Autors Tēma: Normāls Cilvēks  (Lasīts 18863 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Normāls Cilvēks
« Atbilde #75 : 2014. gada 28. novembris, 21:48:11 »
Nus, tamajaa klopee toreiz jau visi taa kaa piekrita, ja katram sava versija tuvaaka... Tik nc nestaajaas nesmuki pieraadiit, ka vieniigaa iisteni pareizaa ir vinja dzimtaa...

Uzsiet graamatai bantiiti par zilzekjeem filologjeem, pfe...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #76 : 2014. gada 29. novembris, 10:21:57 »
afrora,
mīļā debestiņ, es tikai līdzsvaram kādu labu vārdu gribēju bilst.  Var runāt, ko nu kurš domā, kamēr tas nav pretrunā ar foruma noteikumiem :)

Manuprāt, te pietiek gan labu vārdu, gan arī kritika ir objektīva.  :smile:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #77 : 2014. gada 29. novembris, 18:51:45 »
Uzskatu, ka katrs var izpausties kā viņam tīk. NC uztaisījis visu pa savai gaumei. Ja kādam nepatīk - var neskatīties. Visu cieņu, ja kāds kaut ko VAR uztaisīt, izdomāt, radīt un iedrošinās arī citiem parādīt. Vari labāk - dari.
Man patīk blogs kā ideju krājums. Vienu otru lietu tur esmu arī no jauna atklājusi un pēc NC receptes aplūkošanas iedrošinājusies arī pati pamēģināt. Valoda - nu tāda, kā darbdienu rītos vai vakaros piepilsētas vilcienā, nekas briesmīgāks... Smuki nav, bet... Tādēļ dzīvē tikties nemaz negribētu, blogā ielūri un aizlaidies.
Puikas no NC receptēm šo to savai lietošanai pielāgojuši un sapratuši, ka ēst gatavošana nav nekāds pārmudrīts negabals un visu var izdarīt, ja ir vēlme. Šiem, laikam, tie prastvārdiņi palīdzējuši pārvarēt bailes no pavārnīcas...
Visus sakost!

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #78 : 2014. gada 29. novembris, 19:57:42 »
Esmu atklājusi priekš sevis NC blogu, un tagad kaifoju ap to.. kaut ko noteikti izmēģināšu, iesp, ar korkciju uz savu ģimeni. Vai gribētu satikt dzīvē? diez vai.. nu pārāk sievietes noliek, un aizdomas, ka tā nav tikai poza "vientuļiem večiem"

Atslēdzies NormaalsCilveeks

« Atbilde #79 : 2014. gada 02. decembris, 17:11:50 »
Ta ta es domāju ko man šīs dienas ikucis vislaik piemetas ...
ak šausmas es tak makaroniem eļļu leju - jā tas nu patiešām ir apZsprieŠanas vērc ...

He zumināta tauta !

Tas laiks nu ir pienācis kad grāmata top drukāta sākot ar apmēram 12-15to būs grāmatbodēs
grāmata satur top receptes pēc google analytic datiem analizējot pēdējos apmēram 2 miljonu skatījumus
valoda ir saglabāta maksimāli tāda pati
cenzūra izgāja tikai uz tabu lietām kur izdevniecībai pārgudri mudaki var lietu piešūt :
peredasti, žīdiņi, muslimi - šī trijotne kā jau allaž ir nepieskaramo kastā
viss pārējais ir tāds pats kāds nu ir varbūt kāds komats šur tur pielikts un teikums filoloģiski pareizāk strukturēts ....

Atslēdzies Es456

« Atbilde #80 : 2014. gada 02. decembris, 20:06:44 »
Bet kaapec tev tas ir vajadxiigs? Njemot veeraa, ka receptes tieshaam labas, valoda viegla,, auditorija ir. Pastaasti, kaapeec Tev vajadziigas taas rupjiibas? Kaadai iipashai auditorijai tas meerkjeets? Man tieshaam interesanti. Es domaaju nevis graamat, bet gan tos izteiksmes liidzekljus

Atslēdzies NormaalsCilveeks

« Atbilde #81 : 2014. gada 02. decembris, 20:12:01 »
Bet kaapec tev tas ir vajadxiigs? ....
Tev atbildēt godīgi vai no pirksta filoloģisku meteorismu lejot ?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #82 : 2014. gada 02. decembris, 20:12:57 »
Pastaasti, kaapeec Tev vajadziigas taas rupjiibas? Kaadai iipashai auditorijai tas meerkjeets?
Varbūt iemet kādu citātu, lai NC precīzāk var atbildēt.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #83 : 2014. gada 02. decembris, 21:45:36 »
...he, a cik veikli visu shuumi uz divkaroteem eljljas meegjinaajis novirziit ;) ...

...stils jaatur ;) ...

Atslēdzies Es456

« Atbilde #84 : 2014. gada 02. decembris, 21:51:28 »
A priekš kam citātu. Izlasam man domāto atbildi - no pirksta filoloģisko meteorismu lejot - manā prātā grūti savienojamas lietas. Kādā veidā gāzu veidošanās process organismā saistāms ar filoloģiju, pirkstu un liešanu. Nē nu fantāzijā es uzburt viskautko varu. Jeb tā bija atbilde man? Tip - nevoncī?  Ja reiz es uzdevu jautājumu - tad man tiešām interesanti - kāds ģenerālais motīvs - visam taču ir savi cēloņi, mērķi un motīvi. Un nevajag ar mani diskutēt par jautājumu - labi vai slikti, vajag vai nevajag, mani tas neskar. man vienkārši ir mazs sievišķīgs jātājums - kāpēc?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #85 : 2014. gada 02. decembris, 21:57:31 »
Es uztveeru citaadaak - vai Tu gribi godiigu vai samuhljiitu atbildi uz savu jautaajumu?

Atslēdzies Es456

« Atbilde #86 : 2014. gada 02. decembris, 22:08:00 »
Minne, tad tā ir koķetērija....

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #87 : 2014. gada 02. decembris, 22:31:20 »
...kaada tur kokjeteerija, prasta masturbaacija...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #88 : 2014. gada 03. decembris, 09:02:34 »
fotoreceptes skatos regulāri, bet, piedodiet, grāmatu nepirkšu, negribu rupjības sav plauktā.
blogu izlasīji un aizmirsi.
un manuprāt NC ir vienkārši rupšs un vulgārs vīrietis, kurš slēpjas aiz modernā  "esmu tāds kā esmu"
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ragana

« Atbilde #89 : 2014. gada 03. decembris, 09:11:07 »
proudtoberude