Autors Tēma: Normāls Cilvēks  (Lasīts 18847 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Re: Normāls Cilvēks
« Atbilde #45 : 2014. gada 26. novembris, 19:42:41 »
Receptes 100% arī nav manas....
Jo manā virtuvē 50/50 ir klasiskā mājas virtuve un visādas figviņzinkasarjūrasmošķiemvokiemuncitiembrīnumiem ....
Taču izpildījums un ideju (!) avots lielisks!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #46 : 2014. gada 26. novembris, 19:44:16 »
Ideju avotam par maz itaaliskaa piesitiena ;)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #47 : 2014. gada 26. novembris, 20:10:16 »
Bet mājas virtuvei perfekto  :thumbsup:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #48 : 2014. gada 26. novembris, 20:18:31 »
Manaas maajaas citaada virtuve :D

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #49 : 2014. gada 26. novembris, 20:42:13 »
AK, jē ... no sirds atvainojos, ka nosaucu to par "mājas virtuvi". Katram viss citādi ....

Atslēdzies Mango

« Atbilde #50 : 2014. gada 27. novembris, 00:03:35 »
Sasmējos. Viens otrs personāžs te vēl drausmīgāk uzvedas, bet tam fanu pulks ir vēl lielāks.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #51 : 2014. gada 27. novembris, 08:27:30 »
Ja kāds vēl atceras Tanti,kas Sapā arī bija,tad viņas uzvedība un runas(rakstīšanas veids) bija stipri līdzīgs NC..kaut receptes arī bija labas.Varētu domāt,ka dvēseļu radinieki.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #52 : 2014. gada 27. novembris, 08:36:39 »
Ja kāds vēl atceras Tanti,kas Sapā arī bija,tad viņas uzvedība un runas(rakstīšanas veids) bija stipri līdzīgs NC..kaut receptes arī bija labas.Varētu domāt,ka dvēseļu radinieki.

mazliet var piekrist, bet... attiecība bija stipri cita, ar lietderīgo

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #53 : 2014. gada 27. novembris, 08:37:52 »
Kā var Tanti aizmirst...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #54 : 2014. gada 27. novembris, 08:48:49 »
Tantei bi savs savdabiigs stils, bet es to nekad neliktu vienaa plauktaa ar nc

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #55 : 2014. gada 27. novembris, 09:27:36 »
Man patīk NC recepšu fotogrāfijas, kaķis arī super. No receptēm var pasmelties iedvesmu un idejas, bet daudz ko es tajās uzskatu par lieku, pārspīlētu vai vienkārši manai gaumei neatbilstošu.

Par izteiksmes stilu - nelielās devās ir ok, bet kopumā tas atstāj iespaidu par vulgāru personību, kurš neciena nevienu, kas domā un gatavo savādāk, it īpaši sievietes.

Grāmatu nepirktu, jo visu man vajadzīgo atrodu internetā.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #56 : 2014. gada 27. novembris, 09:28:17 »
Tantei bi savs savdabiigs stils, bet es to nekad neliktu vienaa plauktaa ar nc

Piekrītu. Tante nelietoja tik vulgārus izteicienus.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #57 : 2014. gada 27. novembris, 11:04:20 »
Kad Tanti,kāds aizskāra ne pa spalvai-bija gan ko palasīt!
Bet no tā jau receptes nekļuva sliktākas.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #58 : 2014. gada 27. novembris, 21:57:31 »
Labi atceros NC - vienā brīdī varēja savā runā pārvērsties par prastu zirgadeķi. Bet atzīstu, ka blogs, receptes un to pasniegšanas veids ar kvalitatīviem foto, kā arī tagad grāmata ir apsveicama rosība, vien jādistancējas no personības trūkumiem.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #59 : 2014. gada 28. novembris, 15:22:31 »
Man patiik NC blogs. Reizeem palasos un kaadu ideju aizguustu. Bet... sen nebiju varaa veerusi. Tad nu shiis teemas iespaidaa atkal iegaaju un ... taaada vilshanaas!!! Vaarot makaronus NC pielej uudenim sljuku elljas, lai nesaliip..... Nu scuuuza... Tas naf nopietni. Elllju varbuut vajadzeeja liet padlaiku makaroniem!!! Muusdienu pasta, lai saliptu ir taaaaa jaapaarvaara...
Kad shovasar biju Latvijaa, speciaali papeetiiju pastas plauktus lielveikalos - nu taa pati Divella, kas Itaalijaa, ir arii Barilla, kas skaitaas jau drusku augstaakas klases... Miiliishi - kaada tur ellja vaaraamuudenii!!!
pastu svariigi vaariit pietiekami lielaa uudens daudzumaa, lai makaroni var briivi pa katlu kusteeties. Tad nekas nesalips. Ja uudenim ir klaat ellja, makaroni apvelkas ar elljainu kaartinju un vairs tik labi neuzsuuc meerci.
Vot shitais nu galiigi garaam. Bet visaa citaa - man pret NC nav pretenziju, ne pret izteiksmes veidu, ne pret ko citu