Autors Tēma: Velosipēds - dilemma  (Lasīts 25283 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Velosipēds - dilemma
« Atbilde #45 : 2021. gada 02. marts, 11:42:50 »
http://velomoto.lv/product/nexus/zundapp-urban-7s-28/
mums cenas stipri labākas, re ko par mazāku naudu var nopirkt..

Jā, glīts! Vienīgais - patīk ar reflektorajām riepām, nevis ar tiem oranžajiem bimbuļiem.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #46 : 2021. gada 02. marts, 11:48:33 »
Klau, iejaukšos es ar'. Šitāds būtu normāls? http://velomoto.lv/product/turisma-velosipedi/prophete-comfort-lady-28/

Gribu jaunu velo, ar ko vizināties nedēļas nogalēs. Vecais ir nobeidzies.

Nu jau es gudra kā skudra....sapratu, ka tik daudz ātrumi nav vajadzīgi....vai Tu tajās nedēļas nogalēs baigi aktīvi un sportiski brauksi? Šķiet, aktīvām tūrēm sēdeklis par platu, nebūs ērti.

Un cik liels rāmis (nav minēts datos)? Ja neesi liela dāma, manai acij izskatās, ka rokturi paplati, vai būs ērti mazai rociņai?  :scratch:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #47 : 2021. gada 02. marts, 12:22:50 »
Klau, iejaukšos es ar'. Šitāds būtu normāls? http://velomoto.lv/product/turisma-velosipedi/prophete-comfort-lady-28/

Gribu jaunu velo, ar ko vizināties nedēļas nogalēs. Vecais ir nobeidzies.
ļoti universāls, var braukt arī pa mežu, jo daffigaaa pārnesumi. Varēsi kruķīt gan priekšējiem, gan pakaļējiem zobratiem pārnesumus ar diviem pārslēdzējiem. Sēdeklis ar štoka amortizatoru man individuāli nepatīk, jo parasti sēdeklim ir drusku aksiālā "spēle", kas mani besī ārā un rada nestabilitātes izjūtu. Bet tā - principā tas ir tāds pat kā Minnes tēmas sākumā pirmais Pegasus. Visnotaļ funkcionāls braucamais, ja grib braukt ne tikai pa asfaltu, bet arī mežā pa viršiem un ķērpjiem. Kruļī tik uz pareizajiem zobratiem, nedrīkst saslēgt diagonāli pretējos zobratus, tad var braukt.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #48 : 2021. gada 02. marts, 12:23:50 »
Nu jā, vislabāk jau būtu izmēģināt, bet kas zina, kad tas būs iespējams. Bet pavasaris nāk ar joni.
Sīkā būtne ar maniem 176 cm nekādi nesanāks. Idejiski jau jā, 24 ātrumus nevajag.

Jā, lai der meža ceļiem. Man pilsētas riteni nevajag.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #49 : 2021. gada 02. marts, 12:29:52 »
Baigais Bobis, mana velo 24 ātrumus nokritizēja (lai gan, kas zina, vrb es arī kādā mežā tomēr iebraucu :D ), bet fiasko - der

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #50 : 2021. gada 02. marts, 13:21:37 »
Ir atšķirība. Ja ritenis mežam, tad ok, ar visiem daudzajiem ātruniem, jo ārējo zobratu pārslēdze pēc būtības ir izturīgāka. Bet zinot Minni, nedomāju, ka viņa brauks offroadā pa mežu un tādēļ pilsētas divritenis ar ātrumiem rumbā viņai piemērotāks.
bet braukt var ar jebkuru divriteni, kas patīk

Viena lieta par ko aizdomāties - ar fiasko ieliktā riteņa riepām pa smilšainiem ceļiem pabraukt būs teju neiespējami. Ja braucamais tikai mežam, tad jau jēdzīgāk skatīties uz kādu nopietnāku meža drapaku
http://velostart.lv/index.php?route=product/product&path=20_88&product_id=903
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 02. marts, 13:37:40 no Bobs »

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #51 : 2021. gada 02. marts, 13:29:33 »
Jāuzraksta šiem, varbūt iespēja, iepriekš piesakoties, aizbraukt arī pamēģināt. Cenu robeža +/- tāda man ir.
Kaut kā galīgi neesmu no tiem, kas dienām ilgi sēdēs internetā, meklēs un skatīsies.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #52 : 2021. gada 02. marts, 13:34:44 »
Cik cm rāmis tam velo, fiasko?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #53 : 2021. gada 02. marts, 13:38:55 »
Jāuzraksta šiem, varbūt iespēja, iepriekš piesakoties, aizbraukt arī pamēģināt. Cenu robeža +/- tāda man ir.
Kaut kā galīgi neesmu no tiem, kas dienām ilgi sēdēs internetā, meklēs un skatīsies.
kļūdīšanās iespēja apgriezti proporcionāla internetā pavadītajam laikam

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #54 : 2021. gada 02. marts, 13:40:57 »
Es tak negrasos drasēt pa smilšu kalniem kā tāds jauns gurķis.

Ne jausmas par rāmi, tagad nav laika meklēt papildinfo.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #55 : 2021. gada 02. marts, 13:42:57 »
Es tak negrasos drasēt pa smilšu kalniem kā tāds jauns gurķis.

Ne jausmas par rāmi, tagad nav laika meklēt papildinfo.

Tu tā cienīgi - pa celiņu, pa celiņu  :rofl:

Atslēdzies e518

« Atbilde #56 : 2021. gada 02. marts, 14:04:06 »
....bet arī mežā pa viršiem un ķērpjiem.
Nu neņirgājies par meiteni ! Maksimums meža ceļi un taciņas  :rofl:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #57 : 2021. gada 02. marts, 14:07:36 »
Klau, bet kā ar pirkšanu internetā?

Teiksim, es nopērku un...? Kas sastellē, saregulē? Mums, ja veicī pērk, pēc 8 nedēļām bezmaksas kontrolserviss un tā....bet internetā tas viss atkrīt. Kā ar garantijām?

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #58 : 2021. gada 02. marts, 14:51:57 »
Labi, labi, var jau ķiķināt par naiviem meiteņu jautājumiem :) Un es kaut kā puslīdz zinu, pa kurieni un cik daudz es varētu braukt ar riteni un token tas nebūs pa taisno cauri mellenājiem, bet pa meža ceļiem gan.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #59 : 2021. gada 02. marts, 14:59:09 »
Klau, bet kā ar pirkšanu internetā?

Teiksim, es nopērku un...? Kas sastellē, saregulē? Mums, ja veicī pērk, pēc 8 nedēļām bezmaksas kontrolserviss un tā....bet internetā tas viss atkrīt. Kā ar garantijām?

sastellē pati, garantija, protams, ir. To atsūta apliecinājumā epastā.  Nu, ja nevar sastellēt pati, tad divi varianti. Vai nu iemācās, vai stibī uz tuvāko darbnīcu, lai saskrūvē. Der jebkāda darbnīca, arī auto :)