Autors Tēma: Kovids un āriene  (Lasīts 5279 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Kovids un āriene
« Atbilde #30 : 2021. gada 26. februāris, 12:59:18 »
eu, no kurienes Tu rāvi, ka pastāv tādi uzskati? Vai Tu neesi sieviešu žurnālu jūgā? Vai arī uzturies tīņu vecuma meiteņu sabiedrībā?

Aha, tīņu  :smej:
Par to, ka nekrāsojas, manikīra nav, es vispār klusēju.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #31 : 2021. gada 26. februāris, 13:04:49 »
ja arī kāda sieviete aizkavējusies attīstībā, tas nemaina lietas būtību. Nu, nevaru es neko padarīt, man automātiski nožēlu un nepatiku izsauc tās trekni ietetovētās uzacis un uzpumpētās lūpas. Neticu, ka nobriedusi sieviete, kam ar pašvērtību viss kārtībā, tā izpaudīsies

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2021. gada 26. februāris, 13:10:39 »
Nejauc kokteili! Kur kas minēts par lūpu pumpēšanu???

Atslēdzies Milka

« Atbilde #33 : 2021. gada 26. februāris, 13:28:55 »
Savulaik divu dienu rugāji tiešām bija mode.

Bet uzskati par sakoptību mani jau labu laiku tracina. Kopš kura laika sakoptībai nepieciešams krāsot skropstas, tetovēt uzacis, lakot nagus utt., un bez tā visa sakopts nekādi? Sanāk māmuļa ar sirmu galvu pēc definīcijas nevar būt sakopta? Man sakoptība saistās ar tīrību un eleganci.
Par uzacu tetovēšanu un nagu lakošanu es neteicu neviena vārda, bet uzkrāsoties, lai neizskatās pēc blāvas kodes un sakopt rokas, lai nav apskrupuši nagi un apauguši ienadži, man liekas, ka ir elementāri. Un neko par sirmām māmuļām es arī neminēju.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 26. februāris, 13:42:54 no Milka »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #34 : 2021. gada 26. februāris, 14:00:50 »
Par uzacu tetovēšanu un nagu lakošanu es neteicu neviena vārda, bet uzkrāsoties, lai neizskatās pēc blāvas kodes un sakopt rokas, lai nav apskrupuši nagi un apauguši ienadži, man liekas, ka ir elementāri. Un neko par sirmām māmuļām es arī neminēju.
bet ja dzer, tad tas paliek mazsvarīgi. Un svars arī aug automātiski.. :?:
Kamēr bija darbs klātienē, dzert nevarēja atļauties, tagad var. Vīniņš piektdienā, pēc tam arī trešdienā, pēc tam katru vakaru, pēc tam - kurš tad ar vīniņiem niekojas.. --- ... ziņa priekšniekam, ka pālī un nebūs darbā. => kaut kādas Milkas piesienas, ka sūdīgs izskats.. :?:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #35 : 2021. gada 26. februāris, 16:17:35 »
Nu man šķiet normāli, ja krāsošanās nav obligāta prasība.
Acīmredzot tāpēc, ka pati to daru tikai uz kādu pasākumu, svētkiem. Ja bālums ir noziegums, tad neko.  :?: [size=78%] [/size]
Un kur tad ir tā robeža? Vienam ikdienas grims, otram jau pudeļbirstes pie acīm un tā visa uzlabošana progresijā...

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #36 : 2021. gada 26. februāris, 17:23:21 »
pareiza krāsošanās ir tad, ja to neredz

Pudeļbirstes pie acīm :rofl: uzšpaktelētās uzacis  -vai tiešām tās sievietes spogulī nepaskatās

Reklāmā par kg kultūras pasākumu -cerams, Želve ir nožņaugusi to grimētāju, kas viņai melnos plakstiņus uzmālēja

Atslēdzies vellata

« Atbilde #37 : 2021. gada 26. februāris, 17:48:47 »
Par to, ka nekrāsojas, manikīra nav, es vispār klusēju.
Es gandrīz nekad nekrāsojos un manikīru netaisu - kroplības, ko maskēt, līdz šim nepiemīt. Vienīgi matos pretpūkošanās līdzekli smērēju, lai nav jākauc ķemmējot. Kovids laikam beizot piespiedis arī citas parādīt savu patieso seju, nevis slēpties aiz maskām.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #38 : 2021. gada 26. februāris, 18:44:49 »
Jā, jā, krāsojas tikai tās, kurām kādas kroplības izskatā, un uzkrāsojusies skaitās tā, kurai mākslīgās skropstas, nagi, ragi u.t.t.
Nevajag jau krist galējībās.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #39 : 2021. gada 26. februāris, 18:52:35 »
Teksts par blāvajām kodēm bija rupjš. Ja cilvēkam ir gaiši mati un gaišas skropstas, viņam nav nekāds pienākums izpatikt kādam un krāsot tos, ja pats jūtas labi ar savu izskatu. Viss.

Un kāpēc gaišmataini un rudi vīrieši ar gaišām skropstām netiek apsaukāti par kodēm un viņiem neliek krāsoties? A?

Varbūt tām satetovētajām melnajām uzacīm būtu laiks pazust no Latvijas, jo vēsturiski te dzīvo gaišmatainas sievietes, nebūt ne ar melnām skropstām.
Tas tā - no otras puses skatoties.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #40 : 2021. gada 26. februāris, 19:08:11 »
Tās satetovētās melnās uzacis ir vienkārši baisas. Kā "Narvesena" dusmīgajiem putniem. Esmu varbūt kādas divas sievietes redzējusi, kam tās ir gaumīgi dabiskā formā un izmērā.

P.S. Ak jā, es laikam varu sevi pieskaitīt pie blāvajām kodēm  :mrgr:  Ne tetovētu uzacu, ne karpu lūpu, ne mākslīgo skropstu, ne mākslīgo nagu...

Atslēdzies reno

« Atbilde #41 : 2021. gada 26. februāris, 19:38:59 »
par tām kroplībām :f-palm:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #42 : 2021. gada 26. februāris, 20:10:15 »
Nu panesās. Blāva kode ir rupji, bet pudeļbirstes, karpu lūpas un kroplības ir smalkais stils.
Tak nevajag krāsoties un nagus vīlēt! Nav nekā skaistāka par dabīgu skaistumu, kāds nu kuram ir.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2021. gada 26. februāris, 20:52:10 »
pareiza krāsošanās ir tad, ja to neredz

Tad nafig laiku un naudu tērēt  :mrgr:  vajag lai maķenīt tomēr REDZ to ieguldījumu!  :smej:

Atslēdzies dip

« Atbilde #44 : 2021. gada 26. februāris, 21:15:23 »
Kur ir palikuši zilzaļie plakstiņi? Un vaigu sārtums? Un kāpēc sievietei var nepamanīt, ka krāsoti mati, bet vīrietim pamana gandrīz vienmēr?
Un kāpēc neviens vairs nevalkā kažokādas cepures? Un apkakles?