Minne, ne par to rausti plecus. Jebkurai informācijai, ko nevar pārbaudīt, MI nav lietojams.
Bet Tu taču arī lieto šujmašīnu un veļasmašīnu, nevis šuj un mazgā tikai ar rokām, ne?
Nu tad iedomājies, ka tu ieliec savu rozā krekliņu veļasmašīnā, uzspied programmu "Maigs roku režīms" un pēc procesa saņem zilu zeķīti ar trim caurumiņiem, jo veļasmašīna ir uzskatījusi, ka tev noteikti labāk vajag šo mazgāt 100 grādos, ar vārīšanu, berzēšanu un krāsošanu.
Un es paraustīšu plecus – kurš normāls cilvēks vispār lieto veļasmašīnu?
Zin', daddy - ja tu to lāpstu iedod rokā mužikam un pasaki: roc no šejienes līdz tai sienai, pusmetru dziļumā, divu lāpstu platumā, taisni, izrakto zemi met pa kreisi tieši blakus grāvim, bet ne tālāk kā 1 m no izraktā grāvja, bet šis tev izrok apaļu baseinu trīs metru dziļumā, aizber jau izrakto grāvi un pasaka, ka tas ir tas ko tu gribēji, - tas tā kā neskaitās "noliec lāpstu zemē un saki "roc", ne?
Un ja tu neizlasīji, es nevis "100% paļaujos" bet pārbaudu šamējā ražojumu un precizēju labojumus, lai ir tā kā man vajag. 25 reizes. Vai 26, neskaitīju.