Autors Tēma: Normāls Cilvēks  (Lasīts 18916 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Normāls Cilvēks
« Atbilde #90 : 2014. gada 03. decembris, 09:16:21 »
ja ar jautājumu atbild uz jautājumu, arī tā jau ir atbilde, jeb izvairīšanāsš no atbildes...:)

daddy

• Viesi
« Atbilde #91 : 2014. gada 03. decembris, 09:19:54 »
Kā raksta Marks Tvens, kuģa komanda var nesaprast pavēli, ja to neapskaidros ar kārtīgu lāstu! :D

Kāpēc dzirdam rupjības arī kino un no teātra skatuves?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #92 : 2014. gada 03. decembris, 09:25:57 »
Kā raksta Marks Tvens, kuģa komanda var nesaprast pavēli, ja to neapskaidros ar kārtīgu lāstu! :D

Ir grūti palikt pieklājīgam, ja esi sadusmots, nokaitināts un davests.
Bet rupjība rupjības pēc nav attaisnojama.

Atslēdzies nex

« Atbilde #93 : 2014. gada 03. decembris, 09:27:26 »

Hei, daddy, kādas pavēles tad kam te būtu jāpilda? :)))

Atslēdzies NormaalsCilveeks

« Atbilde #94 : 2014. gada 03. decembris, 09:29:41 »
vispirms iesaku katrai, kura te pukst, atbildēt pašai sev uz jautājumu kas ir fotoreceptes.lv ?
lapa bez skata un paskata ? rupjību pilns skricelējums ?
vai tiešām kāda vēl domā, ka šajā lapā kaut'jel'kas ir "tā pat vien - tā sanāca" ?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #95 : 2014. gada 03. decembris, 09:40:09 »
Nja, diez, kas pavārgrāmatā bija sakāms par "muslimiem, žīdiņiem un pederastiem"? Nē, nemaz negribu zināt, paldies cenzūrai.
Ar šo autors jau sevi ir noraksturojis.

Bet man prieks, ka cilvēks māk ēst taisīt un fotografēt :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #96 : 2014. gada 03. decembris, 11:22:29 »
Domāju, ka ir pārlieku "aizstāvētas" šo triju kategoriju (nezinu, kā pareizāk nosaukt) tiesības. Nez kādēļ kādam jālec uz ecēšām no pieminēšanas vien. Ko man tagad - Blaumani krāsnī? Nēģeris baltāks nekļūs, ja sauks par afroamerikāni. Un kā tad saukt tos, kuri dzīvo te? Afrolatvietis? Afrolatvijietis? Vai nav jau par tālu ar šito marazmātisko cackāšanos.
Visus sakost!

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #97 : 2014. gada 03. decembris, 11:26:49 »
Camma, varbūt noskaidro pie pirmavotiem, kā šie cilvēki vēlas, lai viņus sauc? Gan jau pa kādam melnajam, ebrejam un musulmanim Latvijā var atrast, nav nemaz ilgi jāmeklē. Citādi nevaram neko iebilst, ja krievi latviešus izdomā par gansiem saukt - tak arī vēsturiski tā iegājies, ko piesējāties?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #98 : 2014. gada 03. decembris, 11:30:44 »
"pa kādam melnajam, ebrejam un musulmanim" - vai tik tas "melnais" nebija afroizcelmes tumšādainā pilsoņa necienīga apsaukāšana?
Un par pirmavotiem - cik lielu aptauju man jātaisa? 10 000? Bez tam, attieksmi redz kontekstā. Neesmu apvainojusies ne par "fašisti" ne par vienu otru citu "epitetu". Cilvēks izsakās savas inteliģences līmenī.
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #99 : 2014. gada 03. decembris, 11:34:32 »
Palieku pie uzskata, ka gliiti safotografeet un uzveidot sakariigu blogu var arii bez pasaules nesaprasta gjeenija pozas...
Ibo ne jau izteiksmes veids dod papildus punktus blogam... Nu, vsm manaas aciis... Miinusus dod gan- nedaavinaatu nevienam es taadu graamatu...

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #100 : 2014. gada 03. decembris, 11:38:27 »
Afroizcelsmes tumšādainais pilsonis var būt jau kurā paaudzē godīgs Francijas pilsonis un iedzīvotājs, tā ka nesiesim visiem klāt to Āfriku, labi? Rietumos pašlaik visplašāk izmantotais apzīmējums ir "black", kamēr nav kāda labāka ierosme par terminoloģiju latviski, neredzu pamata neizmantot.
Protams, ka Blaumaņa kontekstā "žīds" nav apvainojums, bet mūsdienās ir diezgan liela iespēja, ka ar demonstratīvu "šaubīgo" vārdu lietojumu tiek uzturēta nostāja "Es jau neesmu rasists/antisemīts/šovinists/ksenofobs, bet...." (un seko teksts, kas klaji pierāda pretējo)

Atslēdzies Es456

« Atbilde #101 : 2014. gada 03. decembris, 11:50:26 »
NC, nu nemaz nedomāju, ka Tavā lapā ir kas nejaušs. Bonga, kas saista kopā absolūti nesaistītas epizodes - receptes - kā tāds vadmotīvs un firmas zīme, ieturēts valodas stils un viss cits, ko es nesaskatīju, jo neesmu speciālists. Bet tiešām nesaprotu, vai tiešām,  tie 2 milj. ienāca tāpēc, ka olas par pautiem sauc? Tavas receptes ir tiešām vērā ņemamas un pašas par sevi ir lasāmas un izmantojamas bez tā prastuma. Nē, nu Šekspīrs savā laikā ar teica - sauc rozi kā gribi, pēc rozes smaržos. Ja domā no tāda viedokļa ir OK. Taču rupjība ātri apnīk, bet nu ne man te mārketingu mācīt

Atslēdzies Camma

« Atbilde #102 : 2014. gada 03. decembris, 11:54:08 »
Nu re, bet man nākās ikdienā izmantot šo dalījumu - dzeltenos, baltos, melnos. Ģenētika, zinies, atšķirīga (Hitleram taisnība?). Normas parametriem atšķiras, slimību riski un biežums atšķiras.... Vot i lēkšo te pa "smalkajām matērijām". Ai, tālu varam aizrunāties...
Visus sakost!

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #103 : 2014. gada 03. decembris, 11:56:05 »
Camma, vai tad es saku, ka gadījumos, kad tam ir pamatojums, nedrīkst cilvēkus ar dažādu rasu iezīmēm kaut kā nosaukt? Bet tie nosaukumi ir dažādi - pieļauju, ka medicīniskām vajadzībām lietosi terminu "semīts", nevis "žīdiņš" vai "dvieļagalva" :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #104 : 2014. gada 03. decembris, 12:03:39 »
Bez medicīniskām vajadzībām vēl ir sadzīve. Un Tevi savam sarunu biedram neraksturošu kā "nu - Antuanete - tā jaukā kaukazoīde no foruma".... :rofl:
Visus sakost!