Autors Tēma: Covid-19 alternatīvie viedokļi  (Lasīts 13234 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Kundalini

Atb: Covid-19 alternatīvie viedokļi
« Atbilde #120 : 2021. gada 02. februāris, 20:18:24 »
Humors, bet es šõnakt sapņos reptiloīdu redzēju

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #121 : 2021. gada 17. februāris, 14:35:52 »
Beidzot kāds visnotaļ cienījams cilvēks puslīdz publiski ir samērā īsi un vienkārši apkopojis notiekošo.
Tas viss bija jau zināms pirms gada, bet tik vienkārši un skaidri es vēl nebiju dzirdējis.

Planet Lockdown - Ketrina Ostina Fitsa, lai nebūtu jāatsaucas tikai uz "Kremļa finansētajiem avotiem"...

Samērā svaiga intervija (fakti par autori, tulkots video, atreferējums krieviski):
https://www.fondsk.ru/news/2021/02/06/ketrin-ostin-fitts-o-vrage-suschestvovanie-kotorogo-nevozmozhno-dokazat-52869.html
Tas pats video Odnoklasniki:
https://ok.ru/video/2225318793516

Oriģināls (nedaudz garāks):
https://www.bitchute.com/video/ERPPXQ0a3kzi/ 
Video dzēsts no Jūtūba un Vimeo, bet šur tur vēl nav dzēsts.

Tulkotās intervijas konspekts (mans, drusku samudžinātāks par Ketrinas vienkāršo valodu):
- Covid-19 "pandēmija", ierobežojumi un vakcinācija nav saistīti ne ar vīrusu, ne ar ārstēšanu. Tā ir tikai mākslīga panikas un baiļu sēšana,  aizsegs un uzmanības novēršana no patiesībā notiekošā
- pasaule šobrīd ir "Matrix reload" (World reload) procesa pēdējā fāzē
- mērķis: pilnīga Globālas varas pārņemšana pasaulē
- situācija: ASV un visās citās pasaules valstīs mērķtiecīgu darbību rezultātā ir pilnībā iztukšoti pensiju un sociālie fondi, pasaules valstu "parādzīmes" ir pasaules globālās un pagaidām vēl slepenās pārvaldes rokās;
pasaules slepenajai varai praktiski vairs nav šķēršļu beidzot "legalizēties"
- viens no pēdējiem šķēršļiem ir vidusslānis, vidējais un mazais bizness, kuriem vēl ir pašiem kaut kādi nebūt savi īpašumi un finanšu rezerves, ar ko ietekmēt politiku
- lai likvidētu šo pēdējo šķērsli, izdomāts Lokdauns, kas izsūks (un veiksmīgi izsūc) pēdējos vidējos privātīpašumus un finanšu rezerves
- nākotnē privātīpašuma vairs nebūs, būs tikai absolūtā vara, kam pieder visa pasaule, un zemākais (vergu) slānis
- visu notiekošo virza transhumānisti, kuru mērķis ir Mākslīgā Intelekta vadīta zombiju civilizācija
- vakcīna īstenībā ir zombētājoperētājsistēmas implantēšana cilvēkiem, kuri rezultātā nonāks Mākslīgā Intelekta verdzībā
- tas nepieciešams totālas finanšu kontroles realizēšanai, valūtas vairs nebūs nekādas vispār (īpaši skaidrās) - tikai elektroniskas pilnībā kontrolējamas un ietekmējamas transakcijas
- esošās pasaules finanšu sistēmas nomaiņa ar Mākslīgā Intelekta pārvaldīto ir tehniski gatava un realizējama jebkurā mirklī, visticamāk, tas notiks bez īpaša brīdinājuma (personīgi es domāju, ka nebūs dota iespēja konvertēt nekādus skaidrās naudas uzkrājumus, ja kādam tādi ir)

- nu un vēl tiek skaidroti mehānismi, kā tas tiek realizēts, kā arī dažu faktu analīze uzskatāmībai
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 17. februāris, 14:43:42 no Krimsons »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #122 : 2021. gada 17. februāris, 14:39:33 »
krieviju jau kopš 1917. gada mēģina iznīcināt un paverdzināt... nekas jauns...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #123 : 2021. gada 17. februāris, 14:43:48 »
šitā jau ir garlaicīga, novecojusi teorija. Kas ir, Krimson, ilgi zapojā aizsēdējies?

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #124 : 2021. gada 17. februāris, 14:44:18 »
krieviju jau kopš 1917. gada mēģina iznīcināt un paverdzināt... nekas jauns...

Īstenībā apmēram kopš 1700. gada...

