Autors Tēma: Vajag padomu !  (Lasīts 5101 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies klaara

Vajag padomu !
« : 2014. gada 23. septembris, 10:28:19 »
                           Gatavojamies driizumaa uz kaadu nedeelju aizlaist visi kaadaa kalnu maajaa padziivoties ..Gribas mieru, klusumu, svaigu gaisu un galvenais nekaadi neti, mobiilie
utt..Njemam savus zveerus liidzi, ar suni viss skaidrs, shii man daama gados, pietiekoshi ar mums izceljojusies . Maak gan uzvesties gan par savu komfortu paruupeeties. Bet kakjis ! Tas man rada bazhas. Jauna un duminja veel, lai arii gads, bet beerna praataa..Vai vinja mums neaizmuks nepazudiis ? Vinja mums maajaas gan pa maaju, gan pa aaru shiveree..Bet ja nu sveshaa vietaa vinja saaks maajas mekleet ?? Runaa, ka kakji pierodot pie vietas ne pie cilveeka .
Nomieriniet mani luudzu :)

Atslēdzies ragana

Re: Vajag padomu !
« Atbilde #1 : 2014. gada 23. septembris, 10:47:09 »
Man draugi ceļo kemperī ar visiem kaķiem. Tas, ka kaķis vairāk pie vietas kā pie cilvēka, ir kaķu nīdēju bullshits. Kaķi ir teritoriāli dzīvnieki tikmēr, kamēr ar kādu tā teritorija ir jādala.
Ja kaķis atsaucas, kad sauc, tad ir gandrīz vai garantija, ka nepazudīs. Ja minka dzīvojas pa āru, tas labs rādītājs - ātri vien sapratīs cik tālu drīkst iet.

Atslēdzies klaara

« Atbilde #2 : 2014. gada 23. septembris, 10:56:00 »
Paldies, miiljais cilveek !! Tu mani patiesi nomierinaaji !  :0012399:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #3 : 2014. gada 23. septembris, 11:17:57 »
Tikai uzmanies jau gan, atstāj durvis pusvirus, noliec garšīgo utt. Pati liela meitene un saproti, ka jāvaktē būs. :0012398:

Atslēdzies klaara

« Atbilde #4 : 2014. gada 23. septembris, 11:38:45 »
Ui, liela gan..Atkal +4kg.. !! Nu no kurienes  ??  ???

Atslēdzies ragana

« Atbilde #5 : 2014. gada 23. septembris, 11:41:11 »
Kā, no kurienes?!? No laipnības, šarma un skaistuma! :)

Atslēdzies klaara

« Atbilde #6 : 2014. gada 23. septembris, 13:44:54 »
ak, jaa !! Piemirsu  :D

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #7 : 2014. gada 23. septembris, 22:20:51 »
Neesmu nekāda lielā kaķu psihes zinātāja - tikai dažus kaķus pazīstu jau padsmit gadus :D
Tomēr - laikam neieteiktu Tev ņemt to jaunkundzi līdz, ja pati gribi pa īstam atpūsties.Varbūt tomēr vari sarunāt ar kādu, kas viņu pabaro un pakomunicē ar zvēriņu?Pirms dažām dienām gadījās runāt ar cilvēkiem, kuri joprojām pārdzīvo, ka pirms gada paņēmuši izbraukumā līdzi 9 mēnešus vecu kaķenīti un...tā sarāvusi pavadu un aiznesusies prom...Nekādi meklējumi nav palīdzējuši mīluli atrast.Tādi jauni kašaki dažreiz nav aprēķināmi, ja nonāk svešā vietā ...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #8 : 2014. gada 23. septembris, 22:46:57 »
Kā, no kurienes?!? No laipnības, šarma un skaistuma! :)

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2014. gada 23. septembris, 23:38:55 »
Sabojās nervus un aizbēgs. Vietas maiņa ir totāls stress un panika.

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2014. gada 23. septembris, 23:47:12 »
paņem līdzi vēl vīramāti, dažas vectantes, kanārijputniņus un būs absolūta atpūta:))))

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #11 : 2014. gada 23. septembris, 23:49:30 »
paņem līdzi vēl vīramāti, dažas vectantes, kanārijputniņus un būs absolūta atpūta:))))

:rocking: vai arī visu to "sarakstu" ar kanārījas putniņu aizsūti uz kalniem un kārtīgi atpūties... mājā.... viena.... ;o))))))

Atslēdzies klaara

« Atbilde #12 : 2014. gada 24. septembris, 10:29:57 »
Jums tik smiet   ;D
Nu nav man taads cilveeks tuvumaa , kursh vareetu kakkji pieskatiit. Protams veel aplie dziivnieku viesnica, bet tur vinjus tur taadaa shauriibaa, ka baidos mana princese to man muuzham nepiedos. Mees tomeer riskeesim un njemsim liidzi meiteni .. Meegjinaaism iipashi laukaa nelaist, lai dragaa pa maaju .

Atslēdzies klaara

« Atbilde #13 : 2014. gada 24. septembris, 10:31:22 »

:rocking: vai arī visu to "sarakstu" ar kanārījas putniņu aizsūti uz kalniem un kārtīgi atpūties... mājā.... viena.... ;o))))))

Ehh..tas buutu sapnis vasaras naktii. Es pilniigi viena maajaas..mmm..ko tik es nesadariitu  :gore:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #14 : 2014. gada 25. septembris, 17:05:10 »
Juus ar kemperi? vai vienk mašinu??? ir tak starpiiba. :confused:
ja taapat ar autinju, tad nu nekada veida kakji liidz nestieptu. ja karavana , jeb kempervans ,tad var domat...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega