Autors Tēma: Covid-19 alternatīvie viedokļi  (Lasīts 13346 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Atb: Covid-19 alternatīvie viedokļi
« Atbilde #60 : 2021. gada 22. janvāris, 14:01:42 »
Spārka gan jau ir lasījusi rakstugalu par apzinātajiem meliem Trampiņa pirmsvēlēšanu akcijās un arī trampiņa valdīšanas laikā. principā nekā jauna, tikai skaļš konstatējums,ka mūsdienās vairs neviens netiek sodīts par atklātu melošanu... notici vai nenotici ..tevis paša atbildība ptret sevi pašu ... :?: :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #61 : 2021. gada 22. janvāris, 14:09:39 »
Spārk..es par tiem fizikas likumiem neuztvēru burtiski...es sapludināju diskusiju kopā...
tas laikam tāpēc ,ka es ne īsti piesienos vārdiem, bet kkā ķeru plūsmu  :scratch:
jo vispār jau tēma  ne par fiziku  :scratch:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #62 : 2021. gada 22. janvāris, 14:17:09 »
Es nebiju tā, kas par fiziku sāka runāt. Kad es norādīju, ka pirmā topika linkos NAV apgalvojuma, kurš ir topikā, Krimsons pārgāja uz tēzi, ka neko nevar skaidri zināt, viss ir ticības jautājums un mēs pat nezinām, vai pareizs ir brīvās krišanas paātrinājums utt., daļa fizikas esot viltota.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #63 : 2021. gada 22. janvāris, 14:20:58 »
Nu tēma par alternatīviem viedokļiem par covid :)
Bet šādus postus lasot, allaž aizdomājos - kāds mērķis un kur pirmavots no kura tie uzrodas. Kāda ieinteresētība un labumiņš, guvumiņš veidojas to radītājam. Par altruismu šajā gadījumā nevag...  :mrgr:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #64 : 2021. gada 22. janvāris, 14:32:54 »
Ja Krimsons būtu linku ielicis, pirmavotu varētu mēģināt uzrakt.
Par Pļaviņa video Palātas tēmā, piemēram, viss skaidrs - politiskais un monetārais kapitāls no alternatīvo teoriju faniem. Gan jau šis arī no kāda a ļa Gaismas tīmekļa.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #65 : 2021. gada 22. janvāris, 14:35:06 »

Kad es kādreiz pateicu ,ka diskusijas nelasu burtu pa burtam ,bet pārbraucu pa diogonāli..tad man vēl tagad pēc desmit gadiem to baksta acī... bet tad jau es vēl nezināju ,ka visa problema tajā,ka informaciju ķeru savadāk.
Protams, varēju paklusēt par to,ka nelasu burtu pa burtam :D :D
tādēļ ,es pieļauju ,ka bez manis ir arī citi uz pasaules,kas informaciju ķer citādi...ne tikai burtiski lasot, burtisku tekstu...rindiņu pēc rindiņas.

es nez...man vispār ,ja godiigi ..ir vienalga ,par ko kurš plūcas...

es tikai par to,ka navajag visus nolīdzinat pēc vienas mērauklas...un ja nesēdi uz auklas smuki,tad davaij pamēģinam nogrūst.

un jā ..tam, kas viss ir ticībā..tam es piekrītu uz 120%..tieši tādēļ es plivinu pirkstiņus par covid(kā daži teica) nevis tādēļ,ka neatstipu kājas pie infekcijas .
Un es ticu,ja vajadzēs ,tad saslimsim 2x un tad mana ticība būs vēl stiprāka...
bet nu..es off no diskusijas...

IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #66 : 2021. gada 22. janvāris, 14:47:21 »
Ja Krimsons būtu linku ielicis, pirmavotu varētu mēģināt uzrakt.
Par Pļaviņa video Palātas tēmā, piemēram, viss skaidrs - politiskais un monetārais kapitāls no alternatīvo teoriju faniem. Gan jau šis arī no kāda a ļa Gaismas tīmekļa.

