Autors Tēma: Vienkārši sīks prieciņš  (Lasīts 30130 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Vienkārši sīks prieciņš
« Atbilde #105 : 2024. gada 27. jūnijs, 09:34:29 »
Olguci, Tev tie kilometri baisi dārgi sanāk - lētāk būtu ņemt nomas vāģi.

..un nomas vāģis paņemams pie mājas pagalmā... ...un tajā stāv mīļākā karotīte, ja nu pēkšņi nākas apēst kādu ceļmalas jogurtu... ...un salvetes, un rezerves zeķītes... utt. utjpr...  :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #106 : 2024. gada 27. jūnijs, 09:56:26 »
Es vispār brīnos ka ar tādu nobraukumu autiņam ziemā akumulators pielec. Kaut gan nē, šoziem bija uzkāries, bet, kad palika siltāks pats atdzīvojās. Bet nē, autiņu vajag. Vispirms baigā laika ekonomija, tad visu kaut ko atvest var un arī tu vari braukt neatkarīgi no sabiedriskā transporta. Ir protams, savi mīnusi. Es vienreiz gāju ar kājām un ļoti daudz paziņu satiku  :thinking:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #107 : 2024. gada 27. jūnijs, 12:37:52 »
Oi, nu mūsu pilsētā, ja nav mazu bērnu, auto lieks. Retu reizi vajag.
Es izvēlos kājām, pie reizes kustība.
Man pamatā auto ir ekskursijām, veikalam, ja daudz pērk, un laukiem.
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 27. jūnijs, 13:24:28 no Leonora »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #108 : 2024. gada 27. jūnijs, 13:37:02 »
Tad Tu, Nāra, jau braši pati vadi auto?

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #109 : 2024. gada 27. jūnijs, 22:22:46 »
ja katru dienu braukt pa kilometram , tad taču dikti ātri nokaujas motors , jo visu laiku auksts :/

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #110 : 2024. gada 19. augusts, 21:27:07 »
“Radio SWH LV” 2.septembrī atgriezīsies rīta raidījums “Bē bē brokastis” ar Andri Freidenfeldu jeb Fredi un Kasparu Upacieri jeb Ufo, apstiprināja AS “Radio SWH” komercdirektors Filips Rubenis.
Raidījums būs dzirdams katru darba dienu no plkst.6 līdz 10 radio programmā “Radio SWH LV”, kas ir “Radio SWH” jaunākā programma, kura šovasar ir sākusi skanēšanu Rīgā 100,0 megahercu (MHz) frekvencē.

Avots

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #111 : 2024. gada 19. augusts, 22:35:25 »
uzsildīta zupa ir uzsildīta zupa :?:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #112 : 2024. gada 02. septembris, 22:43:51 »
Vakar noraku visus kartupeļus. Un vienu zemesvēzi. :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #113 : 2024. gada 14. oktobris, 23:25:18 »
Vakar internets man iemeta video gabalu par L.Messi futbola laukumā. Līdz šim man bija pofig uz futbolu, nedomāju ka kaut kas mainīsies tai sakarā arī turpmāk... Jo ir lietas kas neatkārtojās. Bet vakar es visu vakaru nevarēju atrauties no ekrāna. Tas bija TĀDS kaifs!!!
Ak Kungs, man liekas, ka futbols vispār bija izdomāts lai mēs redzētu, ko spēj tai sakarā Messi. Izstāstīt to nav iespējams, man likās, ka uz laukuma bija tikai Messi un bumba, jo visi pārējie spēlētāji liekas sastinga, viņš dabūja to bumbu vārtos no jebkura laukuma punktā, neticamā leņķī! Cik tur to spēlētāju, seši laikam, visi aizstāv vārtus, viņš filigrāni un mierīgi tiek garām visiem pēc kārtas un ieliek to bumbu neiedomājamā vārtu stūrī. Un tas soda punktu sitiens, kad tā pretinieku siena vārtu priekšā. Viņš sit, visa siena palecās, bet bumba vēsā mierā pa apakšu tieši vārtos, jo vārtsargs arī palecies. Nē, viņš ir ģēnijs!!
Bet futbolu es vienalga nemīlu.

« Atbilde #114 : 2024. gada 15. oktobris, 11:54:38 »
Pilnīgi sagribējās sameklēt un apskatīt, kāds tas Messi ir laukumā, jo no futbola es reāli neko nejēdzu. Pēc vārda Messi zinu, Rinaldo un Bekhemu arī :D
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies sanda

« Atbilde #115 : 2024. gada 15. oktobris, 12:20:00 »
Pilnīgi nejauši uzzināju, ka mans oriģinālais uzvārds tomēr ir ar nozīmi, turklāt foršu - cēls dzīvnieks. Mums mazāk zināmā svešvalodā, precīzā transkripcijā, izņemot galotni. Iespējams, senči no turienes, tam zaram nezinu tālāk par vectēvu. Manā bērnībā, cik nu jautāju, neviens nezināja, ko uzvārds nozīmē.

Vienkārši patīkami.
Man ar nejauši pa uzvārda līniju gadījās sīks prieciņš - uzzināju, ka mana uzvārda īpašnieki ASV pelna krietni vairāk par vidējo līmeni :rofl:
Nav pārāk izplatīts, nepētu, izrādījās ka pat LV labi zināma persona ar kuru radniecību biju noliegusi ir mans radinieks.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #116 : 2024. gada 03. novembris, 20:28:20 »
 :D
Trix!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #117 : 2024. gada 04. novembris, 01:13:21 »
Es teiktu - Tev tā kā pienāktos par brīvu! :ng:

Atslēdzies reno

« Atbilde #118 : 2024. gada 07. novembris, 18:35:46 »
Prieciņš-smiekliņš izlasot, kādi bērniņi mūsu pilsētelē sadzimuši -Dorons Ozs, Elijahs Levi, Amirbeks un Emirs

Jaunais Markuss laikam ir Kristens -veseli 3 gab

Meitenēm krietni tradicionālāki vārdi

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #119 : 2024. gada 08. novembris, 07:18:39 »
Nu gan jau vairumam tautībai tradicionālie. Ja Amirbeks latviešiem, tad gan smieklīgi.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck