Autors Tēma: testiņš, testiņš !!!!  (Lasīts 21534 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Amālija

Atb: testiņš, testiņš !!!!
« Atbilde #15 : 2021. gada 19. februāris, 07:34:52 »
Ciparus studijā!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #16 : 2021. gada 19. februāris, 08:43:10 »

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #17 : 2021. gada 19. februāris, 08:53:22 »
Aizej un apskaties.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #18 : 2021. gada 19. februāris, 09:42:35 »
Sveiki, Trix. Es tâda pati. Rezumějums - mês labi maskějamies :mrgr:

Kāpēc maskējamies? :D Es patiešām godīgi atbildēju. Vienīgais, par viltoto naudu nebija atbilstošas atbildes. _Ja man nebūtu citas naudas_, un ja zinātu, ka nepieķers, es pārtiku nopirktu bez žagām. Man tā bija kādreiz jaukajā bada periodā, kad vienīgais, kas man bija, bija viltots divlatnieks, un ļoti gribējās ēst. Ja nebūtu bail, ka pieķers, un, protams, to mana jau tā čābīgā nervu sistēma nepārvārīs, būtu gājusi uz tirgu pirkt kaut kartupeļus.

Atdevu savu divlatnieku kolēģei tādā pašā situācijā, godīgi brīdināju, ka viltots, - viņai stiprāka nervu sistēma, vismaz viņa tika pie pārtikas.

Pārrakstīt cipariņus man par sarežģītu...
Es visu atceros, Ričard...

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #19 : 2021. gada 19. februāris, 09:56:57 »
Es centos jokot, Trix. Par naudu es arī prātuļoju  :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2021. gada 19. februāris, 10:31:43 »
Pie sevis smeju, ka laikam es vienīgā spiestā gadījumā aizmirstu par morāli un lietotu viltotu naudu, bet re, ir vēl arī citi  :mrgr:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #21 : 2021. gada 19. februāris, 10:35:09 »
Viltotu naudu - mierīgi.
Es prātoju, vai jautājums par klasisko mūziku bija tas, kas mūs ar reno ierindoja kategorijā "arogantās snobes"? It kā nekā cita uzvedinoša tur nebija..
H 50, E 56, X 25, A 63, C 38, O 69.

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2021. gada 19. februāris, 10:40:08 »
varētu būt. Man arī O stabiņš augsts -75, bet A tikai 38

Atslēdzies Trix

« Atbilde #23 : 2021. gada 19. februāris, 10:42:40 »
Pie sevis smeju, ka laikam es vienīgā spiestā gadījumā aizmirstu par morāli un lietotu viltotu naudu, bet re, ir vēl arī citi  :mrgr:

Vienkārši pārējie nav bijuši stadijā, kad gribas ēst kaut no miskastes. :D
Nu i labi, ka tā. Situācijas (karš un bads), kas izved virsējos ūdeņos to, kas dzīvo zem kulturāla cilvēka morālā līmeņa, īstenībā ir ļoti graujošas. Tieši tas konflikts starp brutālu vēlmi paēst un izdzīvot un morāli, ka tāpēc nevajag sagādāt problēmas citiem.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Milka

« Atbilde #24 : 2021. gada 19. februāris, 10:50:11 »
H 31, E 44, X 25, A 44, C 69, O 44. Bet apraksts ne īpaši glaimojošs.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #25 : 2021. gada 19. februāris, 10:54:26 »
Vakar paudu dezinformāciju, ka izvēlei "pa vidu" nevajadzētu būt. Nē, ir un darbojas.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #26 : 2021. gada 19. februāris, 10:57:01 »
H56 E56 X13 A38 C63 O63

Вы осторожный и уравновешенный человек, однако Вы хотите использовать других людей. Перед тем, как совершить что-то сомнительное, Вы предполагаете все возможные последствия Ваших действий и продумываете, не повлияют ли они на Ваши интересы и планы в будущем. Вы амбициозная личность и прилагаете много усилий для достижения своих целей, однако Вас волнует только собственно благополучие и Вам совершенно все равно, как достижения Ваших целей повлияют на благополучие других людей. Пока Ваши интересы совпадают с интересами других, Вы без колебаний придете им на помощь, однако стоит только появиться маленькому различию в ваших интересах, и Вы сделаете все для удовлетворения собственных желаний, не утруждая себя чувством справедливости или честности. Сочетая в себе самодисциплину и хитрость, Вы потенциально гораздо опаснее для общества, чем другие недобросовестные типы характера.

Godkārīga esmu, taču reizē pārāk slinka... kāda tur pašdisciplīna!
Un sirdsapziņa ir ārkārtīgi jūtīga.
Nešķiet ļoti ticams rezultāts, turklāt, pārliekot šur tur iedaļu no piekrītu uz pilnībā piekrītu, rezultāts ir pavisam cits.
Man šādos testos nevis jautājumi nesaprotami, bet nesaprotams, kā varu dot objektīvu atbildi, jo bieži ir formulēts "citi uzskata, ka jūs..", "citiem jūs šķietat..."  :?:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #27 : 2021. gada 19. februāris, 22:41:33 »
mangust ,tieši tādēļ... tie jautājumi ir triky(nuu viltīgi) tb , nekas nav tā, kā izskatās.

jautājums par klasisko mūziku man vispār škiet viltības kalngals  ;)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #28 : 2021. gada 19. februāris, 22:45:16 »
https://www.idrlabs.com/dark-hexaco/test.php
angliskajā versijā ir vairāk palildus informācijas....un jā, cik noprotu , sis online tests nav pilna versija..jo tādi testi maksa naudu  :?:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies dip

« Atbilde #29 : 2021. gada 19. februāris, 23:05:40 »

jautājums par klasisko mūziku man vispār škiet viltības kalngals  ;)

Kāpēc?