Es ne tik tieši par konkrēto, bet vispārīgi. Tas, ka līdzsvaram vajag gan dienu, gan nakti, baltu un melnu, tas jau fakts. Kur pozīcija, tur arī opozīcija. Katram sava ieinteresētība un izdevīgums... ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #67 : 2021. gada 22. janvāris, 15:24:20 »
tieši tādēļ es plivinu pirkstiņus par covid(kā daži teica) nevis tādēļ,ka neatstipu kājas pie infekcijas .
Un es ticu,ja vajadzēs ,tad saslimsim 2x un tad mana ticība būs vēl stiprāka...
bet nu..es off no diskusijas...

izslimot Covid, bet neticēt, ka tas ir un baisi izplatās, ka slimnīcās guļ tikai slaisti un simulanti... nu, tas ir jāmāk... ka tik Covids nav sekas uz smadzenēm atstājis  :sarcasm:  nu, tie "uz salas" jau īsti normāli nekad nav bijuši :)

nav tā, ka netiek sodīti - LV sodīja gan tos, kas par Covid feikoja, gan par Alfas sabrukšanu... viņi IR jāsit kamēr maziņi, lai citiem tādas pat muļķības nenāk prātā darīt... NU KĀDS SABIEDRĪBAI LABUMS par to, ka kāds paziņo, ka Alfa (TC Rīgā) sabrukusi?? Kāds?? un kādēļ sabiedrībai tādi eksemplāri būtu jāpacieš??

ja kāds bezjēgā uz ielas bļaustās naktī, viņam izsit zobu. tas pats internetā... īzī
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 22. janvāris, 15:31:33 no daddy »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #68 : 2021. gada 22. janvāris, 16:18:15 »
Ar plivināšanu tā ir kā ir :) Mātei kaimiņieni šodien ar uzmauktu skābekļa masku ātrie aizveduši. Plivinot krievu Ziemassvētkus toties skaisti ar mazbērniem sagaidīja.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #69 : 2021. gada 22. janvāris, 18:10:40 »
izslimot Covid, bet neticēt, ka tas ir un baisi izplatās, ka slimnīcās guļ tikai slaisti un simulanti... nu, tas ir jāmāk
KKo tik debilu izlasīt var tikai tas, kuram smadzeņu nav bijis vispār ...  :fp: :fubar:

IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #70 : 2021. gada 23. janvāris, 01:14:41 »
Pirms brītiņa patrāpījās profesora Leona Teivāna viedoklis:

"Gan reliģija, gan zinātniskais pasaules uzskats balstās uz ticību un pieņēmumiem. Arī zinātnē mēs ticam biologu, mediķu, fiziķu, ķīmiķu teiktajam, jo mums nav izglītības, nav kvalifikācijas, lai pārbaudītu viņu apgalvojumus."

Un vēl no manas puses - Brexits ir lielisks manipulācijas piemērs. Vrb daļai ir jāsajūk prātā, apjēdzot, kā ar dažām veiklām (roku) kustībām tikuši izlemti miljonu likteņi, viņiem to pat neapzinoties. Cik vienkārši tas mūsdienās ir, turklāt a la leģitimitātes un demokrātijas - t.i.oficiālā - aizsegā. Kas ir patiesība, cik tā vērta, kas nosaka tās vērtību? :scratch:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #71 : 2021. gada 23. janvāris, 05:10:06 »
Izcils un Ribņikova vairākkārt atkārtots piemērs, kā atmaskot viltus fiziku un viltus matemātiku.
Iespējams, ka ne uzreiz visu var uztvert, vajadzīgs mazliet bekgraunds.
Bet Ribņikovam ir tūkstošiem video, ja interesē, var pamazām iepazīties.

Un Ribņikovs ir zinātnieks ar ievērojamiem praktiskiem atklājumiem (tagad neuzskaitīšu).

Vispār Ribņikovs atkārto, ka no visiem fizikas likumiem (lasi - ticības dogmām), ko viņš ir pārbaudījis, darbojoties tikai Arhimeda un Kirhofa likumi.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 23. janvāris, 05:16:25 no Krimsons »

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #72 : 2021. gada 23. janvāris, 08:55:20 »
Distancēsimies no propagandas kā te kvadra iesaka un padomāsim ar savu galvu.
Runājot vai šķaudot īslaicīgi izšaujas ļoti spēcīgas gaisa plūsmas , ar ko kopā pilieni ar visādu zarazu. Ja runātājam uzliek masku tad taču tie "šāviņi" nobremzējas. Nu tas taču par zirgam skaidrs ( Krimsonam ir kurp augt) .
Līdz ar to cilītis kas nenēsā masku ir cūka nevis tāpēc ka papildriskus sagādātu sev bet gan tāpēc ka papildriskus sagādā man.

P.s. jautājums saistībā ar Krimsona fiziku. Vai mūžīgais motoriņš jau rūc ?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #73 : 2021. gada 23. janvāris, 09:08:49 »
Cien. Krimson!
Godīgas diskusijas šādi neveido.
Pirmajā topikā saturs ir viscaur "zinātnisks" vai vismaz pretendē tāds būt.
Kad es norādu uz neatbilstību faktiem - un es pieķēros tikai vienam punktam, varu arī citiem - tad Tu strauji pārej uz zinātniska pasaules uzskata noliegšanu un tēzi "viss ir ticībā".
Tādā gadījumā ir tēma par pasaules uzskatu, kur var pieminēt budisma domas par visu kā ilūziju, Kalderona "Dzīve ir sapnis" un visu pārējo no šī repertuāra.
BET tas vairs nav nekādā sakarā ar pirmā topika patiesīgumu vai melīgumu.
Citētais topiks pretendē uz zinātniskumu, tāpēc pēc Tavas loģikas to vispār nav vērts apspriest.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 23. janvāris, 09:19:28 no Spārka »

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #74 : 2021. gada 23. janvāris, 12:15:40 »
Cien. Spārka!
Teiksim tā - es neatceļu oficiālās dogmas, tās aizstājot ar alternatīvām dogmām.
Alternatīvās tīri saprotamu iemeslu dēļ arī nav pietiekoši fundamentāli pārbaudītas.
Vienkārši gribu vērst uzmanību, ka var gadīties, ka mums pasniegtās dogmas nav gluži pierādītas.
Man atsūtīja pa pastu, es iekopēju, jo daudz kam no tā ticu (atkal jau šis vārds) vairāk nekā oficiālajam viedoklim.
Protams, arī es ļoti gribētu, lai ķirurgs, kurš mani operē, tomēr lieto masku un gluži vienkārši nepiespļauda manu pārgriezto vēderu.

Bet!
Nedaudz sākot domāt līdzi mums pasniegtajām patiesībām, rodas jautājumi, kāpēc šīs pašas patiesības nostāda sevi pašu pretrunās?

Pieņemsim, ka Zeme griežas. Pēc skolas fizikas kursa, manam svaram uz Ekvatora vajadzētu atšķirties no mana svara uz poliem. Jo uz Ekvatora darbojas centrbēdzes spēks (paātrinājums), kas nedarbojas uz poliem. Reiz es mēģināju aprēķināt, un gaidīto kilogramu vietā atšķirība sanāca gramos (desmitos vai simtos, tagad nepārrēķināšu). 
Nav svarīgi, faktu tas neatceļ.
Tad kā Parīzes Starptautiskajā svaru un mēru birojā var atrasties kilograma etalons???????????
https://lv.wikipedia.org/wiki/Kilograms
Ja reiz kilograms visur uz Zemes nav viens un tas pats kilograms??????? 

P.S.
Ja gribat tirgoties ar zeltu, tad pērciet to dienvidos, bet pārdodiet ziemeļos - sanāks papildus peļņa :)
(vai otrādi  :scratch: - nē, laikam pareizi)
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 23. janvāris, 12:28:28 no Krimsons »