Autors Tēma: Slimošana ar Kovidu  (Lasīts 21200 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Slimošana ar Kovidu
« Atbilde #15 : 2021. gada 21. jūnijs, 14:55:34 »
Manuprãt, loğiski un saprãtīgi ir rīkoties katram saskaņã ar savu pãrliecību un dzīvot ar savas izvēles sekām, nevis bez gala un malas pērties ar covidu kā Valis ar savu neesošo seksu.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #16 : 2021. gada 21. jūnijs, 14:55:54 »
Un es negribu, ka no maniem nodokļiem aiziet nauda to ārstēšanai, kuri nevakcinējas un pēc tam guļ covid nodaļās

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2021. gada 21. jūnijs, 15:07:11 »
Un es negribu, ka no maniem nodokļiem aiziet nauda to ārstēšanai, kuri nevakcinējas un pēc tam guļ covid nodaļās
Zini, es nekad neesmu gulējusi slimnīcā, bet visu mūžu no manas nodokļu naudas ārstē nopīpējušos plaušu vēžiniekus, aptraumētus deklasētus elementus, nodzērušos aknu slimniekus utt utt. Un ko man tagad? Prasīt to naudu atpakaļ? Jā, tas bütu forši, ja varētu to visu izlietot sev, nevis kā tagad, kad ej kur gribi, par visu tāpat jāmaksā no savas kabatas.
Ak jā, un varbūt man būtu iebildumi, ka par manu nodokļu naudu palīdz kādam, kam paliks slikti no tās vakcīnas? Tipa, pats vainīgs...
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 21. jūnijs, 15:13:50 no kvadra »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #18 : 2021. gada 21. jūnijs, 15:24:16 »
Visi pārkarsuši. Teiksim, vakardienas Mārupes klope...
https://www.facebook.com/edgars.zveja/videos/4124171220955313
It kā par vakcinēšanu, it kā par maskām... līdz beidzot par satversmi.
Es vispār, tāds miermīlīgs, vakcinēts sievišķis; bet tas varētu mainīties, ja mani +33 grādos, kāds pāris reizes iemauktu ar elektrošoku.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #19 : 2021. gada 21. jūnijs, 15:36:22 »
Publiski sadedzināt maskas? Lai būtu. Pieprasīt uzrādīt Satversmes oriģinālu?   :f-palm:
Nezinu, vai elektrošoku, bet kaut kādu spērienu pa pakaļu jau vajadzēja.
Oftopiku beidzam vai arī nesam uz citu tēmu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #20 : 2021. gada 21. jūnijs, 15:49:00 »
var likvidēt ;o))))

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #21 : 2021. gada 21. jūnijs, 16:03:34 »
Klau, nakat, vot vienu nekādi nesaprotu - nu kāpēc Tu nevari vienkārši mierīgi dzīvot? Vakcinēts, pasargāts, drošībă? Kāpēc pārvarītēm ņemies, citus regulēdams? Dzīvo savu dzìvi un ļauj citiem dzìvot savējās. Neviens Tev neko nav parādā.
klau, šis ir sarunu forums, vai ne?....es tikai runāju par izeju no situācijas, bet tu uzreiz atkal sāc mani mācīt dzīvot ...ne es rakstu priekšlikumu "manai balsij", ne citādi ietekmēju procesus....lems tāpat tie augšā, bet mēs šeit sarunājamies par izeju! 
Kamēr nebija vakcīnu, tikmēr bija variants to gaidīt!...sagaidījām, ko tālāk? ....antivakseri negrib atrisināt situāciju ar vakcinēšanos...obligātumu noliedz liberālie demokrātijas welkomisti...nu, kaut kas ir jādara....labāk tak runāt ? 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2021. gada 21. jūnijs, 16:14:16 »
klau, šis ir sarunu forums, vai ne?....es tikai runāju par izeju no situācijas, bet tu uzreiz atkal sāc mani mācīt dzīvot ...ne es rakstu priekšlikumu "manai balsij", ne citādi ietekmēju procesus....lems tāpat tie augšā, bet mēs šeit sarunājamies par izeju! 
Kamēr nebija vakcīnu, tikmēr bija variants to gaidīt!...sagaidījām, ko tālāk? ....antivakseri negrib atrisināt situāciju ar vakcinēšanos...obligātumu noliedz liberālie demokrātijas welkomisti...nu, kaut kas ir jādara....labāk tak runāt ? 

Nja, kad es "runāju", tas saucās par "plosīšanos" un "antivaxeru aģitāciju"..
Nu runā vien, runā. Es centīšos nereaģēt...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #23 : 2021. gada 21. jūnijs, 16:27:22 »
Nja, kad es "runāju", tas saucās par "plosīšanos" un "antivaxeru aģitāciju"..
Nu runā vien, runā. Es centīšos nereaģēt...
plosīšanās un antivakseru aģitācija ir tad, kad tu stāsti, ka vakcīnas ir inde un vakcinētie nomirs...nu, jau pēc 5 gadiem laikam...     
Skaidrs, ka antivakseri bez reālas piespiešanas nevakcinēsies....nu, tad ko darām tālāk? ...ķeram uz ielas un iešaujam vakcīnu vai dodam parakstīt papīru, ka atsakās vakcinēties un tad ārstēsies par savu naudu?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #24 : 2021. gada 21. jūnijs, 20:09:27 »
Nakat, tak nomierinies. Visās valstīs vakcinējas, arī pie mums, nelasi tupos portālu virsrakstus. Drusku problēma ir krievi pēc 50, jo tie gaida sputņiku, jaunajiem viss ir ok.
Par ko satraucies? Savus tuviniekus, kas Tev dārgi, esi noorganizējis vakcinēties, pats savakcinējies? Nu tak. Tad, kāda Tev bēda? Man kovids beidzās aprīlī, kad savakcinējās vecāki. Nevakcinētie, kuri staigā pārgrieztiem ģīmjiem un ciešanu pilnu skatienu, man vienaldzīgi. Viņu problēmas nekrata.
Līdz rudenim jau viss būs normāli. Tā daļa, kas slimos, piepildīs slimnīcas, tā ir viņu pašu izvēle..
Un tādu kundaļu un kvadru ir maz, viņiem vismaz ir sava "teorija", lielākā daļa ir parastie "tirsēji" un daudzi no viņiem ir savakcinējušies, to es pēc Cāļa publikas.. Tur visi galvenie žvankstētāji jau vakcinējušies, ar visām omēm, vīriem utt.  Protams, vakcinējās ar ciešanu saviebtiem ģīmjiem, lādot valdību utt. Tā vienkārši savakcinēties, kā parasts cilvēks, lai nekļūtu par ķēdes posmu slimības izplatībā un neapdraudētu riska grupas, kā arī savus tuvos cilvēkus, tā jau nevar, bez performances vakcinēties nav interesanti.

Atslēdzies e518

« Atbilde #25 : 2021. gada 21. jūnijs, 20:15:58 »
Nakat, tak nomierinies. Visās valstīs vakcinējas, arī pie mums, nelasi tupos portālu virsrakstus. Drusku problēma ir krievi pēc 50, jo tie gaida sputņiku, jaunajiem viss ir ok.
Par ko satraucies? Savus tuviniekus, kas Tev dārgi, esi noorganizējis vakcinēties, pats savakcinējies? Nu tak. Tad, kāda Tev bēda? Man kovids beidzās aprīlī, kad savakcinējās vecāki. Nevakcinētie, kuri staigā pārgrieztiem ģīmjiem un ciešanu pilnu skatienu, man vienaldzīgi. Viņu problēmas nekrata.
Līdz rudenim jau viss būs normāli. Tā daļa, kas slimos, piepildīs slimnīcas, tā ir viņu pašu izvēle..
Un tādu kundaļu un kvadru ir maz, viņiem vismaz ir sava "teorija", lielākā daļa ir parastie "tirsēji" un daudzi no viņiem ir savakcinējušies, to es pēc Cāļa publikas.. Tur visi galvenie žvankstētāji jau vakcinējušies, ar visām omēm, vīriem utt.  Protams, vakcinējās ar ciešanu saviebtiem ģīmjiem, lādot valdību utt. Tā vienkārši savakcinēties, kā parasts cilvēks, lai nekļūtu par ķēdes posmu slimības izplatībā un neapdraudētu riska grupas, kā arī savus tuvos cilvēkus, tā jau nevar, bez performances vakcinēties nav interesanti.
Atkal vakseri dzen demagoģiju ! Vakseri tāpat pārnēsā vīrusu, tāpat slimo, tāpat aplipina citus !!!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #26 : 2021. gada 21. jūnijs, 20:25:25 »
tāpat nē. Neizrādi savu nekompetenci. Var inficēties, praktiski nepārnes infekciju un ja saslimst, tad vieglā formā.

Atslēdzies e518

« Atbilde #27 : 2021. gada 21. jūnijs, 20:33:27 »
tāpat nē. Neizrādi savu nekompetenci. Var inficēties, praktiski nepārnes infekciju un ja saslimst, tad vieglā formā.
Tu pats saprati, ko uzrakstīji ? " Var inficēties, bet nepārnes infekciju" . Kur tad inficētam vakserim tas vīrus paliek, ja jau nepārnēsā ?  :rat:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #28 : 2021. gada 21. jūnijs, 20:35:30 »
Bobi, tak nekrīti atkal kārdinājumā atbildēt..  Varētu padomāt, ka šīs atbildes nav zināmas, slepena, neatrodama, nevienam nezināma informācija.. Tas viss ir jau teikts neskaitāmas reizes, bet pēc selektīvā paņēmiena, šāda informācija kaut ar visiem Spārkas slavenajiem linkiem un datiem netiek uztverta.. un tas nav netīšām..
Tak gads jau apkārt.. Tiešām neesi pamanījis, kā tas strādā? Tak ne jau informācijas trūkuma dēļ kāds visu griež uz riņķi..

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #29 : 2021. gada 21. jūnijs, 20:40:35 »
Tu pats saprati, ko uzrakstīji ? " Var inficēties, bet nepārnes infekciju" . Kur tad inficētam vakserim tas vīrus paliek, ja jau nepārnēsā ?  :rat:
palasi kko ārpus Facebook