Autors Tēma: Gudrie Latvijă  (Lasīts 1318 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Gudrie Latvijă
« : 2021. gada 08. janvāris, 07:40:12 »
Sen jau esmu sapratusi, ka mana vājība ir gudri vīrieši ar labu humora izjūtu. Žvaņeckis, Ciskaridze, Pozners. Tie ir pirmie, kas năk prātā. Bet kuri ir tādi Latvijā? Jūsuprāt.

Un ne tikai Latvijā.

Atslēdzies daddy

Atb: Gudrie Latvijă
« Atbilde #1 : 2021. gada 08. janvāris, 08:40:46 »
Sen jau esmu sapratusi, ka mana vājība ir gudri vīrieši ar labu humora izjūtu. Žvaņeckis, Ciskaridze, Pozners. Tie ir pirmie, kas năk prātā. Bet kuri ir tādi Latvijā? Jūsuprāt.

Un ne tikai Latvijā.

es vienu zinu, bet kautrīgi paklusēšu  :blushing:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #2 : 2021. gada 08. janvāris, 08:43:21 »
Saki?  :bird:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2021. gada 08. janvāris, 09:16:13 »
Amālij, gudrība domāta tāda, ka Tu gribi klausīties un skatīties ar atvērtu muti vai arī gribētu parunāties?
No otrās versijas man varbūt Uldis Tīrons nāk prātā.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #4 : 2021. gada 08. janvāris, 09:20:51 »
Laikam klausīties un skatīties. Jo - es nekomunikabla. Varbūt pěc kāda laika kaut ko iečiepstětu.

Par Tīronu neko nezinu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2021. gada 08. janvāris, 10:22:01 »
...ar Juri Rubeni, viņš māk lietas skatīt plašāk...kad atjaunotai Latvijas neatkarībai bija 20 gadi, tad daudzi runātāji teica, ka mēs esam nogājuši tikai pusi no Mozus veiktā 40 gadus pa Sinaja tuksnesi...Rubenis savukārt pievērsa uzmanību, ka tautu veda pa tuksnesi un tam seko loģisks jautājums - vai mēs šos 20 gadus esam tuksnesī?   
Rubenim ir nepārtraukta dialektika, man būtu interesanti par viņa ticību Dievam tagad, kad aizgājis Torņkalna utt...saruna divatā, bez lieciniekiem un kamerām :)

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #6 : 2021. gada 08. janvāris, 10:40:47 »
Nakat, piekrītu - Rubenis jā.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2021. gada 08. janvāris, 12:32:35 »
ai, mani maz interesē  gudrīši no augstiem plauktiem. Vairāk patīk, kad runā nopietni ar zināmu humora piešprici... Es tad ar atvērtu muti un baudu. Kādu laiku atpakaļ bija  TV intervija ar Viesturu Kairišu. Drausmīgi patika. Tad vēl, varbūt kāds vēl atceras Delfinārija laikus, mūsu foruma pirmsākumus. Forumu Delfos, kuru Delfi nahrenizēja un mēs pārvācāmies uz "atsaucīgo" vietni. Bija tur tāds muuks - Onslovs. Nu bez iekšām varēja palikt. Ļoti patika. A re, atradu vienu viņa gabaliņu no vēstures, bet gan citā lauciņā. https://www.apollo.lv/4702138/uzmanibu-runa-bankomata-vibratora-majas-darbu-kombaina-apvienojums

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #8 : 2021. gada 08. janvāris, 12:39:26 »
Olguci, es jau arī par tādiem, kurus spěju saprast.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2021. gada 08. janvāris, 12:59:59 »
Žvaņeckis, Ciskaridze, Pozners.

Kurš no viņiem Latvijā?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #10 : 2021. gada 08. janvāris, 13:05:25 »
Tăpěc jautāju par Latviju.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #11 : 2021. gada 08. janvāris, 13:18:31 »
Es diezgan fanoju par Horenu. Cik ir bijis viņš pats intervijās un kā intervētājs un raidījuma vadītājs - cepuri nost viņa runas kultūrai, viesa uzklausītspējai, jauka personība. Ļoti patīk.
Maija Rozīte besī un arī viņas intevijas, bet šī ar Horenu- kāds super cilvēks, būtu vairāk tādu, arī attieksmē pret bijušajām sievām utt:
https://www.youtube.com/watch?v=APaQfk2RqRs

Protams - Rullē ar Horenu

https://www.youtube.com/channel/UCRHfwkkZsXv1UI1YC6Q1j8g

Bet tā- ik pa laikam man mainās cilvēki, ko klausos un par ko iefanoju.

Ir bijis Kļavas, Kuģa, Kaimiņa laikss :D 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #12 : 2021. gada 08. janvāris, 13:37:00 »
Kaut kā nefanoju par publiskajām personām gudrības ziņā. Cienu cilvēkus, kas labi pārvalda savu specialitāti un nozari. Viņi parasti bez vajadzības apkārt nemuld. Tarkšķētāji uz skatuves ar iestudētām programmām vai mediju zvaigznes nav man tajā kategorijā, kam censtos novērtēt gudrību.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #13 : 2021. gada 08. janvāris, 14:19:04 »
Gudri vīrieši parasti sievietěm prasăs.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2021. gada 08. janvāris, 14:46:15 »
Gudri vīrieši parasti sievietěm prasăs.

Kas par muļķībām.
Nevienam gudram cilvēkam nav interesanti komunicēt ar prāta ziņā mazāk līdzvērtīgu. Ja vien nav kādas novirzes...