Autors Tēma: Slimošana ar Kovidu  (Lasīts 21231 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Slimošana ar Kovidu
« Atbilde #60 : 2021. gada 25. jūnijs, 14:32:57 »
Broņ, davai Tu pievaldīsi savu indīgo mēli, pirms izteikt faktu sagrozījumus, apmelojumus un apvainojumus. Pašai būs labāk. Jo tas viss apmet loku un pie pašas vien atgriezīsies.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #61 : 2021. gada 25. jūnijs, 15:04:07 »
Jau gribēju teikt, ka Tūliņ kvadra būs klāt un lādēsies un psihos kā traka.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #62 : 2021. gada 25. jūnijs, 15:28:50 »
nu, vai tas nav traki, ka slimnīcās tie, kuriem jau sen bija jābūt vakcinētiem?   

https://jauns.lv/raksts/par-veselibu/449489-dumpis-skaidro-kapec-latvija-joprojam-ir-daudz-covid-19-pacientu-ar-smagu-slimibas-gaitu   
kvadra un tavas propagandas atbalstītāji, nemaz nejūtat atbildību par šiem senioriem, kuri dēļ jūsu vakcinācijas noliegšanas nokļuvuši slimnīcā un reanimācijā? ...nemaz nejūtat, ka viņi var nomirt ātrāk dēļ jūsu antivakseru propagandas? ...neviens tak nav tur pievienots pie skābekļa, jo vakcinējies? 
kā ar sirdsapziņu, kvadra?...varēsi mierīgi gulēt?

Tāpat eksperts vērš uzmanību uz faktu, ka vakcinācijas aptvere senioru vidū joprojām nav sasniegusi 50%. (citāts no Nakata ievietotā raksta - Dumpja izteikums).
[/size][/color]
[/size]Nez' kurš te savulaik meloja, ka demokrātiskā sabiedrībā mazākumam esot jāpakļaujas vairākumam, bet vakcinēto esot mūsu sabiedrībā vairākums? Vai tomēr melo (kārtējo reizi) Dumpis? Kurš ir vairākumā, vakcinētie vai nevakcinētie? Un kurai grupai saskaņā ar demokrātijas principiem būtu jādiktē noteikumi attiecībā uz uzvedību šajā laikā?[/color]
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #63 : 2021. gada 25. jūnijs, 15:30:00 »
Līdzīgas tendences infektologs arī saredz attiecībā pret citām riska grupām, kur vakcinācijas aptvere arī nav visai augsta.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #64 : 2021. gada 25. jūnijs, 15:43:25 »
O, Zigis tagad spīdzinās ne tikai mani.. :rofl:

Atslēdzies Zigfrids

Atslēdzies Zigfrids

Atslēdzies Zigfrids

Atslēdzies Zigfrids

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #69 : 2021. gada 25. jūnijs, 16:02:09 »
... kopā ap 600 tūkstošu.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #70 : 2021. gada 25. jūnijs, 16:07:54 »
... atvainojiet par traucējumu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #71 : 2021. gada 25. jūnijs, 17:26:06 »
Jā, tas tiesa, mūsu vakcinētos 30% cenšas pasludināt par "vairākumu"  :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #72 : 2021. gada 25. jūnijs, 18:21:30 »
Šajā sakarā man tāds kluss smiekliņš. Tiesībsargs attiecībā uz RSU rektora rīkojumu ļaut studēt tikai vakcinētajiem, pauda: "valsts nevar pieļaut atsevišķu indivīdu subjektīvās intereses stādīt augstāk par valsts un sabiedrības vairākuma interesēm". [1]

Kura vairākuma intereses bija domātas, ja sabiedrības vairākums ir nevakcinēti? [2]

1 https://www.tiesibsargs.lv/news/lv/tiesibsargs-atbild-par-rsu-rektora-rikojumu-studiju-procesa-turpmako-organizesanu-covid-19-infekcijas-izplatibas-apstaklos
2 Datu nav, jo https://covid19.gov.lv/index.php/covid-19/covid-19-statistika/covid-19-vakcinacijas-statistika – (c) "Šobrīd dati par vakcināciju nav pieejami, jo lapā tiek veikti uzlabošanas darbi. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām."
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #73 : 2021. gada 25. jūnijs, 18:51:22 »
https://index.minfin.com.ua/reference/coronavirus/vaccination/europe/

Pēc ukraiņu datiem Latvijā - 34,38% saņēmuši pirmo un 26,92% - abas devas. Drusku pāri trešdaļai, bet jau vairākums!!! Vispār no 51 tikai 19 valstīs viena deva ir vairāk nekā pusei iedzīvotāju. Arī droši vien - "vairākums" :)
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 25. jūnijs, 18:57:27 no Zigfrids »

Atslēdzies e518

« Atbilde #74 : 2021. gada 25. jūnijs, 19:02:44 »
Vakseri, tā pat kā lgbt cenšas uzspiest mazākuma viedokli vairākumam !