Autors Tēma: Vīriešu izskats un sieviešu simpātijas  (Lasīts 7551 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Vīriešu izskats un sieviešu simpātijas
« Atbilde #60 : 2021. gada 16. februāris, 20:31:45 »
Interesanti, kas tieši tev patīk tajos hetero puišos?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #61 : 2021. gada 16. februāris, 20:39:19 »
Drìkst, es miněśu? Tie nav geji. Nav vieglais ceļś. Hetero saskatīs dvěseli. Un tas nebūs pats par sevi saprotams.

Atslēdzies reno

« Atbilde #62 : 2021. gada 16. februāris, 20:44:57 »
Draudzēties tev vajag ar hetero sievieti

Atslēdzies tuk

« Atbilde #63 : 2021. gada 16. februāris, 20:53:25 »
Tas, ka hetero nav geji, fakts  :mrgr:  Geji nespēj saskatīt dvēseli? Tas gan ir jaunums... Nav vieglais ceļš uz ko? Draudzībā?

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #64 : 2021. gada 16. februāris, 20:58:20 »
Jogā , manējā, zilie cīnās ar savu novirzi...tā vismaz ik pa laikam nāk info

Atslēdzies vellata

« Atbilde #65 : 2021. gada 16. februāris, 21:01:25 »
Tas, ka hetero nav geji, fakts  :mrgr:  Geji nespēj saskatīt dvēseli? Tas gan ir jaunums... Nav vieglais ceļš uz ko? Draudzībā?
Varbūt domāts, ka vīrieši (geji vai sieviešmīļi) neprot saskatīt dvēseli [potenciālā] otrā pusē? Tas būtu vēl bēdīgāk...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #66 : 2021. gada 16. februāris, 21:03:53 »

Tiekoties ar geju, viss skaidrs. Tiekoties ar hetero, skaidrs ir tikai vienam. Ne hetero. Un hetero pamet savu pārliecību, iemīlot geju. Caur ěrkšķiem uz zvaigzněm.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #67 : 2021. gada 16. februāris, 21:21:31 »

Tiekoties ar geju, viss skaidrs. Tiekoties ar hetero, skaidrs ir tikai vienam. Ne hetero. Un hetero pamet savu pārliecību, iemīlot geju. Caur ěrkšķiem uz zvaigzněm.

Pag, bet vēlme tak pēc drauga, ne mīlas priekiem. Interesanta doma, ka hetero kļust par homo  :alt: Tad varbūt tādā veidā visi homo var kļūt par hetero?  :mrgr:  Nobela prēmija tevi gaida...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #68 : 2021. gada 16. februāris, 22:21:29 »
Par pastaigāšanos vīrietim ar draugu.

Jāsaka, ka man ļoti "krita acīs" un pārsteidza, ka šeit patiešām draugi, džeki, iet pastaigāties, iet uz restorānu, špacierē kalnos, iet uz kino. KKā dīvaini likās, Latvijā tas nav pierasts

Atslēdzies Adam Gontier

« Atbilde #69 : 2021. gada 16. februāris, 22:29:09 »

Jāsaka, ka man ļoti "krita acīs" un pārsteidza, ka šeit patiešām draugi, džeki, iet pastaigāties, iet uz restorānu, špacierē kalnos, iet uz kino. KKā dīvaini likās, Latvijā tas nav pierasts
nu nez, man ir viens draugs, kas mīl vis kaut kur staigāt, bet es viņu reti satieku  :(  droši vien paša vainas dēļ, jo es nekad negribu braukt uz Rīgu.

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #70 : 2021. gada 16. februāris, 22:34:20 »
Mēs jau ar Raimi ar divatā tusējamies + Eglīte vēl pa vidu, daži domā, ka es esmu gejs  :smile: (ar Dimu tusejos un vel citiem)

Atslēdzies Adam Gontier

« Atbilde #71 : 2021. gada 16. februāris, 22:36:13 »
Jā, man arī liekas, ka geji daudz mazākā mērā prot saskatīt dvēseli.  :(

Atslēdzies Adam Gontier

« Atbilde #72 : 2021. gada 16. februāris, 22:37:47 »
Viņi redz tikai gaļas gabalu.

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #73 : 2021. gada 16. februāris, 22:37:50 »
Paziņu kompanijā viens tāds bija, viņu plus, ka ir māksliniecisks talants, seksa enerģija aiziet radošajā iztēlē, droši vien jau nav pirmo dzīvi gejs, varu ar viņu sapazīstināt, viņam ir daudz čomaki, tajās aprindās

Atslēdzies tuk

« Atbilde #74 : 2021. gada 16. februāris, 23:31:33 »

Nē, nu doties kur kādās vaļasprieku nodarbēs vai izklaidēs, tas jau pie mums arī, bet tā bezmērķīgi staigāt... tiešām neesmu manījusi tā vīriešus klīstam.
Viņi redz tikai gaļas gabalu.

Tad jau var teikt, ka hetero jebkurā sievietē arī redz vien cērtamu eglīti un dāma, kura alkst lai redz viņas dvēseli, var draudzēties vienīgi ar gejiem.