Autors Tēma: Vienkārši sīks prieciņš  (Lasīts 29919 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Vienkārši sīks prieciņš
« Atbilde #60 : 2023. gada 20. janvāris, 22:40:45 »
Latu laikā man šitā atgriezās viens teju 10 gadus sens parāds. Pie sevis gan nosmīkņāju, ka tad, kad aizdevu, tā summa bija 2 manas mēnešalgas, bet kad atgriezās, labi ja 1/5  no vienas... Bet vienalga labāk, nekā neatgūt vispār, tā ka patīkams pārsteigums jebkurā gdījumā  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #61 : 2023. gada 20. janvāris, 23:29:55 »
Ja par parādiem... kad vēl dzīvoklī dzīvojām, kaimiņiene aizņēmās pārsimt latus zābakiem, vīram negribot prasīt un kā tā. Nu neko. Zābaki jau kur tas laiks kā novalkāti, mēs ejam prom uz savu māju, domāju, vai maz vēl kad satikšu, apjautāšos par to parādu beidzot, ja jau pati neprotas. Kaimiņiene, a tev vajag? Es, nu vispār... jā. Viņa, labi, tad atdošu. Un noskaita man tos 200 lašus.  :rofl:  Izrādās, viņas loģika, ja neprasa, tātad nevajag un nav jāatdod...  :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #62 : 2023. gada 21. janvāris, 00:20:58 »
Man 2 reizes tā ir noticis, pat ne īsti parāds, bet honorārs samaksāts pēc ilga laika

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #63 : 2023. gada 21. janvāris, 06:39:45 »
Kaimiņiene, a tev vajag? Es, nu vispār... jā. Viņa, labi, tad atdošu. Un noskaita man tos 200 lašus.  :rofl:  Izrādās, viņas loģika, ja neprasa, tātad nevajag un nav jāatdod...  :mrgr:
Atgādināji, kā  man 90. sākumā,vēl stacionāro telefonu laikos, viena noteica - a ko tu man nepiezvanīji, es jau sen tev varēju atdot! Nē, nu normāli?! Kad TEV vajadzēja, tad tikām zvanīji, līdz beidzot mani dabūji rokā, bet, lai atpakaļ dabūtu, tad man jāzvanās un jāatprasa... A es kā muļķe gaidu, nu ja reiz cilvēks klusē, tad nav vēl viņam ko atdot...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #64 : 2023. gada 22. janvāris, 12:13:54 »
Testēju Boba recepti: pagaidām neveiksmīgi. Sprāgšana atkarīga arī no laika. Un šmuce sanāk arī ar vāciņu, protams, mazāka.
Bet - ieliku 2 trauciņus vienlaikus un atkārtoti liku papildus laiku - +1 min., jo pēc 1,5 min. šķidrs vēl bija arī baltums.
Nākamreiz likšu vienu trauciņu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #65 : 2024. gada 03. janvāris, 13:41:29 »
Šonakt bija pirmā nakts uz jaunā gultas matrača - fooorši!  :smile: :go_go:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #66 : 2024. gada 03. janvāris, 14:15:14 »
Šonakt bija pirmā nakts uz jaunā gultas matrača - fooorši!  :smile: :go_go:

Tu biji augšā vai apakšā??  :blushing: :blushing:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #67 : 2024. gada 03. janvāris, 14:25:16 »

Tu biji augšā vai apakšā??  :blushing: :blushing:
Augšā - UZ matrača!   :rofl:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #68 : 2024. gada 03. janvāris, 14:44:11 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #69 : 2024. gada 03. janvāris, 16:08:13 »
Kvadra, Dormeo iegādājies?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #70 : 2024. gada 03. janvāris, 16:18:36 »
Kvadra, Dormeo iegādājies?
Nee. Uz atsperītēm, pocket spring. Kaut kā man nav uzticības dormeo utml. švammēm.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #71 : 2024. gada 09. janvāris, 16:46:13 »
kopš kāds matraču tirgotājs (kuram bija arī visādi atspernieki) man pateica, ka atspermatraci es varu pirkt savai sievasmātei, bet taču ne jau sev, es vairs uz tiem nekoncentrējos. Nopirkām švammeniekus, baigi ērtie, neskatos vairs uz tiem, kas mums bija pirms tam - tur ar atsperēm kabatiņās, kokosu šmokosu, jūraszālēm un vēl kaut kādiem sudraba diegiem. Nekādā īpašā veidā es to visu neizjutu :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #72 : 2024. gada 09. janvāris, 20:29:15 »
Patiesībā vai nav vienalga, kas tajā matracī iekšā, lai tikai būtu ērti gulēt un matracis turētu formu. Man ir gana ērti, pasūtīju mīkstu, un tāds arī ir. Cik ilgmūžīgs būs, to varēs redzēt tik ar laiku.

Atslēdzies reno

« Atbilde #73 : 2024. gada 27. februāris, 13:52:32 »
Iebraucu Riepu centrā, likās ka viens ritenis tā kā tukšāks. Pārbaudīja visus, divus maz-mazliet piepumpēja, naudu neņēma

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #74 : 2024. gada 27. februāris, 19:30:43 »
Gaiss vēl bez maksas?  :mrgr:
Vispār atgādināji - šodien uz savējo noskatījos un šķita, ka vienu derētu dapumpēt. Iebraukšu benzīntankā rīt.