0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
ar šito subčiku jau nevienai prātīgai sexis nav bijis. Un ja tik jauki var 16 mēnešus uzskaitīt - tad tieši tik ilgi pašam mezglā sasiets! :icecream:
"vēzītī", tas ir KĀ??? Nē, nu es , protams, sievišķis ar zināmu pieredzi, bet , kā izrādās, uz šīs pasaules nav robežu... pieredzes pilnveidošanai
Citāts: olgucis 2014. gada 25. novembris, 00:01:52 "vēzītī", tas ir KĀ??? Nē, nu es , protams, sievišķis ar zināmu pieredzi, bet , kā izrādās, uz šīs pasaules nav robežu... pieredzes pilnveidošanai Peec shitaa, olguc, es saprotu, ka Tev labaak arii nezinaat, kaa bosi to dara
Citāts: Minne 2014. gada 25. novembris, 11:15:39Citāts: olgucis 2014. gada 25. novembris, 00:01:52 "vēzītī", tas ir KĀ??? Nē, nu es , protams, sievišķis ar zināmu pieredzi, bet , kā izrādās, uz šīs pasaules nav robežu... pieredzes pilnveidošanai Peec shitaa, olguc, es saprotu, ka Tev labaak arii nezinaat, kaa bosi to daraDomā Olgucim varētu iepatikties un turpmāk visos kabinetos pa vēziskam ieies ?
Nesaprotu, kaadeelj nevar masturbeet - i liidzsvarotaaks kljuusti, i labveeliigaaks
Man ir četri bossi... Beigsies ar to, ka būšu spiesta šamiem uzdot konkrētus jautājumus. Lai paskaidro (teorētiski)...
Citāts: olgucis 2014. gada 25. novembris, 12:07:49Man ir četri bossi... Beigsies ar to, ka būšu spiesta šamiem uzdot konkrētus jautājumus. Lai paskaidro (teorētiski)...Lai jēzus nogrābstās....
Es te tā filoZofēju: vai tik nav jāmācās krievu valoda?