Autors Tēma: aizmāršība  (Lasīts 3850 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: aizmāršība
« Atbilde #15 : 2014. gada 26. novembris, 15:10:09 »
Ejot pa durvīm vienmēr noskaitu - brilles, galva, atslēgas, maks

Tad augstāk minētais parasti ir līdzi, ko nevar teikt par pirkstaiņiem u. c. sīkumiem

galva...:D

Atslēdzies ragana

« Atbilde #16 : 2014. gada 26. novembris, 16:27:48 »
Mans pantiņš: telefons, maks, atslēgas. Par galvu neviens līdz šim neteica, tāpēc dzīvoju, kā nu sanāk.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #17 : 2014. gada 26. novembris, 22:17:13 »
 pievienojos klubiņam
kopš pagājšnedēļ bērns atstāja dzīvokļa(mēs citur)atslēgas durvīs,uz 24 st,un LABI KA kaimiņiene savāca atslēgas,nu jams arī jāpeivieno klubiņam,ar regulāru jautājumu:atslēgas durvīs neatstāji?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #18 : 2014. gada 26. novembris, 22:21:50 »
Man ir šālīte, es visu rītdienai, kad atnāku, uzreiz sametu tajā. Ja kas pamainās, piemetu klāt uzreiz kā pamainās, plus pantiņš - telefons, maks, binoklis.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #19 : 2014. gada 26. novembris, 22:49:30 »
Automāt.darbības neatceras parasti.Ja piemeties kāds iekšējs drebeklis, tad sāc domāt - vai patiesi es esmu es?vai pamodos vai sapņoju?kafiju padzēru?durvis aizslēdzu?
Kad kaut kur jābrauc - kā atceros ko vajadzētu - metu čemodānā vai atsevišķā kaudzē.Līdzīgi kā Mao - ar rītdienas lietām

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #20 : 2014. gada 26. novembris, 23:10:07 »
Man ir šālīte, es visu rītdienai, kad atnāku, uzreiz sametu tajā. Ja kas pamainās, piemetu klāt uzreiz kā pamainās, plus pantiņš - telefons, maks, binoklis.

aizslēdzamāsdurvis ko, ar šālītē?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #21 : 2014. gada 27. novembris, 21:45:19 »
Mana "vājība" ir auto degvielas tvertnes vāciņš - iepildos, samaksāju, iesēžos auto, braucu un pēc pāris metriem "a vāciņu aizgriezu?" Pilnīgs stulbums.
Otra lieta - man nekad nevar pasūtīt, lai atnesu kaut ko no veikala. Tieši pasūtīto lietu esmu aizmirsusi.

Atslēdzies harisa

« Atbilde #22 : 2014. gada 27. novembris, 23:18:11 »
parasti darot šis darbības , domāju līdzi. Tāpēc mani ļoti kaitina, ja kāds ir blakus un runā, runā,  runā. Vai vēl sliktāk , uzdod kādu jautājumu . Tad esmu gatava lamāties deviņstāvigiem vārdiem. Tiešām, lai sevi nenovestu muļķīgā situācijā- vai durvis aizslēdzu, es bez piedomāšanas par darbību, nemaz nevarētu. Viens mans paziņa pie durvīm bija pielīmējis lapiņu, izslēgt elektrību . Droši vien darbojas arī tas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2014. gada 28. novembris, 17:57:12 »
Es parasti aizmirstu, ko es aizmirstu.

Pierastaas lietas tachu pamataa daraam automaatiski, bet ir briizhi, kad "izkriitu" no automaatiskuma, peekshnji sastomos, sashaubos par to, ko daru un tad, lai uzliktu sevi atpakalj uz rutiinas sliedeem, saaku runaat ar sevi un skalji nosaukt darbiibas, ko veicu un ko dariishu. Tipa kaa Bokas jaunkundze multenee - golova na mestje, kreslo na mestje.
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 28. novembris, 18:03:27 no Minne »

Atslēdzies faraons

« Atbilde #24 : 2014. gada 02. decembris, 19:39:33 »
un es gadiem kaunējos par savu t.s.gludekļa slimību!
Mao, a priekš kam katru dienu binoklis?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #25 : 2014. gada 05. decembris, 20:21:09 »
Varbuut Mao ir ornitologs, putnu veerotaajs vai kas nu tur.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2014. gada 05. decembris, 20:28:35 »
Varbuut Mao ir ornitologs, putnu veerotaajs vai kas nu tur.

Vai nu kas tur = lūriķis?  :confused: