Autors Tēma: Vajag padomu !  (Lasīts 5106 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies klaara

Re: Vajag padomu !
« Atbilde #15 : 2014. gada 25. septembris, 23:42:34 »
Juus ar kemperi? vai vienk mašinu??? ir tak starpiiba. :confused:
ja taapat ar autinju, tad nu nekada veida kakji liidz nestieptu. ja karavana , jeb kempervans ,tad var domat...
Ar mashiinu, bet nakshnjoshana nav mashiinaa ,bet gan maajaa .

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #16 : 2014. gada 26. septembris, 16:09:32 »
nuu, nez. Es kaķi nekustinātu. Protams,ir jau dažadi kaķi un dažādi saimnieki. Bet savejos no pierastās vides laukā nestieptu.. nu kada tur atputa, ja mašīnā kaķis??? ko tu doma redzēt un kur iziet ,ja tev viens sēž kastē un bļauj??
un pasaki vel ,ka nebļauj kastē, vai ar vel trakak ,ka vedisi briivu pa salonu. Jebkurā gadijumā traka ideja.
maasa savu kaki nezin kā 1,5 h parvest no laukiem uz dziivokli. vesela epopeja .
es savejos esmu vedusi neskaitamas reizes, pec vajadziibas, tak katra reize kaa pārdziivojums gan mums, gan viniem.
protams, protams vienmer ir izņemumi..kad kakis speciāl no mazotnes radinats pie auto utt.
Ipasi lauka nelaist vispar skan dīvaini. Izlaist kaki laukā, sveša vieta , tas ir tas pats, kas laikus saplanot,kā tikt no šamā vaļā.
nu oky..atkal..var jau laist laukā un siksniņā vadaat.
tikai atkal, nekur neredzu atpūtu  :))
uz cik ilgu laiku doma braukt, ja tas tik aktuali, nu taa, liidzistiepšana...?
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #17 : 2014. gada 26. septembris, 21:40:40 »
Simcprocentīgi piekrītu Mellenei. Kaķim tas brauciens būtu daudz mokošāks, nekā viens pats mājā. Vai tad nevar sarunāt kādu, kas atnāk kaut katru 2. dienu?
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #18 : 2014. gada 26. septembris, 21:43:02 »
Tak kaķis ir pašpietiekams... un ja vēl kāds atnāk... nu ok man ir ideāli, kaimiņiene atnāk ar košaku 2x dienā parunāties un pabarot. bet ar uz nedēļu mēdzam izgaist. šis tak guļ 25 stundas dienā... liec mieru dzīvniekam

Atslēdzies klaara

« Atbilde #19 : 2014. gada 27. septembris, 17:21:10 »
Nee, nu kakjis man mashiinaa nebljauj. Vinja neseezh buurii, bet mashiinas salonaa un skataas pa logu. Vinjai patiik braukt. Un braukshana, vien niekas 2.5 h ! Mani vairaak uztrauc tas, kaa vinja jutiisies tajaa maajaa ? Vai negribees meegjianat iet uz savaam maajaam ..Ai, nezinu ko dariit  >:(

Atslēdzies klaara

« Atbilde #20 : 2014. gada 27. septembris, 17:26:15 »
saputrojos4,5h brauciens.

Ayame

• Viesi
« Atbilde #21 : 2014. gada 30. septembris, 20:17:37 »
Ja var nodrošināt mājās vienmēr svaigu ūdeni, tad var arī dzīvoties pa māju:-))) Viennozīmīgi kaķukam būs labāk mājās.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #22 : 2014. gada 30. septembris, 21:48:43 »
Neesmu kakju iipasha miiljotaaja, ne niideeja, bet zinaama pieredze ir. Un es tomeer piekriitu tam, ka kakjis, atskjiriibaa no sunja, pierod pie maajaam, ne saimniekiem. Manaa dziivee sen, sen atpakalj bija gadiijums, kad, veel Liepaajaa dziivojot, noiireejaam dziivokli, kur ieprieksh mita gjimene ar diviem minkaam. Abi kakji miileeti un loloti. Bet arii pa aaru pieradushi dziivoties. Tad nu luuk. Divas dienas peec tam, kad bijaam jaunajaas maajaas ievaakushies (un attieciigi vecie iirnieki izvaakushies), no riita atverot durvis, abi koshaki zibens aatrumaa iespruka nu jau muusu dziivoklii. Bija atradushi maajas cauri visai Liepaajai.  Veel vairaakas reizes saimnieki brauca saviem miiluljiem pakalj, bet beigu beigaas tomeer palika pie mums...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #23 : 2014. gada 02. oktobris, 14:40:12 »
Lynux - vot sits stāstiņš ,ka no pasakām . :) dullie kašaki  :smile: .. a ja tur kads monstriigais kakju niidejs priekšā? ko, skrietu atpakalj??
oky..novirze no tēmas :D
bet vispar, tadēļ es savus laukaa nelaizu vispaar, jo parbarukusi esam daudz, nav ko kakjiem galvu jaukt, lai gulj savos diivanos un nefunktierē nekadus brīvības maršus :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies diddly

« Atbilde #24 : 2014. gada 08. oktobris, 23:19:14 »
sakrāmē tonzeles ar ūdeni,visur,daudz,sauso barību-ja nav izlepis.Vēl lieku 1u tualeti.

Mēs savu luteklīti,nupat uz 4 dienām,gribējām  atstāt 1u.   Air Baltic piečakarēja,un sanāca 6 :banhead:

Neko-viss pat nebija apēsts,uz mums skatījās-ak ta,jūs arī te k-ko gribat? pat īsti nenolamāja :)