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #125 : 2021. gada 17. februāris, 14:45:42 »
teorija

Kļūdies, tā nav teorija :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #126 : 2021. gada 17. februāris, 14:48:19 »

Kļūdies, tā nav teorija :)
labi, atklāsme. Bet ar šīm atklāsmēm turlupiņi bārstījās vēl pirms Kapitolija šturmēšanas

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #127 : 2021. gada 17. februāris, 14:54:47 »
Jau saku, es to zināju pirms gada.
Vienkārši vēlreiz atgādinu, lai vēlāk, kad tas viss ikvienam kļūs skaidrs kā diena, man nerastos kārdinājums: "es taču Jums teicu!!!"

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #128 : 2021. gada 17. februāris, 15:00:29 »
Citāts: Krimsons
Vienkārši vēlreiz atgādinu
Aprimsti, mēs esam pieņēmuši zināšanai.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #129 : 2021. gada 17. februāris, 15:08:10 »
Pirmie čipotie jau bija čipendeiļi ;)

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #130 : 2021. gada 17. februāris, 15:09:20 »
Aprimsti, mēs esam pieņēmuši zināšanai.

To, ka pavasarī parādās murķeļi un vasaras beigās gailenes un bekas, laikam neesam pieņēmuši zināšanai, jo atbilstošo sadaļu ieraksti nezin kāpēc atjaunojas apbrīnojami regulāri, nemaz nerunājot par tēmu "Kas jums šodien vakariņās?"

Saprotu, ka minētās tēmas ir kaut kāda vispārēja Alcheimera ietekmē, ja šo manējo Jūs tik labi visi zināt no galvas?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #131 : 2021. gada 17. februāris, 15:36:41 »
Jau saku, es to zināju pirms gada.
Vienkārši vēlreiz atgādinu, lai vēlāk, kad tas viss ikvienam kļūs skaidrs kā diena, man nerastos kārdinājums: "es taču Jums teicu!!!"

Komu bits, ņe minovats... ko tad tu iesaki? Ņemt bomi un iet zvetēt nost... kkā nekādus reālus plānus neredz, tik šausmināšanos...  :?:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #132 : 2021. gada 17. februāris, 16:07:44 »

kkā nekādus reālus plānus neredz, tik šausmināšanos...  :?:

Tu domā reālas pretošanās plānus?
Tas ir sarežģīts jautājums, ja:
1. nav īsti skaidrs, kam pretoties,
2. ir zināma pārliecība, ka jebkādi pretošanās plāni JAU ir prognozēti un iekļauti scenārijā, līdz ar to jebkāda pretošanās var tikai visu sarežģīt.

Piemēram, Ketrina min, ka slepenā vara "joprojām baidās no tautas", jo tautai (ASV) esot joprojām vairāk par 300 milj. stobru.
Es un vairāki citi novērotāji, kuri arī sākumā līdzīgi domāja, šodien domā, ka tiem stobriem vairs nav nozīmes.
Tautai vairs nav nozīmes!

Varai ir droni.
Un ne jau tikai Sīrijas tipa "lielie".
Un ne jau tikai veikalā nopērkamo izmēru tipa.
Ir "mušiņas" izmēra droni - činks, iedzēla, cilvis pagalam, kas vainīgs, hvz.
Jā, OK, lai tie perfekti darbotos, nepieciešams 5G (kas arī ir viena no 5G būtiskākajām nozīmēm - sīkdronu vadība precīzai objekta identifikācijai un tēmēšanai, un iznīcināšanai).
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 17. februāris, 16:16:55 no Krimsons »

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #133 : 2021. gada 17. februāris, 16:14:19 »
Pagaidām vienīgais reālas pretošanās plāns ir: NEKĀDĀ GADĪJUMĀ NEVAKCINĒTIES!!!

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #134 : 2021. gada 17. februāris, 16:22:33 »
Nē, nu es saprotu, ka lasītājam šis var šķist kā Sci-Fi klubiņš, bet nē.

Tā ir šodiena, turklāt šodiena Visā Pasaulē.
Mēs šorīt pamodāmies, un tā jau bija.
Mēs iesim gulēt, un tas viss ir.
Mēs rīt pamodīsimies, un tas viss joprojām būs.

Mēs to ar grūtībām saprotam, bet mēs JAU TAGAD dzīvojam kara apstākļos.
Totāla globāla kara pret visas pasaules civilizāciju apstākļos.

Sorī, ja aizsargreakcija ir to izdzēst no apziņas un dzīvot, it kā viss būtu "normāli", "kā līdz šim".

Bet tā vairs nav...
Un NEKAD VAIRS ne manā, ne Tavā mūžā nebūs...