Autors Tēma: ietaupījumi un ieguvumi  (Lasīts 13156 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: ietaupījumi un ieguvumi
« Atbilde #30 : 2021. gada 24. maijs, 15:04:50 »
Jau kādu laiku atvērtas terases, bet pat doma nav bijusi iet, kaut agrāk gāju1-2reizes nedēļā. Atradinājos un  pat nevelk. Bail padomāt, no kā vēl esmu atradinājusies  :rofl: Uz teātri nojaušu ka arī nevilks. Kādi tik atklājumi nav jāpiedzīvo un gan jau vēl kas atklāsies, ko vairs negribas, kaut likās, ka nu tik skries  :rofl: :fp: Vai tas viss ir ieguvums vai zaudējums - kas zina  :)
Ieguvums no šī laika - nokārtoju dzīvei svarīgu lietu, kurai līdz šim bija žēl laika un naudas  :yes:
Bet, protams, viss tas fons besī  :alt: :alt: :alt:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #31 : 2021. gada 24. maijs, 15:40:39 »
Jau kādu laiku atvērtas terases, bet pat doma nav bijusi iet, kaut agrāk gāju1-2reizes nedēļā. Atradinājos un  pat nevelk.

Par tām terasēm...saprotu kafejnīcu īpašniekus, bet nesaprotu tos, kuri iet un sēž uz bedraina trotuāra novietota ļodzīga galdiņa...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #32 : 2021. gada 24. maijs, 15:54:17 »
Pie ieguvumiem noteikti būs tas, ka darba devējs ir mainījis politiku - būs oficiāli iespēja hibrīdversijai, tas ir, strādāt gan no mājām, gan no biroja, ja gribēsies vai vajadzēs.
Vēl viens ieguvums - ar dažiem draugiem, kas tālienē, beidzot sazvanāmies ar video zvaniem, kas ir forši! Līdz tam parasti tik sarakstījāmies vai sazvanījāmies.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #33 : 2021. gada 24. maijs, 15:54:28 »
Par tām terasēm...saprotu kafejnīcu īpašniekus, bet nesaprotu tos, kuri iet un sēž uz bedraina trotuāra novietota ļodzīga galdiņa...
Kur tad lai tas cilvēks sēž, ja iekšā neļauj? Es, tajās retajās reizēs, kad pusdienoju "paceļa" ēdnīcā, ņemu savu silto boksu un stāvvietā mašīnā uz stūres... A ja nav mašīnas? Kaut kur parkā uz soliņa, klēpī turot?  Tad jau labāk kaut ārā, bet vismaz pie galdiņa, normāli kā cilvēks.
Un nav obligāti trotuāram jābūt bedrainam un galdam ļodzīgam. Ir normālas, ar puķu kastēm norobežotas āra terases ar stabiliem galdiem, kur var tīri omulīgi pasēdēt, ja vien laika apstākļi to atļauj.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #34 : 2021. gada 24. maijs, 16:00:09 »
Tā, puspajokam - ciemiņu ierašanās bija tas dzinulis, kas lika ieviest mājās vismaz kādu nebūt kārtību. Tagad - rasslabons, ciemiņu nav, viss pa roku galam, mājā tāds bardaks, kāds savu mūžu nav bijis  :mrgr:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #35 : 2021. gada 24. maijs, 16:06:14 »
Mums pa darba lietām cilvēki nāk, 1. stāva zona ierastā režīmā var tikt 15 minūtēs savesta kārtībā. Kas sagrūsts ap stūri, tas neskaitās

Man pilnīgi nav vēlēšanās uz kaut kādiem drēbju veikaliem iet. Lai uz terases līdzšinējā aukstumā sēdētu, jābūt galīgam maniakam siltā pledā

