Nakat, tak nomierinies. Visās valstīs vakcinējas, arī pie mums, nelasi tupos portālu virsrakstus. Drusku problēma ir krievi pēc 50, jo tie gaida sputņiku, jaunajiem viss ir ok.
Par ko satraucies? Savus tuviniekus, kas Tev dārgi, esi noorganizējis vakcinēties, pats savakcinējies? Nu tak. Tad, kāda Tev bēda? Man kovids beidzās aprīlī, kad savakcinējās vecāki. Nevakcinētie, kuri staigā pārgrieztiem ģīmjiem un ciešanu pilnu skatienu, man vienaldzīgi. Viņu problēmas nekrata.
Līdz rudenim jau viss būs normāli. Tā daļa, kas slimos, piepildīs slimnīcas, tā ir viņu pašu izvēle..
Un tādu kundaļu un kvadru ir maz, viņiem vismaz ir sava "teorija", lielākā daļa ir parastie "tirsēji" un daudzi no viņiem ir savakcinējušies, to es pēc Cāļa publikas.. Tur visi galvenie žvankstētāji jau vakcinējušies, ar visām omēm, vīriem utt. Protams, vakcinējās ar ciešanu saviebtiem ģīmjiem, lādot valdību utt. Tā vienkārši savakcinēties, kā parasts cilvēks, lai nekļūtu par ķēdes posmu slimības izplatībā un neapdraudētu riska grupas, kā arī savus tuvos cilvēkus, tā jau nevar, bez performances vakcinēties nav interesanti.