...saprotu, ka vajag kādu neitrālu tēmu sarunai...par laika apstākļiem un skaisto rudeni jau runājām, skatoties laukā pa logu...
- tev arī zemūdens masāža?
- jā, bet man pietika ar pirmo reizi...
- kas notika?
- nu, tā Tučka ir greizsirdīga un uzvedas kā traka mātīte ar to šļūteni!
- greizsirdīga? kāpēc?...tāds parasts sievišķis...
- tak viņas vīrs veic klasisko ārstniecisko masāžu ar rokām!...biji pie šā?...tāds pat uzvārds!
- jā...nekas īpašs, pēc traumas esmu bijis pie daudziem masieriem...šis visu pa fikso, ātri nohaltūrē...domāju, ka būs jāmaksā kāds piečuks, bet esmu dabūjis Mokka pudeli pa blatam, varbūt ar to pietiks!
- ha!...ar mani ņēmās gandrīz stundu...un man esot tik skaists, tik skaists augums, tāds prieks strādāt!...vai nevēlos papildus seansus privāti?...maksāt nevajadzēšot!
- vot, jobers...
- un, kad nācu laukā no masāžas istabas, pie durvīm uzdūros tam sievišķim, kura esot šim sieva....laikam noklausījās aiz durvīm...
- kas tad tev? ...nekas tāds jau nenotika!
- jā, bet nākošajā dienā tā Tučka mani sagaidīja ar tik dzelžainu ģimi, ka man jau nojauta, ka nebūs labi un negribējās nemaz tai vannā līst...
- un?
- nevajadzēja ar, man šķita, ka viņa mani zilu pataisīs ar to šļūteni...un palaida auksto ūdeni...lecu laukā, sadauzīju celi, bet šī tik šļupst - atvainojiet, atvainojiet un no pašas nāk tāda dvinga...vairs tur kāju nesperšu!
- bet pie vīra iesi?
- jā, kāpēc ne? ..forši masē un vēl tā fūrija besīsies!
- nabaga sievišķis, nodzeras...