Autors Tēma: Velosipēds - dilemma  (Lasīts 25220 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Velosipēds - dilemma
« Atbilde #90 : 2021. gada 26. marts, 20:18:42 »
Un kkad secini, ka var jau bez   :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #91 : 2021. gada 26. marts, 20:21:19 »
Man tā ar ziemas virsjaku. Pirms 3 gadiem meklěju jaunu. Tagad - nav ne vainas  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #92 : 2021. gada 20. aprīlis, 12:34:49 »
Atskaitos - es nopirku. Diezgan tuvu tam, ko biju iedomājusies. :)
Atliek vēl savējo pārdot.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #93 : 2021. gada 20. aprīlis, 12:51:39 »
Kalkhoff ir laba firma.
Vienu no tiem biju aŗī norezervējusi, bet te salasījos par tiem 24 ātrumiem...

Un tagad ir tā, kā, šķiet, Aģents čatā minēja - veiči tukši, , viss izpirkts, nekā man piemērota vairs nav

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #94 : 2021. gada 20. aprīlis, 12:56:32 »
Skaidrs, ka visus tos 24 jau man arì nevajag. A ko padarīsi, ja ir viņi. Tāpat jau tikai kādu vidējo diapazonu izmantošu.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #95 : 2021. gada 20. aprīlis, 13:38:29 »
Izskatās smuks ričuks! Apsveicu!

Nu man bija velo ar 21 ātrumu, izmantoju dažus vidējos. Pagaidām, braukalējot ar jauno, pietiek ar tiem esošajiem astoņiem. Bet nu es jau vienkāršais braucējs.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #96 : 2021. gada 20. aprīlis, 17:53:21 »
Paldies, fiasko  :)  Pati šobrīd priecājos kā bērns par jaunu rotaļlietu  :mrgr:  Es jau arī tikai vienkāršais braucējs,  pa baigiem bezceļiem da kalniem nedragāšu, un man pietiktu ar mazāk ātrumu, bet vai nu tāpēc atteikšos no riteņa, kurš citādi atbilst manām vēlmēm - un tādu, izrādās, nebija nemaz tik viegli atrast  ;)

Atslēdzies e518

« Atbilde #97 : 2021. gada 20. aprīlis, 17:53:23 »
Atskaitos - es nopirku. Diezgan tuvu tam, ko biju iedomājusies. :)
Atliek vēl savējo pārdot.
Sēdeklis gan stipri aizbīdīts uz aizmuguri ! Vai tik rāmis nav drusku par mazu ?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #98 : 2021. gada 20. aprīlis, 18:00:39 »
Nesaprotu, uz kādu aizmuguri sēdeklis aizbīdīts? Pacelts par dažiem cm, tas arī viss.
Šis ir M rāmis, kaut manam augumam pēc visiem gostiem pienāktos S. Bet tas diezgan nosacīti, jo regulēšanas iespējas visai plašas. Stūre arī visos leņķos regulējas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #99 : 2021. gada 20. aprīlis, 18:22:48 »
Nebūtu es te konsultēties līdusi, arī būtu tikusi pie sava riteņa - patiesībā paša pirmā, ko emocionāli noskatīju un rezervēju. Un tas aŗī būtu atbildis visiem vajadzīgajiem uzstādījumiem.
Bet ko nu vairs - ķer nu vēju laukā un mācies :?:

Ceru, ka manējais mani sagaidīs vēl šajā sezonā un nebūs jāgaida uz kādu Melno Piektdienu rudenī  :mrgr:

Un, protams, apsveicu visus kustamā īpašuma jaunos saimniekus. Lai labi ripo!  :in-love:

Atslēdzies e518

« Atbilde #100 : 2021. gada 20. aprīlis, 20:00:44 »
Nesaprotu, uz kādu aizmuguri sēdeklis aizbīdīts? Pacelts par dažiem cm, tas arī viss.
Šis ir M rāmis, kaut manam augumam pēc visiem gostiem pienāktos S. Bet tas diezgan nosacīti, jo regulēšanas iespējas visai plašas. Stūre arī visos leņķos regulējas.
Sēdekļa stutei vajadzētu būt pa vidu sēdeklim, bet tev sēdeklis izskatās nobīdīts uz aizmuguri.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #101 : 2021. gada 20. aprīlis, 20:12:57 »
Jā, ir tiešām nobīdīts, es to pat nebiju ievērojusi. Varbūt jāpabīda uz priekšu. Bet, no otras puses, vai vajag, jo jūtos ērti kā ir. Laikam jāpaeksperimentē.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #102 : 2021. gada 20. aprīlis, 22:26:06 »
Nebūtu es te konsultēties līdusi, arī būtu tikusi pie sava riteņa - patiesībā paša pirmā, ko emocionāli noskatīju un rezervēju. Un tas aŗī būtu atbildis visiem vajadzīgajiem uzstādījumiem.
Bet ko nu vairs - ķer nu vēju laukā un mācies :?:

Ceru, ka manējais mani sagaidīs vēl šajā sezonā un nebūs jāgaida uz kādu Melno Piektdienu rudenī  :mrgr:

Un, protams, apsveicu visus kustamā īpašuma jaunos saimniekus. Lai labi ripo!  :in-love:
vismaz vainīgo būs viegli atrast :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #103 : 2021. gada 20. aprīlis, 22:42:36 »
vismaz vainīgo būs viegli atrast :)

Ei, nu, beidz, nekādu vainīgo  :big_hug:

Man pašai mācība un pieredze, tagad vismaz es patiešām ZINU, ko gribu

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #104 : 2021. gada 27. jūlijs, 11:32:20 »
Nu tā jau domāju, ka tie lielie 28" rati radīs problēmas pie ietūcīšanas automašīnā   :(  Kaut kā jau beidzot satilpa, bet noņēmos čortodamās.  Un tik apķērīga es nebiju, ka paņemt līdzi seškantu un nolocīt stūri... Gočpendel, blondīne... :mrgr: :mrgr: :mrgr: