Autors Tēma: virtuves tvaika nosūcējs  (Lasīts 3266 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: virtuves tvaika nosūcējs
« Atbilde #30 : 2021. gada 31. marts, 11:30:46 »
Plauktiņi virs plīts, kur vārot garaiņi... nu nezinu... stikla, metāla varbūt  :?:  es tomēr labāk liktu nosūcēju.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #31 : 2021. gada 31. marts, 13:17:55 »
Tāpēc jau jautāju, cik bieži un daudz cep un vāra :?:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #32 : 2021. gada 31. marts, 14:39:02 »
nu  :thinking: ... kā kuru reizi. vidēji 2 reizes dienā

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #33 : 2021. gada 31. marts, 14:43:46 »
Man ir tvaika nosūcejs, bet praktiski nelietoju, vieglāk atvērt logu uz lodžiju un ārlogu lodžijā  :sarcasm:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #34 : 2021. gada 31. marts, 14:48:06 »
Es situācijā kur gāzes plīts , lai pažrnieki nepiesietos, nosūcēja kanālā uztaisīju caurumu ar elektrisku vārstu. Kad nosūcējs nestrādā ir dabiskā ventilācija, kad ieslēdz - vārsts viet

Atslēdzies daddy

« Atbilde #35 : 2021. gada 01. aprīlis, 08:13:45 »
Es situācijā kur gāzes plīts , lai pažrnieki nepiesietos, nosūcēja kanālā uztaisīju caurumu ar elektrisku vārstu. Kad nosūcējs nestrādā ir dabiskā ventilācija, kad ieslēdz - vārsts viet

Ja par tehnoloģijām, tad tagad normālām (elektyriskām, indukcijas) plīts virsmām un nosūcējiem ir funkcija Hob2Hood, tb plīts sazinās ar nosūcēju un ieslēdz nosūcēju tad kad vajadzīgs un tik cik stipri vajadzīgs...

neko vairāk nezinu, kā tas praktiski strādā, bet man te mājnieki 1/2 gadījumu aizmirst nosūcēju ieslēgt...tāpēc "aizmāršām" šī funkcija varētu būt noderīga

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #36 : 2021. gada 17. aprīlis, 10:36:05 »
vēl viens jautājums pa tēmu.... Jo principā, nav kam jautāt. Viss kavējās dēļ tiem nolādētiem 10 cm, kas manā gadījumā pietrūkst saprātīgai izvēlei. Kā jūs domājiet, vai es varētu, izvēlētos līdzīgu modeli:

https://www.rdveikals.lv/products/lv/313/201191/sort/1/filter/0_0_0_0/LFT766X-tvaika-nos%C5%ABc%C4%93js.html?utm_source=retailrocket&utm_medium=trigger_emails&utm_campaign=abandoned_view&rr_productId=201191

piekārt to plakano daļu cieši ZEM virtuves skapīšiem (5cm zem skapjiem abās pusēs)? Plīts virsma no skapīšiem ir 54cm augstumā. Knapi, bet it kā attālums atbilst, vai ne? Un vēl, tā kā negribu dēļ tās dabīgās ventilācijas to pievienot ventilācijas lūkai it kā jāizveļas variants ar oglekļa filtriem. Atlasīt nav iespējams, bet vai es pareizi sapratu, - ja tvaika nosūcējam specifikācijā ( kā šim) ir norādīts, ka ir oglekļa filtri, tad viņu nav nepieciešams pievienot ventilācijas lūkai?

pēc izmēra labi iederas šis
https://www.rdveikals.lv/products/lv/313/330570/sort/1/filter/0_0_0_0/NEBLIA-500-BLANCA-tvaika-nos%C5%ABc%C4%93js.html
bet arī nesaprotu ir vai nav jāpievi
eno. Vienīgais, kuram nav problēmas ar 50 cm.

pirmais man it kā vairāk patīk, bet vai tas ir tas, ko man vajag?

Atslēdzies Milka

« Atbilde #37 : 2021. gada 17. aprīlis, 13:27:55 »
No elektriskās plīts virsmas līdz nosūcējam minimālais attālums esot 45 cm, tad jau pirmais derēs, jo ņemot vērā skapīšu augstumu  un nosūcēja  izmērus, sanāks 48 cm attālums.
Pirmais ir krietni krutāks, https://www.electrolux.lv/kitchen/cooking/cooker-hoods/chimney-hood/lft766x/ , tur viņš pats automātiski kontrolēs iestatījumus.
Ja diži daudz negatavo, arī otrais pildīs nepieciešamās funkcijas.

Es ar savu reto gatavošanu un to, ka  vieglāk kopt baltu, nevis nerūsējošā tērauda, ņemtu otro. Un tur arī cena 2x mazāka.
Ar ogles filtru strādā abi, pie trubas nav obligāti pievienot.

« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 17. aprīlis, 13:37:44 no Milka »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #38 : 2021. gada 17. aprīlis, 13:51:31 »
Paldies!!!!  :in-love:  Varbūt, beidzot atrisināšu problēmu!

Atslēdzies Milka

« Atbilde #39 : 2021. gada 17. aprīlis, 14:10:13 »
Pirmajam rāda, ka ogles filtri ir komplektā, bet otrajam nav. Iemetu googlē, bet kaut kā neatradu napieciešamo. RD elektronikā nav, citur pēc tāda koda arī neredzu. Bez filtriem nav jēgas pirkt.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #40 : 2021. gada 17. aprīlis, 14:15:32 »
Vēe, otrais ir ķīniešu ražojums! Labāk tādu nevajag.