Autors Tēma: aizmāršība  (Lasīts 3862 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

aizmāršība
« : 2014. gada 25. novembris, 15:36:01 »
Vai es viena tāda cauru galvu...? Nutā kā tāda.

Vakar no rīta eju uz darbu, atslēgas rokās, izeju pa durvīm, nokāpju pusstāvu - hmm. a durves aizslēdzu? Eju atpakaļ - ciet.
Šorīt no rīta - eju uz darbu, atslēgas rokās, izeju pa durvīm, nokāju 3 stāvus zemāk - hmm. a durvis aizslēdzu? neatceros, kaut nošauj. Un eju atpakaļ pārbaudīt. ciet.

Nu pāris reizes zinu ka esmu vaļā atstājusi, tāpēc skraidu kā tāda muļķe. Jo ja pie aizslēgtām durvīm nepiefiksēju domu - es aizslēdzu durvis! Vsjo. Vienreiz pat zvanīju kaimiņienei, lai pārbauda...

Jēziņ.  :blushing:

Atslēdzies Spārka

Re: aizmāršība
« Atbilde #1 : 2014. gada 25. novembris, 15:38:39 »
Uzliec skaisti noformētu plakātiņu acu augstumā: Emīlij, durvis aizslēdzi?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2014. gada 25. novembris, 15:42:03 »
Uzliec skaisti noformētu plakātiņu acu augstumā: Emīlij, durvis aizslēdzi?

uhu, kaimiņiem par prieku, ja? :) un šie vēl domās - nez kas par Emīliju te ievākusies...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #3 : 2014. gada 25. novembris, 15:42:11 »
Pilnīgi normāli. Es aizmirstu daudz vairāk. Kaut kā ar to jāsadzīvo.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2014. gada 25. novembris, 15:53:29 »
Es parasti durvis aizslēdzu un piefiksēju, ka aizslēdzu. Lai gan ir bijušas reizes, kad palikušas šaubas, vai aizslēdzu pagraba durvis, bet tad aizeju pārbaudīt.

Toties ir bijušas vairākas reizes, turklāt dažādiem kaimiņiem, ka kaimiņu ārdurvīs vienā no atslēgas caurumiem atstāts atslēgu saišķis. Tad nu es apzinīgi zvanījos pie šo durvīm, lai pajautātu, vai tas tā speciāli domāts? Cilvēki vienmēr bija priecīgi, jo nebija pat pamanījuši, ka atslēgas karājas durvju ārpusē, kur jebkurš tās var pievākt.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #5 : 2014. gada 25. novembris, 15:54:23 »
neesi viena, neesi :D
man šitas niķis attiecībā uz biroju, ja eju prom pēdējā un tas ir 99% gadījumu, vienmēr vismaz 10x noraustu kliņķi.
ir gadījies pēc izraustīšanas vēlreiz kāpt augšā ar domu - aizslēdzu vai nē :D

šitas esot kaut kāds tiks vai neiroze vai vvz kas.

ā ... neizrautā vai izrautā štepseļa sindroms :D
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2014. gada 25. novembris, 15:56:58 »
Laipni lūgta klubiņā!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #7 : 2014. gada 25. novembris, 15:58:10 »
Ja gribi kādu padarīt tramīgu, uzjautā vai izejot no mājas durvis aizslēdza, gludekli atslēdza, logus aizvēra utt., utjp.
Pārbaudīts variants.  It kā jau cilvis ar pārliecību saka, ka, jā, bet šaubu ēna iegulst  :)

Man pašam tā ir biji un jo vairāk štuko un pūlies atsaukt atmiņā, jo vairāk saputrojies  :rofl:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2014. gada 25. novembris, 16:00:06 »
Emīlij, Tu gludekli izslēdzi??!!

daddy

• Viesi
« Atbilde #9 : 2014. gada 25. novembris, 16:01:20 »
ja aizejot redzat, ka dūmi vijas ap māju - atgriezieties un izslēdziet gludekli. Ja dūmi ceļas stāvus gaisā, varat arī neatgriezties :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2014. gada 25. novembris, 16:03:21 »
Pļāpas tādi!!  :talking:

:)

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #11 : 2014. gada 25. novembris, 23:55:33 »
OCD (Obsessive compulsive disorder) vieglaa formaa? :)

« Atbilde #12 : 2014. gada 26. novembris, 07:44:32 »
Tas tak normāli - neatcerēties automātiskas darbības. Es tajā laikā, kad katru dienu braucu uz darbu un vēl parādes uniformā, pirms iešanas ārā vienmēr aplaidu aci pa māju ar tekstu - gludeklis izslēgts, logi aizvērti, viss kārtībā.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Es456

« Atbilde #13 : 2014. gada 26. novembris, 12:06:24 »
Ejot pa durvīm vienmēr noskaitu - brilles, galva, atslēgas, maks

Tad augstāk minētais parasti ir līdzi, ko nevar teikt par pirkstaiņiem u. c. sīkumiem

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #14 : 2014. gada 26. novembris, 12:12:46 »
Mani arī varat pierakstīt! Man regulāri , ejot garām miskastei ataust!- Čerts, jau no rīta bija doma, ka jāizmet draza!