Autors Tēma: Dators  (Lasīts 5776 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: Dators
« Atbilde #15 : 2021. gada 09. februāris, 17:03:56 »
Mellen, neko Tev nepalīdzēšu, bet parunāties jau var  :m:
Nekad neiedziļinos tehnoloģijàs, jo tapat neko nesaprotu. Nosaucu max summu, ko man tur noteikti vajag vai nevajag un ko iedod, to ņemu, ja perku veikalā. Pamatā gan uzticu vìrietim jebkā elektroniska izvēli, arī tejkannu, tosteri, blenderi utt.
Besī jebkas, kas jaizvelas, japēta, jasalīdzina...sevišķi visādas tehnoloģijas.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2021. gada 09. februāris, 17:20:05 »
es ņemtu  Nr1. dēļ SSD diska.
Nr.3. arī Ok, procesors pa kapeiku labāks, bet HDD ticība neļauj :) 

Nr.2 nekāds brends, zema frekvence, mikslis ar diskiem, sūc karoče :)

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #17 : 2021. gada 10. februāris, 15:47:39 »
visi ir lietotie ( Condition:Seller refurbished ) , bet ja jāizvēlas no šiem tad 1. ( kura vairs nav ) vai 3 ( piekrītu daddy )

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2021. gada 10. februāris, 16:24:13 »
Lietotu datoru nepirktu...Lai nu ko, bet ne datoru.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #19 : 2021. gada 14. februāris, 02:16:51 »
 :rat: es protams saprotu,ka jums tur cita pieredze :) ..bet mīlīši refurbišed Ukijā neskaitās leitots..nevis neskaitās -nav lietots. stāstu vēlreiz Jo 1x to dariju čatā skaidrojot kundim.
pirmkārt jalasa preces apraksts..ja prece ir lietota tad viņa ir litota- used..un nebūs tur vairs nekāds refurbišets.refurbišēti ir tie itemi,kas tiek pārdoti no noliktavam ,jo ir bez iepaklojumiem(bojāti iepakojumi) kas ir no šovrūmiem , kā eksponāti stāvējuši un visdādi citādi gadijumi...pirmais nav vairs pieejams jo es jau to nopirku un jau divas dienas lietoju ..atnāca ar plevēm nolīmēts UN NELIETOTS !Gan jāsaka pasūdīgi iepakots, jo bez oriģinālā pakidzinga.
ukijā nekādā gadījumā uz lietotas preces nebūs uzraksts refurbišet  :n+: tie ir divi pavisam dažadi jēdzieni
bet nujā to mēs jau čatā izrunajām...
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 14. februāris, 02:21:59 no mellene88 »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies daddy

« Atbilde #20 : 2021. gada 15. februāris, 19:23:10 »
apsveicu ar pirkumu. kāds ta ir??

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #21 : 2021. gada 16. februāris, 00:31:22 »
di@sā daddy, di@sā  :f-palm: ar visu dziesmu grāmatu :)
vot stāv tagad blakus uz beņķīša un es turpinu klabināt uz senās puiku klavieres vecajā lauznī.
Klau,idejotiesks jautājums..bet tomēr... cik reāli ir izmest esošo W10 un iepakot (nezinu no kurienes un kaa ) veco mīļo W7?

Jā zinu ,ka esmu nelabojama bremze utt... bet nu nopietni..mani viss besii ..es gribu pa vecam  :cry: :(
kādel tie tehnoloģiju uzlabotāji nedomā par parasto jūzeri..kuram nahren nevajag katru nedēļu apdeitus un visu jaunāko ko atkal kāds izdomājis .es zināju ,ka būs traki ..bet nu  :sad_smiley:
P.S pasūdzējos...šņuk
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2021. gada 16. februāris, 01:08:53 »
Kā es Tevi saprotu,... :banhead:  :big_hug:

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #23 : 2021. gada 16. februāris, 07:38:38 »
Linux Zorin  https://zorinos.com/
un jā, SSD ir manta!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #24 : 2021. gada 16. februāris, 09:11:06 »
di@sā daddy, di@sā  :f-palm: ar visu dziesmu grāmatu :)
vot stāv tagad blakus uz beņķīša un es turpinu klabināt uz senās puiku klavieres vecajā lauznī.
Klau,idejotiesks jautājums..bet tomēr... cik reāli ir izmest esošo W10 un iepakot (nezinu no kurienes un kaa ) veco mīļo W7?

Jā zinu ,ka esmu nelabojama bremze utt... bet nu nopietni..mani viss besii ..es gribu pa vecam  :cry: :(
kādel tie tehnoloģiju uzlabotāji nedomā par parasto jūzeri..kuram nahren nevajag katru nedēļu apdeitus un visu jaunāko ko atkal kāds izdomājis .es zināju ,ka būs traki ..bet nu  :sad_smiley:
P.S pasūdzējos...šņuk

ja Tu būtu te, veiklas roķeles Tev uzinstalētu pirātisko W7 :)  UKijā nezinu pie kā vērsties... vai tad tiešām tas W10 TIK slikts? W8 bija nekāds, piekrītu... 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2021. gada 16. februāris, 11:15:15 »
vai tad tiešām tas W10 TIK slikts? W8 bija nekāds, piekrītu... 
Slikts vai neslikts, bet es saprotu vēlmi pēc ierastā un pierastā. Nevis līdz ar katru jaunu datoru apgūt visu pa jaunam...
Nē nu, "jāiet jau laikam līdzi", bet tas mēdz būt ui ku apgrūtinoši...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #26 : 2021. gada 16. februāris, 11:38:57 »

Slikts vai neslikts, bet es saprotu vēlmi pēc ierastā un pierastā. Nevis līdz ar katru jaunu datoru apgūt visu pa jaunam...
Nē nu, "jāiet jau laikam līdzi", bet tas mēdz būt ui ku apgrūtinoši...

Nē, nav nekāds abstrakts "jāiet jau laikam līdzi", HVZ kāpēc...

patiesība ir vienkārša - W7 ir izbeidzies atbalsts, https://support.microsoft.com/en-us/windows/windows-7-support-ended-on-january-14-2020-b75d4580-2cc7-895a-2c9c-1466d9a53962 - The specific end of support day for Windows 7 was January 14, 2020. Technical assistance and software updates from Windows Update that help protect your PC are no longer available for the product. Microsoft strongly recommends that you move to Windows 10 to avoid a situation where you need service or support that is no longer available.

Tas nozīmē, ka W7 jau gadu netiek atbalstīts. Jāsaprot, ka ilgstoši bez atbalsta nevarēs dzīvot, gan var atklāties ievainojamības, kuras neviens nenovērsīs, gan aparatūras savietojamības problēmas, gan viskas cits :)  tāds pats stāsts ir dzirdēts pārejot no Windows XP uz W7, no Windows NT uz Windows XP... pa vidu visādi Windows 95/98/Me ...vajadzēja jau sākt pierast :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #27 : 2021. gada 16. februāris, 15:32:49 »
daddy..teoriju jau saprotu/am. bet mana sašutināšanās jau ir kā reiz par to neatbalstīšanu..nu kāpēc vienmēr ir tā piespiedu labprātība  :sad_smiley: nu lai dzīvo pensionāri, autisti un visādi citi dīvaiņi ar savu veco un pierasto..kāpēc obligāti visiem jāskrien līdzi jaunākajam uz šo dienu izgudrotajam ..nu nevajag man i pusi, kas tajā datorā ir sabāzta ..nevajag un nevajadzēs...tagad jau vairs tikai muldu par temu..paldies, zinu ka neviens man nepalīdzēs  ;)
ar to pierašanu ir tā ..ir lietas pie kurām vajag pierast un tu to dari ar prieku ,jeb arī ari ar uzcītību, jo zini ka vajag.
bet te jau ir tāds iekšejs protests, jo mani spiež atkal un atkal pierast..

:?: un īstenībā es so pierašanas laiku varetu izmantot lietderīgi...a tagad tikai besos, lamājos etc...

IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #28 : 2021. gada 16. februāris, 15:37:32 »
Es saprotu un piekrītu, ka gribas visu veco un zināmo, kam tad negribas ērti un viegli. Skolā vecās skolotājas kustina smadzeni tā, ka kūp, jo pēkšņi kas tik nav jāprot. Gribi vai nē - jākustina smadzenes un  gan jau tas ir labi. Es jūtos bieži diezgan atpalikusi  :thinking: . Tikko kkkur apstāsies - tipa, man nevajag, tā daudz kas nokavēts. Besīgi  :fp: Vai nu cīnies, cilvek parastais- pavecais,  vai padodies un gatavojies pansionātam  :rofl:
Atceros - kad nopirkām dzīvē pirmo datoru, mana mamma teiica - tik dārgs, bet visam mūžam  :rofl: :rofl: :rofl:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #29 : 2021. gada 16. februāris, 15:50:17 »
daddy..teoriju jau saprotu/am. bet mana sašutināšanās jau ir kā reiz par to neatbalstīšanu...

paskaties uz sevi - CIK ilgi veco vilnas zeķi lāpīsi?? lai cik tā mīļā... pienāk laiks, kad jāsāk lāpīt jaunā :) un veco misenē...

10 gadi programmai ir KOSMOSS... tagadējās mobilās spēlītes dzīves cikls ir DAŽAS NEDĒĻAS, cik piķi ierauj, tik ir, tālāk aizmirstam... OK, Operētājsistēma ir kas cits, bet vienalga - nekas nav mūžīgs...