Cien. Spārka!
Teiksim tā - es neatceļu oficiālās dogmas, tās aizstājot ar alternatīvām dogmām.
Alternatīvās tīri saprotamu iemeslu dēļ arī nav pietiekoši fundamentāli pārbaudītas.
Vienkārši gribu vērst uzmanību, ka var gadīties, ka mums pasniegtās dogmas nav gluži pierādītas.
Man atsūtīja pa pastu, es iekopēju, jo daudz kam no tā
ticu (atkal jau šis vārds) vairāk nekā oficiālajam viedoklim.
Protams, arī es ļoti gribētu, lai ķirurgs, kurš mani operē, tomēr lieto masku un gluži vienkārši nepiespļauda manu pārgriezto vēderu.
Bet!
Nedaudz sākot domāt līdzi mums pasniegtajām patiesībām, rodas jautājumi, kāpēc šīs pašas patiesības nostāda sevi pašu pretrunās?
Pieņemsim, ka Zeme griežas. Pēc skolas fizikas kursa, manam svaram uz Ekvatora vajadzētu atšķirties no mana svara uz poliem. Jo uz Ekvatora darbojas centrbēdzes spēks (paātrinājums), kas nedarbojas uz poliem. Reiz es mēģināju aprēķināt, un gaidīto kilogramu vietā atšķirība sanāca gramos (desmitos vai simtos, tagad nepārrēķināšu).
Nav svarīgi, faktu tas neatceļ.
Tad kā Parīzes Starptautiskajā svaru un mēru birojā var atrasties kilograma etalons???????????
https://lv.wikipedia.org/wiki/Kilograms Ja reiz kilograms visur uz Zemes nav viens un tas pats kilograms???????
P.S.
Ja gribat tirgoties ar zeltu, tad pērciet to dienvidos, bet pārdodiet ziemeļos - sanāks papildus peļņa
(vai otrādi

- nē, laikam pareizi)