Autors Tēma: Velosipēds - dilemma  (Lasīts 25192 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Velosipēds - dilemma
« Atbilde #180 : 2026. gada 12. marts, 22:10:53 »
Ja nu es vecuma galā iegribu velosipēdus munstierēt, a?  :talking:
Tad vajag i garāžu, i plauktus (nepaskatījos linku)

Nu nez' ja nu vienīgi nodarboties ar velo munsturēšanu kā Piznesu... Atceros, maniem pirmajiem velo bija aiz sēdekļa jau pērkot piekabināta somiņa ar štrumentiem kādām nebūšanām... plaukti? garāža? Nu, nu...  ;)   :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #181 : 2026. gada 12. marts, 22:37:46 »
Es to somiņu no velosipēda pievācu un man bija lellei mugursoma, ar ko "iet uz skolu". :D
Mazliet kropla, bet tomēr!
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #182 : 2026. gada 13. marts, 08:18:41 »
Tā instrumentu somiņa bija laba lieta. Tagad velo lielākoties nāk pliki, un viss pašiem jāpiekomplektē. Man stacionāri uz bagāžnieka velosoma, bet, ja tādas nebūtu, kaut kādu maziņo instrumentu somiņu pie rāmja pieriktētu.
Un velo garāža arī noderīga lieta, jo dzīvoklī tam īsti vietas nav. Man laimīgi ir personīgā patrepe, kur stāv velo, otras sezonas riteņi mašīnai un tml. lietas.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #183 : 2026. gada 13. marts, 09:12:48 »
dalabi, tagad velo somiņas ir simtiem veidu, piekabināmas jebkurā vietā pēc izvēles. Instrumenti arī gan universālie, gan specifiskie. Protams, ka viss maksā. Būtu tizli, ja simtiem velosipēdu veidu būtu pārdošanas brīdī aprīkoti ar vienādā dermantīna somiņām, piekārtām pie sēdekļiem, ar divām atslēgām iekšā  :rofl:

Tomēr tas laiks ir aizgājis...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #184 : 2026. gada 13. marts, 10:46:59 »
dalabi, tagad velo somiņas ir simtiem veidu, piekabināmas jebkurā vietā pēc izvēles. Instrumenti arī gan universālie, gan specifiskie. Protams, ka viss maksā. Būtu tizli, ja simtiem velosipēdu veidu būtu pārdošanas brīdī aprīkoti ar vienādā dermantīna somiņām, piekārtām pie sēdekļiem, ar divām atslēgām iekšā  :rofl:

Tomēr tas laiks ir aizgājis...

jā, ķīniešu velosipēdam EU izmēra atslēgas neder... 14 rauj apkārt, 13 neiet virsū... lētos kīniešu sūdus brauc, kamēr iet, un tad izmet grāvī, nākamā lielveikalā paņem citu...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #185 : 2026. gada 13. marts, 13:48:01 »

jā, ķīniešu velosipēdam EU izmēra atslēgas neder... 14 rauj apkārt, 13 neiet virsū... lētos kīniešu sūdus brauc, kamēr iet, un tad izmet grāvī, nākamā lielveikalā paņem citu...

tas, kurš otrreiz tādu ņem, ir vai nu liels optimists vai pofigists

Atslēdzies Trix

« Atbilde #186 : 2026. gada 13. marts, 14:22:35 »
Vai tas, kuram ir mazā stellatslēga par 10 eiro... A tur 13 vai 14 - viens pīpis. :D
Es visu atceros, Ričard...