Autors Tēma: Normāls Cilvēks  (Lasīts 18827 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies NormaalsCilveeks

Re: Normāls Cilvēks
« Atbilde #165 : 2014. gada 18. decembris, 18:31:41 »
Ineshuk
savam vecim vari mācīt kur un cik ātri jākustās ...
nevis uzdrīkstēsies te blēt par to kā borščs ir jāgatavo ...
28 gadi barakas gados ar dūri pa zobiem ir pierādījuši to, ka šī recepte ir svēta ....
PUNKTS UN BASTA !

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #166 : 2014. gada 18. decembris, 19:21:26 »
...te es uzdriikstos miera veejos... ...jo sveshi kautinji nav nekaads arguments...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #167 : 2014. gada 18. decembris, 19:23:45 »
Kas tev ir ar to NC?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #168 : 2014. gada 18. decembris, 19:33:17 »
 :just_popcorn:

bhe.

man pašai sava plova un boršča recepte. vispareizākā un garšīgākā - man. un pie pakava, cik īsta/neīsta priekš kautkādiem baraku kaušļiem. ja man riebjās tauki, tad es tos nelieku, un nekāds "īstums" nav arguments.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #169 : 2014. gada 18. decembris, 19:36:43 »
Mums būs sektas "Jaunais Borščs" un "Pareizais Borščs"?

Atslēdzies Ēsma

« Atbilde #170 : 2014. gada 18. decembris, 19:46:03 »
Palasos, paklausos- ta nevar saprast vai cilvēkam kompleksi vai lielummānija? Viens vīrietis iemācījies ēst gatavot,  grāmatu izdevis- labi. Saprotu arī, ka galviņā  sakāpis, bet vai tāpēc ar savu prasto-runu te jāzīmējas un jālec uz ecešām, ja kāda nečurā karstu par tavu vulgāro šarmu :smoker:

Atslēdzies dille

« Atbilde #171 : 2014. gada 18. decembris, 19:48:19 »
Kā var apgalvot tādas muļķības, itkā kāda recepte būtu pareizāka, īstāka vai kur nu vēl vienīgā.
Katrs gatavo, kā garšo.
Šodien tā, rīt citādāk un nekur un nekad nav vienas vienīgas patiesības.
Vienīgi NC bābiskā uzvedība man uzdzen šermuļus - neko vēl neteiktu par plātību un pašslavināšanos, bet momentālā uzvilkšanās, histēriskums un bagātīgais rupjību klāsts, kad kāds uzdrošinājies novirzīties no viņa slavinošās meldijas. vē.

Atslēdzies NormaalsCilveeks

« Atbilde #172 : 2014. gada 18. decembris, 19:56:14 »
oj kādas visas pareizas - VAAAAH nožāvājos ...

kā saka "Učite Albanskij" ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #173 : 2014. gada 18. decembris, 20:45:32 »
...kad cilvis ir sev netiikamaa zituaacijaa, jams beeg zhaavaajoties, prasta psiiches iipatniiba, atkal nekaa gjeniaali vjenreiziiga...

Atslēdzies Danija

« Atbilde #174 : 2014. gada 18. decembris, 21:35:41 »
Nu, vi, bļin,dajotje....pilnīga smilšu kaste! Čibriki izmērīti,lāpstiņas un spainīši izmētāti svēto boršču aizstāvot. Pieminot vienu apakšpunkti NC argumentu sarakstā, nu nerunāja leģionāri tik rupji.Mans tēvs arī bija leģionārs, bet nekad netiku novērojusi rupjības ne vīriešu sabiedrībā,par sievietēm nemaz nerunājot.Tēma no Priecājos aizgāja pilnīgās auzās.Drīzāk-nepriecājos, bet izmetu pūku globālajā tīmeklī.Patiesībā skumji.. :(
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/

Atslēdzies reno

« Atbilde #175 : 2014. gada 18. decembris, 21:52:05 »
Danija beidzot pateica pareizos vārdus -NEKAD NEVIENU tās paaudzes vīrieti neesmu dzirdējusi tā runājam -lai kādi lēģeri un visu krāsu armijas izietas.
 Stāsts par kautiņu dēļ boršča receptes varētu būt humorīga piedeva, bet nu ir kļuvusi par to be or not to be mantru

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #176 : 2014. gada 18. decembris, 22:07:31 »
Baigi gribējās, bet netiku ... :( Sagriezās tajā dienā viss - ne kā plānots ...

Šis rīts bija laiskāks kā citi, tāpēc Dzīvīte gāja fonā ... :)  :big_hug:

Es vēl aizvien par tiem, kuri dara ... nevis par tiem, kas gudri kritizē ...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #177 : 2014. gada 18. decembris, 22:09:40 »
dara - ko?

Atslēdzies Es456

« Atbilde #178 : 2014. gada 18. decembris, 22:10:32 »
Izlasīju, ko te NC sarakstījis. DDDDD Iekūlies kā circenis pelnos, i atkāpties nav kur. Jātur iesāktais kurss :)))). Par олбанский йазыгг, kaut arī sevi pozicionē kā   йа ацкое креведко, būtību šķiet nesaprati. Tā nav valoda, kuras mērķis ir bezjēdzīga rupjības demonstrācija, tā ka аффтар жжoш, выпей йаду.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #179 : 2014. gada 18. decembris, 22:15:23 »
dara - ko?

Jebko - raksta blogu, kam ir pielietojums (es lietoju, ne precīzi, bet ideju līmenī un tas ir forši. Citādi mūžam nebūru pirkusi, piemēram, vistu pēdas ...) :D

Izdod grāmatu - zinu, ka nepirkšu (lietoju internetu un cena šķiet sakāpināta), tomēr man prieks, ka ir izdevies izdot pašam savu grāmatu ... ;)