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #36 : 2021. gada 24. maijs, 17:07:55 »
Tā, puspajokam - ciemiņu ierašanās bija tas dzinulis, kas lika ieviest mājās vismaz kādu nebūt kārtību. Tagad - rasslabons, ciemiņu nav, viss pa roku galam, mājā tāds bardaks, kāds savu mūžu nav bijis  :mrgr:

Kad tā padomāju - man ciemiņi nenāk  :?: . Neatceros, kad pēdējoreiz kāds cits bez ģimenes locekļiem būtu ienācis, gadus 5 noteikti nē, ja ne vēl vairāk. Tā ka mājas kārtība man uz savu godu un sirdsapziņu :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #37 : 2021. gada 25. maijs, 13:18:06 »
Klausos visādus murgus un zombēšanas, ko nu ļaus vakcinētajiem, bet pašai pofigu. Neko vairs negribas, pie visa šī nekā labi pierasts :)
Lūk, ja Nevakcinētajiem atņemtu internetu - gandrīz visi aizskrietu potēties :D Kā nav aizdomājušies :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #38 : 2021. gada 25. maijs, 16:44:00 »
Kuš, Nāra, padzirdēs vēl kāds!!!  :fryingpan: 

« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 25. maijs, 16:51:55 no kvadra »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #39 : 2021. gada 31. maijs, 08:42:03 »
Ieguvumi ir vismaz 2 profesijām.
Slimnīcās vairs cauru diennakti nevazājas apmeklētāji. Tas tomēr nebija normāli, ka varēja visu laiku apciemot vājniekus, slimnīca kā caurbraucamā vieta. Vecos laikos vismaz bija noteiktas stundas apmeklējumiem. Personāls var normāli strādāt, nav pie katras gultas skatītāji.
Bērnudārzos arī vecāki nevazājas apkārt, no rītiem stundu neatvadās un vakaros stundu neģērbj bērnu. Atceros to vecāku murgu, kad tur strādāju. Tagad, cik sapratu, bērns tiek izsniegts jau saģērbts un no rīta arī vecāki netiek iekšā. Parādes pasākumi vecākiem arī gan jau nav jātaisa. Bērni varbūt tad arī mazāk ņuņņīgi. Un arī mātes nebāž ausis pie durvīm un nečeko visu laiku.
Vienvārdsakot, cilvēki var normāli strādāt.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #40 : 2021. gada 31. maijs, 09:02:37 »
Personāls var normāli strādāt, nav pie katras gultas skatītāji.

Tieši tā, neviens radinieks nevar protestēt, ka slimais guļ neapkopts, nepaēdis. Var burkšķēt virsū, cik grib, neviens netraucē izgāzt uz pacientu savu negarastāvokli.

Bet tas, ka vecāki netiek grupiņā arī ir murgs. Tu domā, ka tāds 3-4 un pat 5-6 gadus vecs sīkais var savā skapītī kārtību uzturēt? Rezerves drēbes salikt, nomainīt, kad netīras?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #41 : 2021. gada 31. maijs, 09:04:31 »
Droši vien tas ir kā kurā bērnudārzā. Tā jau visur nav, ka vecāks vispār netiek laists iekšā.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #42 : 2021. gada 09. augusts, 22:40:23 »
Mans ieguvums(vai kā to nosaukt) ir tas, ka beidzot covid laikā es esmu iedziļinājusies parijās, to biedros un darbībās- līdz šim man tā bija tumša bilde. Izrādās, ka tas ir tik interesanti  :just_popcorn:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #43 : 2021. gada 10. augusts, 15:28:31 »
Mans ieguvums(vai kā to nosaukt) ir tas, ka beidzot covid laikā es esmu iedziļinājusies parijās, to biedros un darbībās- līdz šim man tā bija tumša bilde. Izrādās, ka tas ir tik interesanti  :just_popcorn:

Nu un kura tad ir tā "īstā"? :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #44 : 2021. gada 10. augusts, 16:53:38 »

parijas  :yes:  cik zīmīgi, šis jaunvārds jāievieš, precīzi! :D