Autors Tēma: tehnikas utilizēšana  (Lasīts 3315 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

tehnikas utilizēšana
« : 2021. gada 09. februāris, 16:59:49 »
tātad ... ko dariit ar nokalpojušo..tehniku. kā viņu veiksmīgi sagatavot promdošanai..nu es nez..vārdsakot  saujiņa telefonu kas stāv ..jo izbeigušies dažādos veidos.. kkādi laptopi kuri arii vairs nefunkcionē dažādu iemeslu dēļ...izmest vienk misenē neļauj mans ZW.
bet tie kas majās sirgst ar fobijām neļauj vienk atdot kkādā darbnīcā uz rezerves daļām etcjo nujā... ir man nikis visu kompī turēt atvērtu ar saglabātām parolēm un tā...
vārdsakot ir ieteikumi?
 jeb vienk - met vien mellen dzelžu kastē .
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies daddy

Atb: tehnikas utilizēšana
« Atbilde #1 : 2021. gada 09. februāris, 17:43:13 »
būtu Tu LV, es Tev cilvēku aizsūtītu, kas visu savāktu, vēl papīru ar zieģeļiem iedotu, ka esi ZWastīgākā būtne reģionā...

a tā, nu tiec pati galā...  :murmur:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2021. gada 09. februāris, 18:05:21 »
 :?: :sad_smiley: ..njā izskatās, ka pastāvēs vēl garāžā..kamēr galīgi morāli novecos un tad jau nebūs žēl dzelžu kastē izmest :)
IG- mellenessniega

« Atbilde #3 : 2021. gada 09. februāris, 18:38:35 »
daddy, a ko Rīgā ieteiksi, es dikti mocījos, meklēdama, kas man visādu vecu sadzīves (ne-virtuves) tehniku izvedīs. Vieniem jāpiemaksā un brauc viņi 2x menēsi, otri prasa, lai nonesu no sava 3. uz 2. stāvu, jau augstāk viņi principā nekāpj, trešie - oi, nē, mēs tikai virtuves tehniku pieņemam, nevis TV. Un tad uznāca kovids un es joprojām dzīvoju kā Kundalis :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2021. gada 09. februāris, 18:49:24 »
pa tumsu (kad nav mājsēde) aiznes pie misen'm, vēlams tad, kad snieg, un miers mājās. Gan jau kāds atradīs un izkņibinās  dārgmetālus

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #5 : 2021. gada 09. februāris, 19:05:28 »
Man visu elektrotehniku - ledusskapi, tv, lampu atbrauca, nonesa, aizveda. Bez maksas.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2021. gada 09. februāris, 19:42:27 »
Manējie vāc datorlūžņus, specializējas :) paprasi Amālijai telefonu.
Loģiski, ka bez maksas + izziņu iedod juridiskiem kantoriem.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #7 : 2021. gada 09. februāris, 19:46:02 »
Es netā atradu. Tur viņu daudz.
Man 3.stāvs.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2021. gada 09. februāris, 19:46:12 »
Kas tās par izziņām, zieģeļiem un juridiskiem kantoriem, daddy?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #9 : 2021. gada 09. februāris, 19:50:22 »
Apstiprinājums, no kā nopērk, lai nav zagts. Man vismaz tā paskaidroja, kad telefonu kaudzi nodevu Kuldīgā, man pat drusku samaksāja , protams, caur bankas kontu un pēc nedēļas. Un pēc tam man bija problēmas ar VID.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2021. gada 09. februāris, 19:53:16 »
Kā šie zina, ka zagusi vai zagtu pirkusi neesmu es?  :?:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2021. gada 09. februāris, 19:57:53 »
Kas tās par izziņām, zieģeļiem un juridiskiem kantoriem, daddy?

juridiskām personām vides dienestam jāpierāda, ka kompjus nav vnk uz mežu aizveduši...utilizētājiem vajag vides dienesta atļaujas, ka nepiesārņos vidi, sarežģīti... kamēr dzelži, plastmasas, tikmēr nekas, bet tikko nāk baterijas un akumulatori, tā āmen... visi tie štrunti ar pirkstiem jāknibina ārā...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2021. gada 09. februāris, 20:51:05 »
Kas jums  vainas...ekolaukumā visu elektro pienem par brīvu  :talking: aizved pa brīvu. Pats vari aizvest par brīvu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #13 : 2021. gada 09. februāris, 20:53:07 »
pa tumsu (kad nav mājsēde) aiznes pie misen'm, vēlams tad, kad snieg, un miers mājās. Gan jau kāds atradīs un izkņibinās  dārgmetālus

Luk, šis ir  :rat:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #14 : 2021. gada 09. februāris, 20:57:30 »
Narčik mans jautājums bija par resursu taupīšanu..kāpēc izmest to,kas vēl var noderēt. :scratch: Protams arii pie manis ir savācējlaukumi,kā jau minēju -dzelžu kaste, kur lido viss.bet parsvarā jau tai tehnikai ir tikai kads štrunta sīkums,.jo te nenolieto lietas tā kā lv līdz pēdējam ...tātad, mans jautājums bija kā izmantot ..neizmetot...piemēram atkal šībrīža kopmpis..no lauza kaķis vāku..bet plac kompim pat baterija vēl laba, lai gan tās ir pirmās kas izbeidzas...kāpēc mest laukā ,ja normāls meistars zin ko ar to dzelzi darīt...nu tā kkā ...

ak un faktiski mans jautājums bija kā notīrīt veco info..lai es varu savus dzelžus atdot babajbodē.. :talking:
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 09. februāris, 21:07:27 no mellene88 »
IG- mellenessniega