Autors Tēma: Covid-19 alternatīvie viedokļi  (Lasīts 13243 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Atb: Covid-19 alternatīvie viedokļi
« Atbilde #105 : 2021. gada 27. janvāris, 12:21:06 »
e518 - kurš viedoklis tad būtu pareizais?
Vai šis - ''Vot, šitie riebīgie jēlie komentāri.  '' (c) ? Vai varbūt vēl šis ''Kaut kas tāds drusciņ anāls no Tevis... '' (c) ?

Viedokļi var atšķirties radikāli, bet tāpēc nevajadzētu pāriet uz rupjībām.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #106 : 2021. gada 27. janvāris, 12:35:45 »
Toties tu mums esi tāds valdības trollis, kurš katrā savā ierakstā cenšas uzspiest " vienīgo un pareizo" viedokli.

Mums? Kas tie, jūs?  :scratch:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #107 : 2021. gada 30. janvāris, 14:03:15 »
Toties tu mums esi tāds valdības trollis, kurš katrā savā ierakstā cenšas uzspiest " vienīgo un pareizo" viedokli.

Es teiktu - masonu rupors.
Kaut kas apmēram: "Lūk, arī vienkāršās tautas pārstāvji (Aste) pilnībā saprot, atbalsta un pārstāv tieši to pašu viedokli!  Jo citus viedokļus nav pierādījuši un akceptējuši masonu zinātnieki, tāpēc citi viedokļi nav nopietni ņemami."

Es tikai nesaprotu, kā Orvels nepamanīja un neaprakstīja šitādus kadrus kā Aste.
Vai arī es neuzmanīgi uztvēru Orvelu.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #108 : 2021. gada 30. janvāris, 14:04:06 »
Viedokļi var atšķirties radikāli, bet tāpēc nevajadzētu pāriet uz rupjībām.

Nevajadzētu gan, mana vaina.

Tomēr jautājums - kā apzīmēt komentētāja teksta stilu? Pieņemamā formā?
Vai drīkst, balstoties uz jau zināma cita atzīta komentētāja, kurš nav slēpis savu patieso identitāti, apzīmēt analoģiska stila komentārus atzītā autora vārdā?

Piemēram:
"Aste, Tavi komentāri ir ārkārtīgi KārļStreipiski! Gan tematiski, gan intonatīvi!"?
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 30. janvāris, 14:14:40 no Krimsons »

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #109 : 2021. gada 30. janvāris, 19:23:19 »
Kad nav nekā loģiska ko teikt par tēmu bet nagi niez, abiem  gan kremļa gan kuaena troļļiem jāpāriet uz  nesakarīgiem uzbraucienieniem :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #110 : 2021. gada 30. janvāris, 19:55:10 »
Kad nav nekā loģiska ko teikt par tēmu bet nagi niez, abiem  gan kremļa gan kuaena troļļiem jāpāriet uz  nesakarīgiem uzbraucienieniem :D
Kas ir kremļa trollis, to es zinu - tas ir jebkurš, kas nepūš oficiālajā stabulē vienalga par kādu tēmu. Pietiek nebūt sajūsmā par kompetenču izglītību vai zilo propagandu, vai negaidīt vakcīnu atplestām rokām, lai tiktu ieskaitīts "kremlinos" vai "kremļa troļļos".
Bet kas par zvēru ir kuaena trollis?   :?:  (pardon mai tumsonību...)

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #111 : 2021. gada 30. janvāris, 20:05:33 »
Jautājums ir apriori ar tendenci sevi kvalificēt pirmajos. Nu ok, lai būtu. Es Tevi tā neesmu kvalificējis.  Otrie ir sazvērestību teotiju piekritēji spilgtākais kadrs - kekss ar ragiem Kapitolijā

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #112 : 2021. gada 30. janvāris, 20:17:35 »
Va vellos, tad man laikam personības dalīšanās - izskatās, ka piederu pie abiem. Vienkārši par to otro pasugu nebiju dzirdējusi.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #113 : 2021. gada 31. janvāris, 15:28:40 »
Va vellos, tad man laikam personības dalīšanās - izskatās, ka piederu pie abiem.

Tu vienkārši esi diverģents - pietiekoši brīvs un daudzpusīgi attīstīts cilvēks, kuram piemīt spēja nepakļauties masu zombēšanai un totālai kontrolei. 
Tāpēc Tu esi bīstama valdošajai elitei, turklāt kaitinoša sazombētajiem ap Tevi.

https://rezka.ag/films/fiction/1847-divergent-2014.html

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #114 : 2021. gada 31. janvāris, 16:31:48 »
Citāts: kvadra
par to otro pasugu nebiju dzirdējusi.
QAnon ir jumta termins izplatītam interneta sazvērestības teoriju kopumam, kas apgalvo, ka pasauli vada sātanu pielūdzošo pedofilu kabala.
QAnon sekotāji uzskata, ka šajā kliķē ietilpst redzamākie demokrāti, tostarp Hilarija Klintone, Baraks Obama un Džordžs Soross, kā arī virkne izklaidētāju un Holivudas slavenību, piemēram, Opra Vinfrija, Toms Henks, Ellen DeGeneres, kā arī reliģiskas personas, tostarp pāvests Francisks un Dalailama. Daudzi no viņiem arī uzskata, ka papildus bērnu izmantošanai šīs grupas dalībnieki nogalina un ēd savus upurus, lai no asinīm iegūtu dzīvību pagarinošu ķīmisku vielu.
Saskaņā ar QAnon vēstījumu, Tramps nāca pie varas, lai izjauktu šo noziedzīgo sazvērestību, izbeigtu tās kontroli pār politiku un plašsaziņas līdzekļiem un sauktu tās locekļus pie atbildības.
QAnon ir iekļāvis daudzu citu sazvērestības teoriju kopienu elementus, tostarp apgalvojumus par Džona F. Kenedija slepkavību, NLO esamību un 11. septembra “truther” kustību, vakcīnu kaitīgumu utt.
(pēc https://www.nytimes.com/article/what-is-qanon.html)

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #115 : 2021. gada 31. janvāris, 16:50:33 »
Tieši tā arī ir.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #116 : 2021. gada 31. janvāris, 18:59:37 »
Jā, Spārk, par QAnen esmu dzirdējusi, man vienkārši nepieleca, ka kuaens ir QAnen :blushing:
Un nezināju, ka viņiem ir savi troļļi.
 Nu, ka par tādiem arī dēvē nepareizi domājošos.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 31. janvāris, 19:15:42 no kvadra »

Atslēdzies true detective

« Atbilde #117 : 2021. gada 31. janvāris, 19:26:56 »
ne gluži kovidtēmas video, bet sakarā ar QAnon pieminēšanu, šajā video smalki iztirzāts Kapitolija ēkas uzbrucēju piederība dažādām organizācijām, ts., QAnon.

“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #118 : 2021. gada 31. janvāris, 20:46:05 »
Kapitolija ēkas uzbrucēju

Vismaz BEIDZOT kaut kas sāk notikt arī Amerikā...
Protams, bezjēdzīgi, bet vismaz kaut kas tajā zombijlandē...

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #119 : 2021. gada 02. februāris, 19:46:33 »
šīs grupas dalībnieki nogalina un ēd savus upurus, lai no asinīm iegūtu dzīvību pagarinošu ķīmisku vielu.

vispār runa iet par adrenohromu
https://en.wikipedia.org/wiki/Adrenochrome
Tur laikam vairāk domāts dalīts personības apziņas stāvoklis (lai vieglāk kalpot sātanam).