Aptauja

Attieksme pret Šleseru ir ... ?

Cietumā viņu!
5 (33.3%)
Cilvēks zin drēbi!
3 (20%)
Kas ir Šlesers?
0 (0%)
Mja, labāk būtu atvēruši Rīgas Cirku!
7 (46.7%)

Pavisam nobalsoja: 14

Balsošana ir beigusies: 2021. gada 21. aprīlis, 18:44:39

Autors Tēma: Ainārs Šlesers  (Lasīts 6296 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Ainārs Šlesers
« : 2021. gada 22. marts, 17:42:06 »
Ainārs Šlesers: Es ļoti nopietni domāju – vai man jāatgriežas politikā
https://www.delfi.lv/news/versijas/ainars-slesers-es-loti-nopietni-domaju-vai-man-jaatgriezas-politika.d?id=53041363

Citāts
Jāuzsver, ka es Ainārs Šlesers, 10 gadus vairs neesmu Latvijas politikā. Kopš 2011.gada, kad atlaida Saeimu, es neesmu ieņēmis nevienu amatu valsts pārvaldē! Esmu nodarbojies tikai ar uzņēmējdarbību un manos uzņēmumos strādāja vairāk nekā 1000 cilvēku, kuru vidējā alga ir bijusi vairāk nekā 1500 eiro mēnesī. Daudz vairāk nekā vidējā alga valstī.
Citāts
Es ticu, ka Latvijas Tauta nav akla! Tauta redz, ka tā turpināties vairs nedrīkst! Arī pēdējie aptauju rezultāti parāda, ka lielākā daļa valdību veidojošo partiju vairs nepārvarētu pat 5% barjeru iekļūšanai Saeimā, ja vēlēšanas notiktu šodien.
Citāts
Diemžēl izskatās, ka Latvijas politika bez Aināra Šlesera nevar iztikt! Jo visiem šiem "jurašiem" un "bordāniem", lai paskaidrotu savu atrašanos politikā, ir nepieciešams ienaidnieka tēls pret kuru cīnīties! Viņiem citādi nav, ko parādīt vēlētājiem! Pēdējā laikā, kad Latvijas valdības darbību neatbalsta jau 85% valsts iedzīvotāju, varas partijās valda liels izmisums. Mēģinājumi nomainīt Kariņu pret "kaut ko, nezin ko", tikai parāda, ka valdošās partijas saprot, ka nākamajās vēlèšanās tās ievēlētas vairs netiks.
Citāts
Es tagad ļoti nopietni domāju – vai tiešām MAN JĀATGRIEŽAS LATVIJAS POLITIKĀ, lai aicinātu uz sadarbību visus tos LATVIJAS CILVĒKUS:
Kuri ir Latvijas Patrioti!
Kuri vēlas, lai Latvija paliek neatkarīga un demokrātiska republika!
Kuri negrib būt par kalpiem savā zemē!
Kuri tic kristīgām un ģimenes vērtībām!!
Kuri nevēlas, lai valsti pārvalda caurkritušie izbijušie drošībnieki!
Kuri grib, lai Latvija būtu bagāta un attīstīta valsts!
Kuri grib, lai mūsu bērni un mazbērni neaizbrauc prom no Latvijas, un tie, kuri ir aizbraukuši, lai atgrieztos ar jaunām zināšanām un prasmēm, kas palīdzētu Latvijas ekonomiskajai izaugsmei!
Kuri grib, lai viņu bērni runā daudzās svešvalodās!
Kuri grib, lai uz Latviju mācīties brauktu ārvalstu studenti, tādā veidā veicinot izglītības eksportu!
Kuri grib, lai uz Latviju ārstēties brauc ārzemju pacienti, tādā veidā veicinot medicīnas eksportu!
Kuri grib, lai uz Latviju brauc dzīvot bagāti ārzemju cilvēki, kuri veicinās labklājību mūsu valstī!
Kuri tic, ka Latvijas ostas un tranzītnozare var atdzimt un veiksmīgi attīstīties!
Kuri grib, lai rūpniecība attīstītos visā Latvijā!
Kuri grib, lai pateicoties IT nozarei Latvija kļūtu par jauno Eiropas Silīcijas ieleju, kā to vēlas realizēt Latvijas zinātnieki un uzņēmēji!
Kuri grib, lai aviācijas nozare kļūtu atkal par Latvijas veiksmes stāstu; lai Rīgas lidosta kļūtu par lielāko pasažieru un kravu Tranzīta lidostu visā Ziemeļeiropā!
Kuri grib, lai Latvijā strādājošās bankas bez pamata neaizver iedzīvotāju un uzņēmumu kontus!
Kuri grib, lai Latvijas valdība izveido spēcīgu NACIONĀLO ATTĪSTĪBAS BANKU, kura palīdzētu attīstīt nacionālo biznesu!
Kuri grib, lai Latvija, būdama ES un NATO dalībvalsts, izveido labas un pragmatiskas attiecības ar visām kaimiņvalstīm, līdzīgi kā to dara Somija!
Kuri grib, lai visi Latvijas iedzīvotāji neatkarīgi no dzimtās valodas būtu kā vienota Latvijas Tauta!
Kuri tic, ka tikai visiem kopā strādājot mēs spēsim sasniegt labklājību Latvijā!
DIEVS SVĒTĪ LATVIJU!
:just_popcorn: Varu tik piebilst, - divreiz vienā un tai pašā ūdeni neiekāpt!

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies LVSNor

Atb: Ainārs Šlesers
« Atbilde #1 : 2021. gada 23. marts, 12:58:18 »
Gobzems: “Šobrīd es esmu lielāka zvaigzne par Šleseru!”
 12:39, 23. marts 2021  “Šobrīd es esmu lielāka zvaigzne par Šleseru,” ar šādu viedokli kanāla RīgaTV 24 raidījumā “Kārtības rullis” dalījās 13. Saeimas deputāts Aldis Gobzems (pie frakcijām nepiederošs).
Viņš skaidroja, ka politikā esot tā, “ka ir laiks, kad ir lielākas zvaigznes par Šleseru.”
“Un šobrīd es esmu lielāka zvaigzne par Šleseru, un līdz ar to es mazākas zvaigznes negribu aprunāt vispār!”
-----
Tā redz Aldis par Ainaru. Bet galvenais jautājums, vai Ainars ir Alda sponsors, paliek atklāts :)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies Milka

« Atbilde #2 : 2021. gada 23. marts, 14:21:29 »
Pats gadījumā neesi tas Ainārs, ka te tik sparīgi reklamē viņu?
Aš jaunu tēmu atvēris un veltījis. Kuru gan viņš te interesē.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #3 : 2021. gada 23. marts, 15:19:52 »
es jau varetu iekrist bērnišķība un rakstīt atbilde, ka - "Pate gadījumā neesi tā Milka, ka te tik sparīgi reklamē viņu?" Bet nu jā atgādinājums "Kuru gan viņa te interesē." Ir ļoti vietā. Milka bija govs ar zvaniņu kaklā. p.s. pat ļoti garda šokolāde ;) Bet tagad Spārka rauc uzacis, ka rakstu ne tai tēmā,- par ēdamām un gardam lietām ... kaut gan, nu vismaz agrāk, viņa pie katra mana ieraksta redzēja mani kailu taisām "piciņu pačiņu" baļļā, kaut ar varbūt iesākuma varēja arī ar visām drēbēm (eh, skaitā jaunība) ;)     
Aš jaunu tēmu atvēris un veltījis. Kuru gan viņš te interesē.
Nu vispār jau šī tēma ir Latvija, un ja cilvēks dzīvo Latvijā, viņam būtu kādai izpratnei, kas ir Ainārs Šlesers, kurš tagad tiek tiesāts kopā ar Andri Šķēli, par digitālās televīzijas ieviešanas krāpšanu.   

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #4 : 2021. gada 23. marts, 16:00:16 »
...nu, uz Kariņa fona Šlesers būtu labs valdības vadītājs...līdz Netanjahu un Lemberga, Šķēles līmenim nevelk, bet šajā bardakā, kas valda būtu labs...un Šlesers ir izvēlējies arī pareizo brīdi, lai par sevi atgādinātu...šobrīd tiešam tie bijušie grēki šķiet mazsvarīgi salīdzinot ar Kariņu....es jau sen pateicu, ka kara laikā mums vajag Čerčilu...tikai, kur viņu ņemt....

