Autors Tēma: ārpolitiskā dienas deva  (Lasīts 36908 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies true detective

Atb: ārpolitiskā dienas deva
« Atbilde #30 : 2022. gada 04. marts, 21:17:20 »
   RU sabiedrotie izrādās ir brāļi serbi
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #31 : 2022. gada 04. marts, 21:27:13 »
Par serbiem bija zināms.
Bet kaut kur lasīju (vai šeit?) kāda čeha vai poļa teikto, ka vispirms krievi paziņo, ka ir slāvi, bet pēc tam, ka viss slāviskais ir krievu.
Tā kā vispār arī slāvi uz Krieviju skatās greizi.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 04. marts, 21:49:04 no Mangusts »
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

« Atbilde #32 : 2022. gada 04. marts, 21:41:42 »
serbi it kā atbalsta ru, tādā veidā izsakot kārtējo pretenziju pret savulaik Nato iejaukšanos Dslāvijas konfliktā.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Trix

« Atbilde #33 : 2022. gada 05. marts, 17:57:16 »
.
Es visu atceros, Ričard...

« Atbilde #34 : 2022. gada 05. marts, 18:10:08 »
РФ предупреждает Вильнюс, Ригу и Таллин об ответственности за последствия развязанного ими антироссийского психоза, заявили в МИД России.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #35 : 2022. gada 05. marts, 19:27:34 »
serbi it kā atbalsta ru, tādā veidā izsakot kārtējo pretenziju pret savulaik Nato iejaukšanos Dslāvijas konfliktā.
serbi un bulgāri izsenis draudzējušies ar krieviem, sācies tas laikam turku uzbrukumu laikos.
Goiko Mitičs, domāju, gan ir ''pāraudzināts''. Viņa it kā vienīgo mīlu atņēma ne Dins Rīds, bet PSRS VDK spēlītes, Dina Rīda vilšanās komunistos beidzās traģiski.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #36 : 2022. gada 06. marts, 09:51:07 »
.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #37 : 2022. gada 09. marts, 15:01:24 »
.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #38 : 2022. gada 09. marts, 15:45:28 »
.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #39 : 2022. gada 10. marts, 09:59:17 »
.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #40 : 2022. gada 10. marts, 11:42:54 »
.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #41 : 2022. gada 10. marts, 12:35:23 »
Man patika, ka ukraiņi tagad gatavo "molotova kokteiļus", bet devuši tiem nosaukumu "banderas smūtijs"! :)

« Atbilde #42 : 2022. gada 10. marts, 19:58:08 »
hmm....diez kurš bija tas tolerantais, ka aizmālēja krievu un uzrakstīja Putina? neviens tak nepārtaisa tautā iegājušās , piem., filmu frāzes, grāmatu citādus utml, vienmēr baidamies kādu aizvainot, nu jau 30g baidamies, pateicoties tam LV arī ir putinapzombētie lielā vairumā. bet kāds dzīvo tajā pusē, tur tiešām ir šis uzraksts?
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 10. marts, 20:08:47 no true detective »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #43 : 2022. gada 10. marts, 20:09:46 »
hmm....diez kurš bija tas tolerantais, ka aizmālēja krievu un uzrakstīja Putina? neviens tak nepārtaisa tautā iegājušās , piem., filmu frāzes, grāmatu citādus utml, vienmēr baidamies kādu aizvainot, nu jau 30g baidamies, pateicoties tam LV arī Putinapzombētie lielā vairumā. bet kāds dzīvo tajā pusē, tur tiešām ir šis uzraksts?

Bija. Vispirms oriģinālā versijā, pāris dienas vēlāk – izcenzēts par putina kuģi kā šajā bildē. Vēl pāris dienas vēlāk kāds uzmālēja melnu Z, un tad to plakātu novāca. Pāris dienas bija parastais pakalpojuma plakāts. Tagad tur ir "Слава Україні. Героям слава."

Dienu skaitu, cik ilgi kas tur stāvēja, es neatceros, tas te tā aptuveni uzrakstīts.

Jā, man arī nav omulīgi, redzot šādu "toleranci".

Atslēdzies daddy

« Atbilde #44 : 2022. gada 11. marts, 10:22:28 »
Jā, man arī nav omulīgi, redzot šādu "toleranci".

šis ir viens no ceļiem, pa kuru krievi ierodas Latvijā...