Autors Tēma: Politinformācija 38.0.  (Lasīts 3209 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Politinformācija 38.0.
« : 2014. gada 25. novembris, 11:46:06 »
Gribi tici, negribi netici. Domā divreiz.
Erdogans (Turcijas prezidents): "Sievietēm nav vajadzīga vienlīdzība, bet gan taisnīga attieksme. Sievietes uzdevums ir būt mātei. Feministšu lozungi ir pret dabu".
Pāvests ieradies Strasbūrā. Mafija atjēgusies, ka nepiedalās jaunajā Eiropas pārdalē?
Krievijā 40% kredītu un līzingu ņēmēju nopietni kavējot savas saistības. Savukārt juristi izpētījuši, ka nemaksāšanu var attaisnot ar nepārvaramas varas apstākļiem, jo CB ir pārtraukusi pildīt savas konstitucionalās saistības, konkrēti - uzturēt stabilu vietējo valūtu.
Šogad no Krievijas "aizpeldēšot" ap 130 000 000 000 dolāru. 2,5 olimpiādes. Tātad bilance - mīnus pusotra olimpiāde. Gads izdevies.
Fergusonā (ASV) nemieri, nelidojot lidmašīnas jo degošo namu un mašīnu dūmi traucē. Demonstranti protestējot izlaupa veikalus. Bosi ievedīšot nacionalās gvardes spēkus. Nemieri tāpat notiekot vēl 90 pilsētās 34 štatos. Nu nedrīkstot poliči šaut uz tumšādaino, ja tam kaut kas līdzīgs pistolei rokā, nedrīkst. Tikai, ja viņš ar tanku uz kino atbraucis.
Ukrainas iedzīvotāji aktīvi izņemot noguldījumus no Krievijas bankām. Tikai tagad?
No Ukrainas esot izvesti ap 1000 Krievijas diversantu. Dzīvi. Jauns pavērsiens?
Krima no 2015. gada būšot brīvā ekonomiskā zona. + 1 par ideju Krievijai.
Izsludināta atlīdzība par info par Boeinga notriekšanu. + 1 par ideju Ukrainai.
Latvijas Anonimus Jānis speciāli uz poda iet "skaļi". Lai līdz pat Saeimai dzird, kā viņš protestē.

Atslēdzies Luīze

Re: Politinformācija 38.0.
« Atbilde #1 : 2014. gada 25. novembris, 13:12:44 »
...nav vajadzīga vienlīdzība, bet līdztiesība...  (Erdogans)

Pluto

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 25. novembris, 13:15:11 »
Es ceru ka te nepieķēzīs tūlīt...
...nav vajadzīga vienlīdzība, bet līdztiesība...  (Erdogans)
Bet arī tādu daba nav paredzējusi, visam/visiem ir sava vieta un attiecīgi arī tiesības un pienākumi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2014. gada 25. novembris, 13:35:15 »
Līdztiesība nozīmē to, ka neviens netiek diskriminēts pēc dzimuma, rases, vecuma vai reliģiskās pārliecības. Nu tā kaut kā.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2014. gada 25. novembris, 13:38:26 »
Līdztiesība nozīmē to, ka neviens netiek diskriminēts pēc dzimuma, rases, vecuma vai reliģiskās pārliecības. Nu tā kaut kā.

Nu tas ta skaidrs, TIKAI ERDOGANS bij domājis, ka sievietēm japietiek, ka pret viņām taisnīgi izturās par to ko tās iegulda, nevis, ka visas tiesības piešķir.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2014. gada 25. novembris, 13:52:18 »
To es nezinu, ko Erdogans ar to bija domājis.  :happy:   Doma var pazust tulkojumā un arī attiecīgi pēc tam interpretēta.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 25. novembris, 14:00:33 »
Hmm... nu sievietes grib būt vienlīdžigas par visām pozitīvajām nozīmēm, bet labprāt izmanto savu dzimumu, lai atkratītos no vienlīdzības nepatīkamās daļas, kas ir mandatory vīriešiem.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2014. gada 25. novembris, 14:06:41 »
To es nezinu, ko Erdogans ar to bija domājis.  :happy:   Doma var pazust tulkojumā un arī attiecīgi pēc tam interpretēta.

Man liekas, ka atbilde slēpjas tajā, ka Erdogans ir TURCIJAS prezidents. Ne?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2014. gada 25. novembris, 14:08:48 »
Klīst baumas, ka Turcijā sievietēm nemaz tik slikti neklājoties.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #9 : 2014. gada 25. novembris, 14:23:31 »

Galīgi nemaz viņām slikti neklājas. Ja vīrs nav uzdevuma augstumos, nodrošinot ģimeni, tad visa sievas ģimene, viņas septiņus brāļus ieskaitot, sāk vīru presēt, kamēr viņš neizpilda prasības. Tāpēc jau turkiem patīk precēties ar krievietēm - tās var iekaustīt , nedot naudu un draudēt ar deportāciju. Un, kā jau mēs zinām, krieviem ar mītnes zemes valodas mācīšanos neiet tik gludi, tā ka pirmos desmit gadus laulība ir laimīga... bet pēc tam pierod :)

daddy

• Viesi
« Atbilde #10 : 2014. gada 25. novembris, 16:33:27 »
Romā esot aizturēts tūrists, kurš uz Kolizeja skrāpējis K.  http://apollo.tvnet.lv/zinas/krievu-turists-iekulas-pamatigas-nepatiksanas-roma/673348

labākais komentārs - Vai tad tagad raksta ,,КУЙ'' ?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2014. gada 25. novembris, 17:00:58 »
Gui raksta kopš tā laika, kad helikopteri par gelikopteriem pārtapa...
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #12 : 2014. gada 25. novembris, 18:26:05 »
Es nepazīstu to Erdoganu, kāpēc man jārespektē to, ko viņš ir domājis vai teicis? Pie tam, uz  zemeslodes bez viņa vēl ir vīrieši, kas domā savādāk, es,protams arī viņus nepazīstu, bet ja viņu domas nesaskan ar manējām, tad es pazīstu sievietes kuras  pa vienu nakti liks šamajiem savas domas mainīt ... Čerts, pati nesapratu, ko uzrakstīju...
A tas krievu tautības tūrists... kašmars, padomāt tikai, krāt naudu, aizbraukt uz kolizeju, lai  uzrakstīt uz tā burtu K un tad visu mūžu maksāt par kolizeja  restaurācīju ... :rofl:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #13 : 2014. gada 26. novembris, 11:38:54 »
 :coffee: :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #14 : 2014. gada 26. novembris, 18:41:19 »
Sievietes uzdevums ir buut maatei. Feministes ir pret dabu.

...nuuu, vsp jau feminisms nav pret beernkopiibu ;) ...
...muuslaikos pulka viirelju jau ar ir pret dabu, jo nesanaak shiem to mamutu sastiept, lai sieviete tik beernus koptu... ...bet par to kkaa pashi klusee ;) ...