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2021. gada 23. marts, 16:31:44 »
Citāts: Milka
Kuru gan viņš te interesē.
Reklāmu nesaskatu, citāti gan pagari, bet raksturojoši. Kaut kāds minimuma minimums par politikas virtuvi, imho, jāpalasa.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2021. gada 23. marts, 16:38:30 »
...nu, uz Kariņa fona Šlesers būtu labs valdības vadītājs...līdz Netanjahu un Lemberga, Šķēles līmenim nevelk, bet šajā bardakā, kas valda būtu labs...un Šlesers ir izvēlējies arī pareizo brīdi, lai par sevi atgādinātu...šobrīd tiešam tie bijušie grēki šķiet mazsvarīgi salīdzinot ar Kariņu....es jau sen pateicu, ka kara laikā mums vajag Čerčilu...tikai, kur viņu ņemt....

Kad pakaļa sāk svilt, jebkurš brīdis būs piemērots  :mrgr:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #7 : 2021. gada 23. marts, 16:42:11 »
Kad abi ar Andžu bija politikā, tad sakārtoja OIKa, ostas un dzelzceļa štelles - izbīdīja sev vajadzīgos likumus un noteikumus.
Tagad, redzot, ka Aivaram visur knaģi salikti un jau kāru aci raugās kompanjona Andžas virzienā, viņam politikā ir jāiet, lai sev nodrošinātu kkādu piesegu. No iekšpuses tomēr labāk tie kloķīši redzami un precīzāk raustāmi.

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #8 : 2021. gada 23. marts, 16:49:54 »
Es Šļesaram 1999 .gadā caur viņa sievu Inesi - Kauguros, bērnu nometnē- nodevu jogas materiālus, lai nu kā, bet man viņš patīk  :laugh:  Sieva arī viņam ļoti smuka. Drusku pieminēšu savu uzstāšanos LKR 2002.gada 22.oktobrī, tad raidijumā par JOGA tematu - piedalījās viņa kolēģis, mācītājs Ēriks Jēkabsons, Latvijas Pirmās Partijas vadītājs. Cik saprotu - viņi atbalsta arī Ļedjajeva "Jaunā Paaudze" harizmātu kristiešu apvienību, kur Ivo Puriņš ari pabija. Bet manai ex darba vietai bija bizness ar Ļedjajeviešiem. Rīga, Latvija tomēr ir maza   :sarcasm:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #9 : 2021. gada 25. marts, 18:41:28 »
Citāts
Vēl pirms nedēļas Šlesers saviem bērniem esot teicis, ka politikā nekad neatgriezīsies, taču "šīs nedēļas notikumi" likuši viņam mainīt viedokli.

"Esmu pieņēmis lēmumu virzīties un gatavoties nākamajā Saeimas vēlēšanām.

Šlesers solās nākamgad startēt Saeimas vēlēšanās
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/slesers-solas-nakamgad-startet-saeimas-velesanas.a398190/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2021. gada 25. marts, 19:55:38 »
Saulvedis, aha

Atslēdzies e518

« Atbilde #11 : 2021. gada 25. marts, 20:16:06 »
Jā, viens otrs ir ar mieru iebāzt par premjeru cilvi ar pamaskolas izglītību !  :rat:
P.S. Laikam Lešinskim proķene uzminusi uz varžacīm, ka tā gribas iegūt deputātu imunitāti !

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2021. gada 25. marts, 21:08:54 »
Nu nez, nez. Man jau šķiet, ka politiskie līķi neatdzīvojas...

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2021. gada 25. marts, 21:34:40 »
Sabalsos, nāks Hūtes vietā
Diez, kas trakāk -Gobzems vai Šlesers

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #14 : 2021. gada 26. marts, 01:09:14 »
Es domāju, ka šo pavasara trakumu viņam uzdzinusi doma par "Jenota" nāvi. Viņam ir pietiekami uzticami vēlētāji, tāpat kā Ždanokai, bet viņu nav daudz. Pagājušajās vēlēšanās viņi balsoja par Bordānu, bet iespējams, ka viņi varētu būt vīlušies. Un protams, jautājums ir par sadarbību ar Aldi, ko visticamāk noteiks socioloģiskās aptaujas - cik pieņemams būs konservatīviem vēlētājiem Aldis, un cik lielā mērā viņš būs spējis savākt kpv drumslas.