Autors Tēma: Nepareizs viedoklis par "pareizām ģimenēm"  (Lasīts 2128 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Nepareizs viedoklis par "pareizām ģimenēm"
« : 2021. gada 22. janvāris, 19:25:27 »
Viens pretīgs raksts. Pilnīgi skaidrs, kurš viedoklis ir vēlamais un kurš nevēlamais, jo raksta autores ļoti centušās par katru NA iesniegto grozījumu parakstītāju atrast dajebko kompromitējošu, ko izvilkt dienas gaismā vai vismaz kaut ko nievājošu pasacīt.
https://www.tvnet.lv/7161659/pareizo-gimenu-definetaji-kas-vini-ir

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Nepareizs viedoklis par "pareizām ģimenēm"
« Atbilde #1 : 2021. gada 23. janvāris, 09:48:19 »
....nu, notiek cīņa par prātiem...tā vienmēr pasaulē ir bijis...man jautājums ir tikai par finansējumu šiem Re:Baltica pētījumiem? ....kurš maksā?....un, runājot par FAKE news, kura mums te (SF) citā sadaļā un tiek skaidrots kā patiesība, puspatiesība un meli tiek savārīti vienā putrā, tad man ir jautājumi par šo Re:Baltica - ir viņiem solīdi pētījumi, kas normālam cilvēkam liktu šiem uzticēties - kā saka, tā ir profesionāla žurnālistika, bet kas ir šis?...es teiktu, ka pret NA vērsts un tam nav nekāda sakara ar ģimeni....ok, NA ir politiskais izstrādājums, kuri spēlē savu vēlētāju nišā un viņu atmaskošana ir svētīgs darbs, taču viss tak nav melns un balts, NA iestāšanās par tradicionālo ģimeni ir pareizā virzienā!     
...sausais atlikums no Re:Baltica pētījuma - NA ir manipulatori un tradicionāla ģimene nav aizstāvama!   
Par pirmo piekrītu, bet par otro nē!....nu, šis ir FAKE pētījums? ...sajaukta kopā patiesība un meli?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #2 : 2021. gada 25. janvāris, 08:59:13 »
Protams!  skaidrs kā asara - ja nevar degradēt ideju par ģimeni (jo tas nav iespējams), jāskatās, kas to ideju iesniedz!! Izrādās - kačoki, zintnieki un kristieši!! NO TĀDIEm NEKAS LABS NEVAR NĀKT!!  :)

tāpēc aicinu visus zupu ēst ar dakšiņu, jo šie paši "kačoki, zintnieki un kristieši" un vēl visāda šņaga zupu ĒD AR KAROTI, kas progresīvam un liberālam cilvēkam ir pilnīgi nepieņemami... :sarcasm:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #3 : 2021. gada 25. janvāris, 15:48:20 »
Nevajag aizmirst, ka NA ir valdības stabilitātes garants - proti, viņu uzdevums ir nevis sasniegt savus mērkus, bet radīt darbības ilūziju. :)

No otras puses, politiskā sistēma Latvijā ir uzdūrusies "apātijas aizbergam". Uz šo brīdi jebkādu attīstību var panākt tikai Saeimā vienojoties 'koalīcijas partijām'. Nedz "partneru likums", nedz jebkādas pret akcijas Saeimas koalīcijas partijām cauri netiks. Laipni aicināti Saeimas cirkū! :just_popcorn:
p.s. es domāju ka šī ņemšanās ap ģimenēm ir, lai sabiedrība aizrautos ar šo cirku un neuztrauktos par diviem ST lēmumiem par sociālo nodrošinājumu, kas varas partijām prasītu daudz naudas un atbildīgā būs Ramona. :) 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #4 : 2021. gada 30. janvāris, 09:59:28 »
Kvadras ievietotā raksta viena no autorēm ir Ilze Vēbere, kura tagad būs diktore LTV Panorāmā no pirmdienas Sandras Zviedres vietā...izklausās, ka ne tikai diktore, bet kaut kas vairāk....varbūt vadīs arī Šodienas jautājumu?...visus mūs orientēs varavīksnes krāsās?  :mrgr:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #5 : 2021. gada 30. janvāris, 11:11:39 »
Ja par Zviedri, tad mēs te pasen ar neatceros kuriem spriedām, ka ļoti slikti izskatās. Mana versija bija, ka dzer. Citas- slima vai šādi noveco..Kkas tur nav. Vecums ņi pri čom. Velta Puriņa daudz vecāka, bet joprojām eterā.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #6 : 2021. gada 04. jūnijs, 14:56:52 »
Tagad, ņemot vērā jauno iekšlietu ministri, kura pēc profesijas esot filoloģe, paredzu, ka policijas dienas kārtībā būs apkarot "naida runas" internetā....gan jau apakšnieki centīsies izpelnīties atzinību un ierosināto lietu daudzums pret praidu palielināsies...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2021. gada 04. jūnijs, 15:24:22 »
Citāts: nakata kngs
ierosināto lietu daudzums pret praidu palielināsies...
:wtf: Nebūtu slikti pārlasīt tekstu, pirms spiest Publicēt.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #8 : 2021. gada 04. jūnijs, 16:10:24 »
:wtf: Nebūtu slikti pārlasīt tekstu, pirms spiest Publicēt.
Paldies par aizrādījumu, bet katrā kļūdā ir daļa patiesības, jo varbūt būs tieši nozares protests pret praidu....nu, kā jau birokrātijas kaujās tas notiek - neko acīs tieši nesaka, bet krauj uz galda lietas ar LGBT aktīvistu "naida runām" ...laiks rādīs, bet es tiešām kļūdījos un manis rakstītais bija jāsaprot, ka būs ierosinātas lietas pret praida nīdējiem!  :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2021. gada 04. jūnijs, 17:10:53 »
Par to pašu padomāju, izdzirdot, kas kļuvusi par jauno iekšlietu ministri... Varavīksnes idejām tagad būs spēcīga "aizmugure"  :mrgr:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #10 : 2021. gada 09. jūnijs, 13:00:25 »
Nu par iekšlietu ministri jāsāk no pareizā gala,
  • 1995-1999. Cambridge University – History. PhD
  • 1994-1995. Centra European University – History. MA
  • 1990-1994. University of Latvia – English and literature. BA
Proti, kultūras cilvēks, "kas ne tai gultā trāpīja" ;) Proti, viņa ar Šuplinsku var runāt profesionālu kvalificētu valodu ;) Pārējais ir apmelojumi utml :) Piemēram, ka Mašas primārais uzdevums ir izspiest cauri "naida runas" likumu ;)

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #11 : 2021. gada 09. jūnijs, 13:42:40 »
Pārējais ir apmelojumi utml :) Piemēram, ka Mašas primārais uzdevums ir izspiest cauri "naida runas" likumu ;)
sūdzi delfus tiesā par apmelojumiem un  "naida runas prevencija" taču neinteresē Mašu! :mrgr:
https://www.delfi.lv/news/national/politics/policistu-izglitiba-naida-noziegumu-prevencija-un-reformas-ministrija-iekslietu-ministre-ieskice-veicamos-darbus.d?id=53283089

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #12 : 2021. gada 09. jūnijs, 13:54:52 »
SNor un nakat! Neviens jums nav devis pilnvaras kādu saukāt pamazināmajos vārdiņos.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #13 : 2021. gada 09. jūnijs, 14:22:11 »
Golubevas kundze ir jaunāka par mani, tā ka es drīkstu!  :mrgr: ....SNoriņ, Tev gan nedrīkst!  :blushing:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #14 : 2021. gada 10. jūnijs, 09:02:30 »
"Skolotājas" mājiens ar lineālu piesaistīja manu domu gājienu, kā varētu Golubevas kundzi saukt padotie - gan jau par ministres kundzi, un neviens neeksperimentēs nosaukt par kungu...taču "Taureņu" tipa pirtīs, kur tagad tiks pieminēta ministre starp pīī...pīī leksikonu no mūsu "biznesmeņiem" varētu būt "jocīgas" iesaukas?...vai arī tagad apzinoties, ka visu var ierakstīt, šie "puikas" politkorektu iesauku lietos?  :mrgr: