Autors Tēma: Vienkārši sīks prieciņš  (Lasīts 29916 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Vienkārši sīks prieciņš
« Atbilde #165 : 2025. gada 11. decembris, 15:04:36 »
Minne, ne par to rausti plecus. Jebkurai informācijai, ko nevar pārbaudīt, MI nav lietojams.

Bet Tu taču arī lieto šujmašīnu un veļasmašīnu, nevis šuj un mazgā tikai ar rokām, ne?
Nu tad iedomājies, ka tu ieliec savu rozā krekliņu veļasmašīnā, uzspied programmu "Maigs roku režīms" un pēc procesa saņem zilu zeķīti ar trim caurumiņiem, jo veļasmašīna ir uzskatījusi, ka tev noteikti labāk vajag šo mazgāt 100 grādos, ar vārīšanu, berzēšanu un krāsošanu.
Un es paraustīšu plecus – kurš normāls cilvēks vispār lieto veļasmašīnu?

Zin', daddy - ja tu to lāpstu iedod rokā mužikam un pasaki: roc no šejienes līdz tai sienai, pusmetru dziļumā, divu lāpstu platumā, taisni, izrakto zemi met pa kreisi tieši blakus grāvim, bet ne tālāk kā 1 m no izraktā grāvja, bet šis tev izrok apaļu baseinu trīs metru dziļumā, aizber jau izrakto grāvi un pasaka, ka tas ir tas ko tu gribēji, - tas tā kā neskaitās "noliec lāpstu zemē un saki "roc", ne?

Un ja tu neizlasīji, es nevis "100% paļaujos" bet pārbaudu šamējā ražojumu un precizēju labojumus, lai ir tā kā man vajag. 25 reizes. Vai 26, neskaitīju.
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 11. decembris, 15:09:49 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #166 : 2025. gada 11. decembris, 15:12:09 »

Zin', daddy - ja tu to lāpstu iedod rokā mužikam un pasaki: roc no šejienes līdz tai sienai, pusmetru dziļumā, divu lāpstu platumā, taisni, izrakto zemi met pa kreisi tieši blakus grāvim, bet ne tālāk kā 1 m no izraktā grāvja, bet šis tev izrok apaļu baseinu trīs metru dziļumā, aizber jau izrakto grāvi un pasaka, ka tas ir tas ko tu gribēji, - tas tā kā neskaitās "noliec lāpstu zemē un saki "roc", ne?

Vai, kur Tu tādus dūšīgus racējus esi redzējusi?? :)  "racējs parastais" iedur lāpstu zemē, nolauž kātu un visu dienu gurķojas...

ar to es gribēju pateikt, ka gan MI gan lāpstas lietošanai vajag zināmu kvalifikaciju :) MI pat vairāk :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #167 : 2025. gada 11. decembris, 15:19:18 »
Kvalifikācija rodas procesā... Un katram cirvim ir tiesības gribēt peldēt.:D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #168 : 2025. gada 11. decembris, 16:14:01 »
Tādēļ es mazliet brīnos vai esmu apjukumā, ka daudzi sakarīgi cilvēki paļaujas uz MI  :?:

Kāpēc Tu domā, ka viņi paļaujas? Varbūt tikai izmanto, kas nav viens un tas pats.
Vai arī otrs jautājums - kāpēc Tu domā, ka viņi ir sakarīgi? Varbūt tikai izliekas par tādiem.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #169 : 2026. gada 13. aprīlis, 08:04:59 »
Orbāns kaput!  :yes:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #170 : 2026. gada 13. aprīlis, 08:55:50 »
Orbāns kaput!  :yes:

A saderam, ka pēc 3 mēnešiem Ungārijā "viss būs slikti"?  :just_popcorn: :alt:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #171 : 2026. gada 13. aprīlis, 12:24:47 »
demokrātijā "viss ir slikti" - tā ir pirmā fāze pēc brīvlaišanas. Visi top brīvi, strādāt uz rezultātu neviens nemāk/negrib, bet viedoklis (vissirslikti) ir visiem.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #172 : 2026. gada 13. aprīlis, 12:32:51 »
Vismaz Orbans būs tas vainīgais  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #173 : 2026. gada 13. aprīlis, 13:06:47 »
Vismaz Orbans būs tas vainīgais  :mrgr:

Orbanānu saķers/apsūdzēs/iesēdinās jau pēc 2 mēnešiem, ja nepaspēs uz Krieviju pamukt par kārtējā figviņziggosprom zicpriekšēdētāju...

Visos sūdos pēc 100 dienām vainos Māģāru - cik labi bija pie Orbāna... redzēsiet... :smej: Visiem jau tā neveicas kā Ušakovam :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #174 : 2026. gada 13. aprīlis, 13:49:30 »
Tas jau viņu iekšējās lietas... Es vairāk ceru, ka ārējās netiks bloķētas raškām izdevīgas djēlas...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #175 : 2026. gada 13. aprīlis, 14:29:32 »
Tas jau viņu iekšējās lietas... Es vairāk ceru, ka ārējās netiks bloķētas raškām izdevīgas djēlas...

nu zin... salīdzināji PI ar pi... Trampu un Orbānu...  :f-palm:  Č5 - vēlēsim par Republikāņiem/Nikson ielūgsim uz Jāņiem...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #176 : 2026. gada 13. aprīlis, 15:08:46 »
Es neko nesalīdzinu, es vienkārši PRIECĀJOS.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #177 : 2026. gada 13. aprīlis, 15:24:46 »
Es neko nesalīdzinu, es vienkārši PRIECĀJOS.

Tev karstas ungāru (ok, somugru) saknes?? ;) TAS visu maina ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #178 : 2026. gada 04. maijs, 12:27:23 »
A man kukūze bļaustās. Pirmo reizi šogad dzirdu. Neaizkūkoja. 😆

Atslēdzies tuk

« Atbilde #179 : 2026. gada 08. maijs, 20:05:47 »
Pat nezinu vai prieks, bet brīnums gan...
Stāsts sekojošs, pērn pavasarī maximā nopirku pa ~ 5 eiriķiem divus pujeņu stādu  podiņus. Uzrunāja augstums 60 cm un krāsa - viena balta, otra intensīvi rozā. Man sen jau aug tāda zema tumši sarkana, tad izdomāju ka varētu sanākt Cmuka krāsu pāreja no balta uz tumši sarkanu.
Bet līdz rudenim tajos podos kā nonīka, kaut pumpurus noņēmu un ziedēt neļāvu. Rudens stādīšanu tā arī nesagaidīja, ja nav tad nav, nav lemts. Nogriezu tos kātus un tā tie podi palika, ne laistīti ne kā. Šo pavasar - ak tu tētīt, nejauši ieraugu - baltā izdzinusi asnu, nu jau tāds vārgulītis krietni izstiepies, rozā nekā, kaut tad salaistīju abās to kūdras tuksnesi... nu rozā tā arī neko. Vakar ko tur kārtojos, ko metu ārā, ko pārstādīt, mīļā saulīt, tā rozā vispār četrus dzinumus izdzinusi. Nu brīnums!
Žēl, ka vairs nav peoniju dāmu kam pajautāt, ko ar viņām darīt līdz rudenim... varbūt vismaz uzmanīgi pārcelt lielākā podā, tai baltajai tas dzinums pie pašas poda maliņas tāds tievulītis. Rozajai vismaz pa vidu un tādi brašuļi.
« Pēdējās izmaiņas: 2026. gada 08. maijs, 22:02:01 no tuk »