Autors Tēma: Lembergam piespriež 5  (Lasīts 2603 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Atb: Lembergam piespriež 5
« Atbilde #30 : 2021. gada 01. marts, 15:40:37 »
Vakar A.Pučes diskusiju raidījumā izrādijās, ka Zīgerista partija ivienīgā no 90-to partijām, kura nav sildījusies no Lembja naudas.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #31 : 2021. gada 01. marts, 15:46:36 »
nedomāju, ka aizmuks pāri robežai...ja muks, tad tikai pēc kļūšanas par mēru jaunajā sasaukumā un tad uz Austriju...ja muks ātrāk, tad tomēr ir risks, ka neievēlēs....bet sēdēt Austrijas kūrortā kā pilsētas mēram un komandēt parādi , tas izklausās ticami

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2021. gada 01. marts, 15:46:45 »

Aha, vārgums klāt!

Bingo! Šo jau gaidīju  :smej:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #33 : 2021. gada 01. marts, 15:50:09 »
Vakar A.Pučes diskusiju raidījumā izrādijās, ka Zīgerista partija ivienīgā no 90-to partijām, kura nav sildījusies no Lembja naudas.
tas ir pirmdienas raidījums...un jā - visi, izņemot Zīgeristu....nez kāpēc par to klusē Levits, kurš bija 1993.gadā premjera biedrs un tieslietu ministrs Birkava valdībā...nu, protams, tāds godīgs un skaidrs tēls ...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #34 : 2021. gada 01. marts, 18:07:00 »
Dabūs mājsēdi, kā Sarkozī.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #35 : 2021. gada 01. marts, 18:29:20 »
Es tik brīnos, kur šim tik daudz mantas ko konfiscēt. Laika tak pietika, pa šiem gadiem varēja iztaisīties pliks kā baznīcas žurka.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #36 : 2021. gada 01. marts, 18:41:04 »
Citāts
A court has found Nicolas Sarkozy guilty of corruption and influence peddling and sentenced the former French president to three years in prison with two of them suspended.
[/size][/color]Politiķiem interesants laiks 😉 [/size][/color][/size][/color]
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies tuk

« Atbilde #37 : 2021. gada 01. marts, 18:41:56 »

Es tik brīnos, kur šim tik daudz mantas ko konfiscēt. Laika tak pietika, pa šiem gadiem varēja iztaisīties pliks kā baznīcas žurka.
Bija jau arī iztaisījies, spriedumā figurēja termins īstenais īpašnieks vai kā tā...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #38 : 2021. gada 01. marts, 20:44:21 »
Bija jau arī iztaisījies, spriedumā figurēja termins īstenais īpašnieks vai kā tā...
Mantu uzskaitīja uz 2004 gadu, un nodeva pārvaldībai tam Šveices advokātam ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #39 : 2021. gada 01. marts, 21:51:52 »
Vo kā, nezināju... Tad gan čalim skāde, pamatīgu robu makā iecirtīs...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #40 : 2021. gada 02. marts, 10:51:17 »
...ar to Šveices advokātu Meroni ir interesanti un riktīgi miglaini...Sākšu ar Armanda Pučes grāmatu "Kurtizānes apakšveļa" (daiļliteratūra ar mājieniem), kuru NRA deva līdzi piekabei visiem Neatkarīgās gada abonementiem un A.Puče šķiet vēl bija šīs avīzes štatā...grāmatā ir aprakstīts arī Šveices advokāts ar līdzīgu vārdu kā Meroni....Merloni(?), kurš beigās izrādās ir kremļa un čekas savervēts aģents un savāca visus no prihvatizācijas iegūtos miljonus sev...nu, laikam jau kremlim...apčakarēja gan SWH, gan Ventspils darboņus, kuri palika ar garu degunu...     
Laikam tikai aklais nepamanīs, ka Puče šo romānu būs uzrakstījis pēc Lemberga pasūtījuma...vai, precīzāk sakot - kā tur bija ar tiem "ēnas rakstniekiem"?...slavenībai ir ko teikt, bet nemāk uzrakstīt vienkāršu paplašināto teikumu, tad nolīgst rakstnieku, kurš pēc slavenības stāstītā uzraksta grāmatu un uz darba vāka nav lasāms viņa vārds, bet tikai slavenības...šis gadījums ar "Kurtizānes apakšveļu" atšķiras ar to, ka uz vāka ir A.Pučes vārds, bet slavenība palika ēnā...nav pat pieminēts tāds Ventspils mērs ne ar kādu pseidonīmu....toties ir Merloni, pie kura tad ir visa nauda...     
Tiešām domājiet, ka Lembergs pliks un nabags?   
Visu viņa naudu nospēris Meroni?  :mrgr: