Autors Tēma: Vienkārši sīks prieciņš  (Lasīts 29891 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Aste Risks

Atb: Vienkārši sīks prieciņš
« Atbilde #45 : 2022. gada 07. decembris, 12:37:36 »
vēl laikam trauciņam jābūt nemetāliskam

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #46 : 2022. gada 07. decembris, 12:48:19 »
Šķiet, ka zinu, par kādiem tieši trauciņiem Bobs runā. Tiem ir arī vāciņš, bet var lietot bez.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #47 : 2022. gada 07. decembris, 14:50:49 »
Tikai vakar saņēmu pakomātā savus internetā pasūtītos ziemas zābakus, un akurāt šodien pie sniega brišanas tie jau noderēja!
Izmēģināju un atzinu par derošiem esam   :smile:   :rofl:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #48 : 2022. gada 09. decembris, 10:58:33 »
Man ir ļoti pieklājīgi un uzmanīgi putni galvā! 🐔🐧🐦🦅
Man veica galvas un kakla doppelgrāfiju asinsvadiem un viss ok priekš manas vecuma kategorijas - aizkaļķojums līdz 30%, kamēr var sadzīvot arī ar 50%, un ķirurgs ņem operēt ne mazāk kā 70%...
Un varat iedomāties - mani putniņi galvā uzvedās klusi, klusi!
Dakterei pat nojausma neradās kādi spārnainie tur dzīvo!
Malači! 👍

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #49 : 2022. gada 09. decembris, 11:02:43 »
Apsveicu, nakat!
Dažas reizes, aizpildot darbam testus, vienkārši zināju, kā vajag atbildēt. Ka taisnību teikt nebūtu vēlams :mrgr: 
Tā es savus putnus arī klusinu noteiktos brīžos.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #50 : 2022. gada 09. decembris, 12:27:45 »
Iesaku Bulduru siltumnīcas, ja gribas kādu košumu iegādāt. Ciklamenas (alpu vijolītes) sākas acālijas, kallas, atraitnītes pasteigušās, kā arī  visādas istabas puķes. Cenas salīdzinoši ļoti zemas -alpenītes 3 un 4 eur, acālijas 5. Un kur tad vēl puansetijas -Ziemassvētku zvaigznes! Sniega rozes ziedošas 4 eur.
Ir norādes, jābrauc pa ceļu gar Lielupes malu. Ja tā parēķina, no Rīgas nemaz nav tik tālu.

Es 25 novembrī nopirku sīkziedu alpu vijolītes. Mani 3 podiņi stāv uz galda, diezgan tālu no loga, var teikt, ka patumšā vietā. Zied un zied. Pavasarī stādīšu laukā, lai turpina ziedēt.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #51 : 2022. gada 09. decembris, 13:41:49 »
viss ok priekš manas vecuma kategorijas - aizkaļķojums līdz 30%, kamēr var sadzīvot arī ar 50%, un ķirurgs ņem operēt ne mazāk kā 70%...

Calgon drusku jāpadzer  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #52 : 2022. gada 09. decembris, 17:31:10 »
Bob, es labāk dodu priekšroku Chivas regal 12🥃
... tavi putneļi ir asprāši, uzmanies šiem klausīt! 🦜

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #53 : 2022. gada 09. decembris, 19:39:00 »
Zvaigzne.lv.  Grāmatas. Perkot veikalā, cena lielāka, nekā pērkot internetā. Pie kam, pērkot internetā, maksāt var veikalā. Šo nesaprotu. Bet galvenais, ka lētāk.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #54 : 2022. gada 09. decembris, 19:52:49 »
Patiesībā tevi viltīgi aizvilka uz veikalu, tu apskatījies, pašķirstīji, un mājās internetā pasūtīji vēl kādu. Un atkal gāji uz veikalu :)

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #55 : 2022. gada 09. decembris, 20:00:55 »
Nē, reno, es gāju skatīt Melleņu lāci. Tad ieraudzīju Ziemassvētku zēnu, papētīju cenu. Paskatījos, cik maksā citur. Joka pēc uzsitu netā, cenas iepriecināja. Vēl neko neesmu pasūtījusi.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #56 : 2023. gada 12. janvāris, 01:25:24 »
Nesu maisu uz mistkasti. Pie konteineriem rosās pāris bomžu, meklē pudeles, bleķus un citus viņu biznesam nepieciešamus krāmus. Mest savu maisu pāri viņu galvām liekas kaut kā neparocīgi un neētiski, tāpēc, lai pievērstu sev uzmanību, viegli ieklepojos. Viens no večiem pagriež galvu un saka otram- "Palaid investoru...". Garīgais kaut kā uzreiz uzlabojās. Vienkārši sīks prieciņš.  :blushing:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #57 : 2023. gada 19. janvāris, 22:33:31 »
Gadās tak kādreiz brīnumi pasaulē  :mrgr:  Piezvana pēkšņi viena paziņa, kas man kopš pirmskovida laikiem parādā dažus simtus, kurus savā prātā jau biju norakstījusi neatgūstamajos debitoru parādos (ja jau līdz šim nespēja atdot, tad ko nu tagad vairs pie šodienas inflācijas), un izsaka vēlmi satikties. Labs ir, satiksimies. Pie sevis nospriežu, ka, ja vēl naudu diņģēs priekš komunālajiem, tad nedošu nepakam  :n-: ... Bet, tavu brīnumu, šamā negaidīti fantastiskā veidā tikusi pie naudas čupiņas un atdod man divus sotakus ar tekstus, ka jaunnedēļ lūkošot sadabūt arī atlikušo daļu...  Maz sacīt, ka es ofigela un jūtos tagad kā loterijā vinnējusi  :mrgr:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #58 : 2023. gada 20. janvāris, 15:34:31 »
ļoti labi ka pasaulē ir profesionālas sievietes, kas mierīgi var uzrakstīt:
Citāts
[13:02, 20/01/2023] Kristīne: Labdien, N***! Šodien ir termiņš, lai iesniegt UIN deklarāciju. Es to nevaru izdarīt, jo nav pieejas sagatavot dokumentu
[13:02, 20/01/2023] Kristīne: Vai iedosiet man tiesības vismaz sagatavot dokumentu?
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #59 : 2023. gada 20. janvāris, 19:57:45 »
Man viens kexs pēc gadiem 5 pēkšņi atdeva kredītu (vēl Latu laikā). arī biju jau norakstījis skurstenī