Autors Tēma: Slimošana ar Kovidu  (Lasīts 21329 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: Slimošana ar Kovidu
« Atbilde #90 : 2021. gada 26. jūnijs, 22:47:34 »
Piekrītu, ka bērni, mazbērni atbildīgi par viņu vecajiem tuviniekiem. Vismaz pie mums LV ar visu to digilizēto sistēmu. Ja es nebūtu nokārtojusi, mani vecāki nebūtu savakcinējušies.
Kādiem kropļiem smadzenēs jābūt, lai neparūpētos, lai vecāki savakcinējas..
Tiem, kam nav, kas parūpējas, tiem traki.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #91 : 2021. gada 26. jūnijs, 22:57:03 »
Paši var nevakcinēties, jo tirsa takš nokritīs, bet nu par saviem vecīšiem parūpēties jau var.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #92 : 2021. gada 27. jūnijs, 04:38:25 »
No šī viedokļa esmu laimīga, ka mani vecīši sen jau lūkojas no mākoņa maliņas, jo pārāk smaga būtu tā atbildība. Baidītos, ka neinficējas, bet aģitēt par potēšanos arī nespētu.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #93 : 2021. gada 27. jūnijs, 05:27:23 »
Kur te kāds durdoms?! Pilnīgi loģisks jautājums. Retorisks gan. Neviens neatbildēs ne par ko, ne par tūlītējām blaknēm, kur nu vēl par tālejošām sekām. Kaut vai tāpēc vien, ka nekādi nepierādīsi saistību ar vakcīnu.

Lūk, te ir atbilde, kāpēc es, kamēr vien tas būs iespējams, nevakcinēšos pats un mēģināšu no tā pasargāt gan ģimeni, gan arī savus vecīšus, ja būtu vēl dzīvi, un covidticības vakcīnfanātiķi var operēt ar saviem pūļa psiholoģijas postulātiem un statistikām līdz nozilēšanai. Tomēr tas nav vienīgais iemesls. Par šo iemeslu ... ja bomzim točkā Maņka pārdod krutkas vietā ar ūdeni atšķaidītu acetonu, un viņš to izdzer, bomzim ir iespēja vismaz maņkai seju sadauzīt. Man pat tādas iespējas nebūs kādu atbildīgo atrast. Tā ka ... ejiet jūs ... vakcinēties ar saviem uzsaukumiem.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #94 : 2021. gada 27. jūnijs, 10:23:55 »
No šī viedokļa esmu laimīga, ka mani vecīši sen jau lūkojas no mākoņa maliņas, jo pārāk smaga būtu tā atbildība. Baidītos, ka neinficējas, bet aģitēt par potēšanos arī nespētu.

Mana mamma nevakcinējas gan jau ka manā un tv24 iespaidā. Kāda atbildība..katrs pats lemj.
Vairāk baidos par meitām- ka izlems vakcinēties.Ārzemniece skaidri teica, ka vakcinēsies, bet viņiem pat sapņos nerādās iespeja to tuvākā laikā izdarīt. Man par laimi. Nesaprotu jaunos, kas potējas, vēl vecos varu, jo ko tur vairs, mūžs nodzīvots. Arī par sevi...ja nu padodos pokemonizēšanai :D Bet kāpēc jaunie riskē?..
Man noteikti vairak bail vakcinēties nekā saslimt. Pašreiz tā ir, verosim- domāsim...kādu gadu :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #95 : 2021. gada 27. jūnijs, 10:28:40 »
Nesapratu. Kāds Tev, Nāra, labums un laime, ka meitas vai māte nevakcinējas?
Tas, ka Zigis cenšas savus vecīšus nozūmēt, mani nepārsteidz :?:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #96 : 2021. gada 27. jūnijs, 12:37:05 »
Jo man rūp savu tuvinieku veselība un dzīve vispār. Kas te nesaprotams  :?:

Atslēdzies sanda

« Atbilde #97 : 2021. gada 27. jūnijs, 18:15:41 »
Kolēģim abi vecāki nomira vienā nedēļā no kovida, varēja būt ap 70, pats slikti jūtas pēc pārslimošanas, draudzenei mamma- vismaz kovid ātrāk izsauca mūža galu, vēl kolēģei vecmāmiņa no 90+dzīvojošas dzimtas, kas pati gāja uz veikalu, gatavoja ēst, nomira 80+ vecumā.
Zinu vairākus cilvēkus, kas slikti jūtas pēc kovid mēnešiem. Viens klientu pāris abi aizskrēja vakcinēties, jo meita cīnās ar slimības  sekām. Citai kolēģei pēc pārslimošanas vēl turpina krist ārā mati.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #98 : 2021. gada 27. jūnijs, 18:44:00 »
Visticamāk tā arī ir ka ietekmējamies no tuvumā zināmajiem. Man apkārt daudz covid izslimojušie, bet visi pa vieglo, nezinu nevienu reālu šausmu stāstu.
Bet pēc vakcīnas manā paziņu lokā- tiešām gandrīz visiem šausmas vismaz 4d garumā un daži mīklaini slimības un nāves gadījumi kādu laiku pec vakcīnas.
Es jau tagad stresā, jo rīt viram 2.pote  :fp:

« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 27. jūnijs, 19:01:34 no Nāra »

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #99 : 2021. gada 27. jūnijs, 19:54:58 »
Mana apkaimē savukārt visiem vakcīna pa vieglo :smoker:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #100 : 2021. gada 27. jūnijs, 20:43:20 »
Es jau tagad stresā, jo rīt viram 2.pote  :fp:

Par ko Tev jāstreso, durs taču vīram? :?: Varbūt baidies "pēkšņi" stāvoklī palikt? :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #101 : 2021. gada 27. jūnijs, 20:59:46 »
Katrs uztraucas par savu tuvāko. 39 temp 4 dienas tas nav forši...sēdēju klāt draudzenei..ceru, vīram nebūs.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #102 : 2021. gada 27. jūnijs, 22:56:54 »
Novēlu lai ir pa vieglo !

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #103 : 2021. gada 27. jūnijs, 23:20:08 »
Man personīgi pēc abām Pfaizer nekādu komplikāciju. Jutos ļoti labi. Arī maniem diviem kolēģiem viss OK.Meitai pēc otrās Modernas divas dienas 38,6..un drudzis. Draugam pēc otrā Pfaizera 3 dienas pie 39, nespēks un kauli lauza.
Tā kā katram individuali.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #104 : 2021. gada 28. jūnijs, 00:27:25 »
Kādiem kropļiem smadzenēs jābūt, lai neparūpētos, lai vecāki savakcinējas (C)
HA HA HA !!!!

gar acīm noskrien piespļauto aku teiciens.
Kā var šādi izteikties par citu, svešu cilvēku viedokli?? nu kā ??? jautājumā,kas vispar uz tevi nettiecas. :scratch: Ko var psihot tie savakcinētie?? dabūjāt savu devu, dzīvojiet laimē un mierā, cik var malt?
jau pieminēju ...savu tuvinieci,kura pati iesaistīta vakcinēšanās jandāliņā(darbs tāds) un nē, nespiež un pat neaicina savus vecīšus uz poti....
ja neesi vakcinejies. gan jau būs vēl iespēja to burvju devu dabūt. bet ja jau esi,..tad neizgāz dusmas uz citiem, ka atpakaļceļa vairs naf  :?:

nez vai kāds vēl piemin argumentu -parpildītās slimnīcas? jeb tas jau pagājis etaps?
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 28. jūnijs, 00:33:00 no mellene88 »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega