dažas paziņas redzējusi. OMG! Viena, izskatās, ka dzer, otrai un trešai vismaz pa 10 liekiem kg katrai. Par to, ka nekrāsojas, manikīra nav, es vispār klusēju.
nu jā, uzburbis ģīmis ar kosmētiku ne visai labi izskatās. Bet bez - pavisam ne labi