Autors Tēma: Par remontu  (Lasīts 14311 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Par remontu
« Atbilde #30 : 2021. gada 01. marts, 16:43:35 »
par tapetēm vienā istabā :rat:
Bet tur noteikti ietilpst arī zīda tapešu cena

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #31 : 2021. gada 01. marts, 16:53:50 »
Nē nu ja atrodas, kas gatavs maksāt, tad jau var lohus kāst, kāpēc ne.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2021. gada 01. marts, 16:57:09 »
Neko jūs nesaprotat - ja vīrs 4 gadus līmēja 1 istabā tapetes, tad 1 dienā 1 istabā tā ir adekvāta cena.  :smej:
4 gadu darbs 1 dienā!

Atslēdzies reno

« Atbilde #33 : 2021. gada 01. marts, 17:08:18 »
Neko jūs nesaprotat - ja vīrs 4 gadus līmēja 1 istabā tapetes, tad 1 dienā 1 istabā tā ir adekvāta cena.  :smej:
4 gadu darbs 1 dienā!
patiesībā tad tas ir pa velti

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #34 : 2021. gada 01. marts, 18:43:17 »
Nu jā, ir starpība, 800 par ūdeni/kanalizāciju vai par tapetēm, ko katra spārka māk.
No otras puses - ja var atļauties, kāpēc gan ne.
Zini, man tāds iespaids ir izveidojies, ka tie, kas tiešām var, kam tā nav nauda, tie ir tādi knauzeri un kapeiksipēji, ka maz neliekas. Tas nekas, ka viņš podu ar zelta maliņu nopircis, bet cilvēkam sanaksāt, kas to podu uzstādīs, tur par katru kapeiku knauzerēsies. It kā cilvēkam pienāktos strādāt par viņam izrādīto godu to podu likt.
Pazīstama meiča uz ātrās palīdzības strādā. Stāstīja, ka nabaga tantuki cenšas pa 10- 20 eirikiem iešķiebt, viņi neņem, saka, jums zālēm vajadzēs, bet biezie nemūžam, tie izprasīs no tevis visu, ko vien dabūt na haļavu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #35 : 2021. gada 01. marts, 20:26:59 »
Man, kad vecā dzīvoklī remontēja vannas istabu un tualeti, pirms flīzēšanas vajadzēja iegremdēt sienās visu to santehnikas  trubu sistēmu. Man kaut kā nebija ienācis prātā, ka jāsarunā santehniķis. Mans meistars teica, ka viņš protams prot, bet lielas pieredzes nav un katrā reizē ir savi knifiņi... Uz ķēriena man neviens santehniķis nebija pieejams. Džeks izsauca paziņu. Pēc stundas atbrauca kāds jauneklis. Izmērīja kas viņam tur mērāms, saskaitīja līkumus un kas tur vēl paredzēts, aizbraucām uz DEPO. Sakrāmēja visu ratos. Tad gāja putekļi pa gaisu kā traks, Strādāja stundas trīs - četras. Rezultāts bija perfekts. Par darbu paņēma 250. Tālāk jau turpināja mans meistars, špaktelēja visu ciet, žāvēja, slīpēja un flīzēja. Vienā vārdā, atrisināja visas manas problēmas.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #36 : 2021. gada 01. marts, 20:39:14 »
nu nezinu...  :thinking:  800 par tapešu līmēšanu, man liekas par šerpu. Man vienmēr patika pašai līmēt tapetes. Un daudz laika tas neaizņēma. Kādu rītu pamodos, (kā pūce es mostos ap 10), paskatījos uz sienām un sapratu, ka sieviete nedrīkst mosties istabā ar tādām tapetēm. Izdzēru kafiju, aizbraucu uz bodi, nopirku tapetes, līmi, grunti, rullīšus. Atbraucu mājā, pārbīdīju mēbeles un ap sešiem vakarā tapetes bija uz sienas. Un nebija ne vainas!  Līmētu arī tagad, vienkārši, sapratu, ka meistars to izdarīs daudz labāk, jo līdzinās un slīpēs sienas, kas manā gadījumā izpalika.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #37 : 2021. gada 01. marts, 21:03:56 »

... pārbīdīju mēbeles un ap sešiem vakarā tapetes bija uz sienas.
Olguc, Tu to visu viena pati?! Monstrs ne sieviete  :clap:

Esmu līmējusi tapetes, bet vienmēr divatā.

« Atbilde #38 : 2021. gada 02. marts, 00:02:41 »
Olguc, kad man remontu vajadzēs, tu nevarēsi savu melno grāmatu pavicināt, un savus labos meistarus manā virzienā aizbīdīt?  :)  Citādi man līdz šim tikai tādi gadījušies, kam rokas no pakaļas aug  :f-palm: 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Milka

« Atbilde #39 : 2021. gada 02. marts, 00:24:17 »
Man tāpat kā Nīkei,  vieni rokpakaļnieki, tāpēc kādu laiku jau ir "mūžīgais remonts".
Bet ar materiāliem pie mums ir pavisam švaki. It kā pilni veikali, bet vajadzīgo lietu nav :(

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #40 : 2021. gada 02. marts, 07:27:54 »
Bet ar materiāliem pie mums ir pavisam švaki. It kā pilni veikali, bet vajadzīgo lietu nav :(
speciālas lietas jāmeklē pie profesionāliem dīleriem, nevis Depo

Atslēdzies Milka

« Atbilde #41 : 2021. gada 02. marts, 10:04:11 »
Ja? Un kur tādus atrast? (es Depo nekad neesmu bijusi, starp citu, man te blakus tāda nemaz nav)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #42 : 2021. gada 02. marts, 10:46:28 »
google, māte, palīdzēs. Atkarībā no meklējamā produkta

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #43 : 2021. gada 02. marts, 17:07:08 »
Es pat nedomāju dzīvē mēģināt līmēt pati tapetes vei jebko tādu. Tāpat kā nelieciet man izvēlēties tapetes vai krāsu istabai vai mēbeles vai aizkarus  :fp:
Un, ja nav remontvecis vīrs, tad lai speciālisti taisa kā grib, tikai man lai padomu neprasa :) Ja pašai jātaisa remonts, tad es ļoti labi iztieku bez tā. Galvenais, lai ir silti un gulta un wc, nav man baigo pretenziju pret savas mājas iekārtojumu. Man ir prasības tikai pret viesnīcām un viesu namiem, ne ikdienai :) Kas ir mājas- vieta, kur pārgulēt un atpūsties ar savu bardaciņa šarmu, ne izstāžu zāle.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #44 : 2021. gada 12. marts, 14:21:17 »
Šķiroju vecās bildes. Ko gan jūs par remontu zināt :sarcasm: