Autors Tēma: Geitsa risinājums klimata problēmai - nu nez  (Lasīts 2395 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Geitsa risinājums klimata problēmai - nu nez
« : 2021. gada 20. februāris, 12:28:13 »
Re ku onkulis Geitss saka, ka pasauli no klimata katastrofas glābšot veģetārisms  (īsti nezinu, kas kas ir 100% sintētiska gaļa, bet pieļauju, ka tā pati sojas gaļa vien varētu būt) 

https://tautaruna.nra.lv/rasols/339755-bils-geitss-bagatajam-valstim-jaatsakas-no-istas-galas/

Mani mulsina tas, ka nabaga gotiņas pēkšņi ir galvenās vainīgās siltumnīcefekta gāzes efektu vairošanā  :?:

Un, sorry, manis pēc tā pasaule lai iet bojā pēc tiem 100 vai cik tur tiem gadiem, bet es esmu nelabojam gaļēdāja   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Spārka

Atb: Geitsa risinājums klimata problēmai - nu nez
« Atbilde #1 : 2021. gada 20. februāris, 12:36:24 »
Iesaku lasīt pirmavotus. Gaļa tai intervijā galīgi nav uzsvērta kā galvenais:
https://www.technologyreview.com/2021/02/14/1018296/bill-gates-climate-change-beef-trees-microsoft/
Liellopu gaļu es ēdu tik reti, ka varētu sacīt, ka nemaz.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2021. gada 20. februāris, 12:58:19 »
Mani vairāk mulsina tas, ka kārtējo reizi jāievelkas "bagātajām" valstīm, kas bagātas tomēr ir kļuvušas ar smadzenēm un darbu, bet tie, kas gaida banānus nokrītam no koka tieši mutē un, trušu apskausti, vairojas būdās, aiz kuras turpat izmet savus mēslus un ķēzās, tiem viss normā, vairojieties un ēdiet gaļu (ja jums aizsūta humpalu), bagāto valstu nemiljonāri ēdīs erzacu. (Japāņi laikam esot veiksmīgi izgatavojuši sintētisko gaļu no kanalizācijas satura. Vienīgā problēma esot psiholoģiski aizspriedumi. Pagaidām.)

Nesaprotu, kur kājas aug rasismam pret baltajiem cilvēkiem. It kā taču savējie.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2021. gada 20. februāris, 13:23:26 »
Citāts: Trix
Mani vairāk mulsina tas, ka kārtējo reizi jāievelkas "bagātajām" valstīm
Ņem vērā, ka to saka miljardieris ar misijas apziņu :mrgr:
Vēl viņš domā, ka vajadzētu
samazināt emisijas tēraudam, cementam
maksimāli ievērot tīras elektrības un degvielas standartus
atjaunot mežus
attīrīt gaisu no CO
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 20. februāris, 13:29:44 no Spārka »

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #4 : 2021. gada 20. februāris, 13:41:46 »
Jaunībā aizrāva "zaļā domāšana", tagad vairs nē.
Ir kļuvis gana skaidrs, ka šobrīd pasaulē propagandētā "zaļā domāšana" ir sātanistu projekts.
Vērsts uz cilvēces, īpaši baltās rases, iznīcināšanu. 

Jau tagad ASV skolās māca, ka ikviens cilvēks ar savu klātbūtni "apdraud Zemes eksistenci".
Līdz ar to tiek potēta "jaunā" ģimenes plānošana: "apdomājiet labi - katrs jūsu bērns apdraudēs Zemi!"
(apmēram tā)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #5 : 2021. gada 20. februāris, 14:05:02 »
vēl jāaizliedz zirņi un sīpoli. Lai nepiebezdē atmosfēru

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2021. gada 20. februāris, 14:43:01 »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2021. gada 20. februāris, 15:08:42 »
... kad nokusīs sniegs, to ekotrauksmi varēs manīt pilnā plaukumā, kā katru pavasari, kad talkas jārīko.
Jo lielākā komfortā dzīvo, jo visādu trauksmju vairāk... tāC hļupicisms. Ar veģetatīvo distoniju plātīties vairs nav stilīgi...

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #8 : 2021. gada 20. februāris, 15:09:07 »
Psiholoģiskās sekas jau aŗī klāt - ekotrauksme, ekodepresija

Ārprāts, kāds drausmīgs murgojums!
Nu, bet ja Bils par tādiem maksā, un droši vien labi maksā...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2021. gada 20. februāris, 15:25:47 »
Nezinu.....es nevaru viennozīmīgi teikt, ka jūtos labi, apzinoties, cik piedir@ta ir Zeme.

Un saistībā ar bērniem man bieži uznāk skumjas/bažas....hmm trauksme par to, kāda varētu būt viņu nākotne. Nu, jā, gan jau pielāgosies citiem apstākļiem kā daudzas sugas un nejutīsies nekomfortabli, bet es esmu redzējusi citas ainavas, kas izzudušas, un man ir skumji. Vecums  :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2021. gada 20. februāris, 15:37:12 »
Nez, kurš būtu tas ideālais laiks?
Ap kādu 1910.? Bet tikai tad, ja būtu bagāta un man būtu paslēptas antibiotikas līdzi un ja kas gadītos, fiksi varētu teleportēties pie zobārsta. Pie tam tā laika ogļu putekļi...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2021. gada 20. februāris, 16:57:54 »
Nezinu.....es nevaru viennozīmīgi teikt, ka jūtos labi, apzinoties, cik piedir@ta ir Zeme.

Es arī nejūtos labi apzinoties, kā viss piedranķēts. Bet kā es varētu apturēt to globālo piesārņošanu man nav ne jausmas. Ekonomika, politika, nauda, vara... Nu ne jau es ar kādu štrunta ZW... Tās Eko skumjas tur tāpat neko nelīdzēs... Gan jau Zeme kkad nometīs to balastu, viss godīgi...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #12 : 2021. gada 20. februāris, 19:07:57 »
LV iedzīvotāju mazāk kā padlaikā. Toreiz visu gāza zemē un mežā un upēs. Tad kur ir stāsts par piedraņķošanu šobrīd???

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2021. gada 20. februāris, 19:58:29 »
Par piedraņķošanu atbildīgiem un vainīgiem liek justies tiem, kas jau tāpat nedraņķo. Bet tie, kas dzīvojuši un dzīvo pēc principa "visu lieko gāz ūdenī, straume aiznesīs", tie tā arī turpinās.

P.S. Es to gaļu neēdu, bet nu pakot, ka liellopi ir tie, kas piedraņķē dabu, comon...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #14 : 2021. gada 20. februāris, 20:18:08 »
Es gan esmu uzticīgs Grētists - sadot pa di@su visiem melkuļiem politiķiem, kas sola zilus brīnumus un patiesībā neko nedara, un ļauj notikt tam kas notiek. ;) Savukārt Bils Geits ir klasisks krāpnieks, un viņa nauda nāk no tiesas prāvām par īpašuma tiesībām.
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv