Autors Tēma: Dziednieču padomi  (Lasīts 1039 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Dziednieču padomi
« : 2021. gada 10. februāris, 17:47:38 »
https://twitter.com/tomsekmanis/status/1359489563522129922
Selēns ir katru rītu 3 mutītes paša urīna.
Es droši vien ta varētu , ja vakar būtu izdzēris 750ml konjaka, tad lai manta neiet zudumā ... :)

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies kvadra

Atb: Dziednieču padomi
« Atbilde #1 : 2021. gada 10. februāris, 22:26:15 »
Piķis viņu zin. Man tas vienmēr licies pietiekami pretīgi, lai vispār apsvērtu mēģināt. Kamēr kurpe nespiež, iztikšu.
Bet pieļauju, ka sava fiška tajā urīnterapijā ir, ja spēj to izveikt. Es gan esmu dzirdējusi, ka nevajag "mutītes", pilnīgi pietiekot ar "homeopātisku devu" - pāris pilēm, kuras var iekš kaut kamā iejaukt, ka i nemanīsi...
Bet kādas brūces/nobrāzuma pirmapstrādei, ja nekā cita nav, var ar to izlīdzēties.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2021. gada 07. marts, 18:26:38 »
es ritinot pogu izlasīju - grūtnieču padomi. :?:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2021. gada 08. marts, 07:36:55 »
Mellen, nekur jau neesi īpaši kļūdījusies - padomi no ''grūtajām galvām'' nākuši.
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2021. gada 08. marts, 15:19:33 »
Video formātu nepanesu, piedodiet, neskatījos. Bet, izejot no tēmas pieteikumā citētā, es tikai nekādi nevaru saprast vienu.

3 mutītes urīna saglabā selēna līmeni organismā?

Bet izčurā taču daudz vairāk nekā 3 malciņus (bļin, piekto reizi pārlasot, man tās "mutītes" piegriezās. :D ), pieņemsim, 20 malciņus (uz precizitāti neiespringšu, pērmērīt nebūšu :D )
Katrā malciņā ir x grami selēna (vai mili-, vai mikro-, vai nano-, – pofig, tad pieņemiet, ka x ir nulle, komats, nulle šits).
Izčurā 20x, bet no tiem ierauj atpakaļ 3x. Tātad 17x ar katru čuru bagātina ar selēnu kanalizācijas rūķīšu organismiņus. No tiem sākotnējiem 20x atpakaļ nonāk 3x. Kas nākamajā čurā ir jau (3/20)x katrā malciņā. Un nākamajā - vēl šķidrāk. Un pēc pāris dienām selēna līmenis čurā ir strauji aiztiecies uz nulli.

A tad jēga pieķērnāt muti ar tiem sākotnējiem trim malciņiem?

Vot ja kāds izgudrotu mīzalu deselenatoru - iečurā, izfiltrē, pa šļauku tek ārā izfiltrētais mīzals, pa renīti birst selēna tabletītes, - tad tas būtu lietderīgs pasākums.

A tā - rumpis nav muļķis, ārā izgāž to, kas ir lieks un kaitīgs, tiesa, pa ceļam pagrābjot līdzi arī šo to labu. Bet vai tāpēc mēs rakņāsimies pa izgāztuvi, ja tur nonācis vēl tīri labi ēdams ābols?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2021. gada 08. marts, 16:58:21 »
Kā Tu nesaproti - trīsmalciņčura tāāāā aizķēza visus caurumus, ka pa tiem nekāds selēns, vai - dies pas - molibdēns, vairs nav spējīgs izsūkties ārā no orrrrganizzzma.
Visus sakost!