Autors Tēma: Normāls Cilvēks  (Lasīts 18853 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

daddy

• Viesi
Re: Normāls Cilvēks
« Atbilde #60 : 2014. gada 28. novembris, 16:17:07 »
Lynx, gan es Tevi citā brīdī noķeršu un Tu izstāstīsi kā ĪSTU pastu izvārīt. LV pat itāļu restorānos diemžēl sanāk "makaroni ar sieru", a Itālijā - visur ņammīga pasta :D 

Atslēdzies rutta

« Atbilde #61 : 2014. gada 28. novembris, 16:23:39 »
Lynx, vot par šito eļļas neliešanu Tu dabūtu no NC riktīgi pa ļockām   :rofl:

Atslēdzies reno

« Atbilde #62 : 2014. gada 28. novembris, 16:35:09 »
tu ātri saprastu, ka 'tādiem" un "šitādiem" bābiešiem nav nekādas saprašanas par īstu vīru virtuvi

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #63 : 2014. gada 28. novembris, 17:37:57 »
Starp citu, nomināli NC ir mūsu foruma biedrs. Es pat apsveikumu ar linku uz tēmu gribēju aizsūtīt, bet nu labi vien, ka neaizsūtīju :)
Kad domāju, vai spēšu šo forumu saveidot, viņš bija tas, kas teica, lai nebaidos. Reālā dzīvē nepazīstu, tikai internetiski un telefoniski - sen.
Visādas veiksmes NC!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #64 : 2014. gada 28. novembris, 17:52:45 »
Jaa, redzeeju kkad, ka regjistreejies ir..

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #65 : 2014. gada 28. novembris, 18:11:41 »
Starp citu, nomināli NC ir mūsu foruma biedrs.
viņš bija tas, kas teica, lai nebaidos.
šis ir ar domu, ka nevajag biedrus vai tos, kuri pie foruma šūpuļa stāvējuši kritizēt vai?
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies nex

« Atbilde #66 : 2014. gada 28. novembris, 18:21:21 »
Man patiik NC blogs. Reizeem palasos un kaadu ideju aizguustu. Bet... sen nebiju varaa veerusi. Tad nu shiis teemas iespaidaa atkal iegaaju un ... taaada vilshanaas!!! Vaarot makaronus NC pielej uudenim sljuku elljas, lai nesaliip..... Nu scuuuza... Tas naf nopietni. Elllju varbuut vajadzeeja liet padlaiku makaroniem!!! Muusdienu pasta, lai saliptu ir taaaaa jaapaarvaara...
Kad shovasar biju Latvijaa, speciaali papeetiiju pastas plauktus lielveikalos - nu taa pati Divella, kas Itaalijaa, ir arii Barilla, kas skaitaas jau drusku augstaakas klases... Miiliishi - kaada tur ellja vaaraamuudenii!!!
pastu svariigi vaariit pietiekami lielaa uudens daudzumaa, lai makaroni var briivi pa katlu kusteeties. Tad nekas nesalips. Ja uudenim ir klaat ellja, makaroni apvelkas ar elljainu kaartinju un vairs tik labi neuzsuuc meerci.
Vot shitais nu galiigi garaam. Bet visaa citaa - man pret NC nav pretenziju, ne pret izteiksmes veidu, ne pret ko citu

kaut kad man neatceros kur un kas iemeta recepti no šā bloga... un arī vairs neatceros par ko, atradu apmēram tādu pašu aplamību, kā pieliet eļļu makaronu vārāmajā ūdenī... . Nu ok, māk ēst gatavot, fotografēt, bet nu...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #67 : 2014. gada 28. novembris, 18:22:50 »
afrora,
mīļā debestiņ, es tikai līdzsvaram kādu labu vārdu gribēju bilst.  Var runāt, ko nu kurš domā, kamēr tas nav pretrunā ar foruma noteikumiem :)
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 28. novembris, 18:32:18 no Spārka »

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #68 : 2014. gada 28. novembris, 18:47:44 »
Atļaušos iebilst Daddy, Itālijā dažreiz ir gadījušies makaroni ne visai (venēcijā - brrrr, balti saķepuši) .  Un to šļuku eļļas pie vārāmā ūdens uzskatu par nenozīmīgu "blusu".  Es ar pieleju un nemaz nezināju, ka mūsdienu pastām to nevajag....

Atslēdzies Tille

« Atbilde #69 : 2014. gada 28. novembris, 18:59:32 »
Grāmatu neesmu lasījusi (blogu gan), NC dzīvē neesmu satikusi, bet mņeņije imeju - man patīk :))

Kas attiecas uz neprecīzām mērvienībām - vng nekad nesveru un nemēru, tikai izdomāju, kā tam vajadzētu garšot un smaržot (atzīstos gan, ka ar "diviem vidēja izmēr gurķiem" ieberzos, bet tas nav nekādā tādā sakarā ar NC :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #70 : 2014. gada 28. novembris, 20:12:56 »
Pofig kaa tu taisi maajaas. Ja recepti publicee, tai ir jaabuut gana preciizai, lai sasniegtu autora gatavotaa garshas/sastaava etc rezultaatu.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #71 : 2014. gada 28. novembris, 20:22:41 »
Pofig kaa tu taisi maajaas. Ja recepti publicee, tai ir jaabuut gana preciizai, lai sasniegtu autora gatavotaa garshas/sastaava etc rezultaatu.
Visi pavaari dalaas divaas daljaas - tie, kas gatavo peec gramiem un tie, kas gatavo peec sajuutaam. NC receptes ir domaatas otrajiem. Pieljauju, ka taada pieeja nederees cilveekiem, kas pirmo reizi virtuvee nonaakushi, bet pavaariem ar kaut minimaalu pieredzi...
Es arii vienmeer gatavoju peec intuiicijas un sajuutaam. Receptes, kur noraadiits - 123 grami viens, 46 grami kas cits - tas nav man

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #72 : 2014. gada 28. novembris, 20:42:24 »
Nekad neko netaisu pēc gramiem un mērvienībām - PILNĪGI NEKO, līdz ar to man der un ļoti labi. Receptes vispār izmantoju tikai un vienīgi iedejām ... jebkādas ... un tāpēc man tas der.
Cik saimnieču, tik viedokļu un tā būs vienmēr .... katrs biešu zupu, rosolu, omleti un citas vienkāršas lietas taisa pa savam un uzskatīs, ka viņam ir taisnība. Vai par to jāapvainojas? Ne taču.... kā nelieku "šubā" ābolus, tā nekad arī nepiespiedīsiet, tāpat ar rOsolu, nu nemūžam tur burkānus nemānīšu iekšā un bez sīpola mani neviens nespēs pierunāt to gatavot ... Un vai tāpēc jātaisa pannu - katlu kari? :fryingpan:

Par makaroniem .... tāpēc jau mums ir makaroni, nevis pasta ... ka mums ir liels padomju laiku mantojums .... Un kā cilvēks pēkšņi var zināt, ka eļļa nav jālieto, ja te to zaurējuši arī pavāri ar vārdu? Es gan neesmu nekad lējusi eļļu klāt, bet vienmēr esmu uzskatījusi, ka vajag - tā mācīts .... Par pastu gan arī Kulta ēdienos bija sižets, ka mērces tāpat ne visi rūpnieciski ražotie makaroni labi uzsūc ....

Un vēl .... Itālijā ir gadījies vairākkārt ēst pārvārītu pastu un slikti pagatavotu picu .... turklāt ne mājās gatavotu ....

Ar to es gribēju teikt, ka visiem gadās šmuces un neviens nav ideāls ....
Ir lietas par ko nav jēgas strīdēties ....

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #73 : 2014. gada 28. novembris, 21:17:00 »

Cik saimnieču, tik viedokļu un tā būs vienmēr .... katrs biešu zupu, rosolu, omleti un citas vienkāršas lietas taisa pa savam un uzskatīs, ka viņam ir taisnība. Vai par to jāapvainojas?

Neuzskatīs. Vienkārši taisīs pa savam, un miers. Pasaki to NC, ka katram sava taisnība,  a mēs paskatīsimies... :)

:just_popcorn:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #74 : 2014. gada 28. novembris, 21:29:55 »
Nema problema  :thumbsup: